Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki28

Czy ktoś miał problem z małą ilością pokarmu w piersiach??

Polecane posty

Gość miki28

wydaje mi się, że mój synek (6tygodni) jest ciągle głodny (udził się 4200g) !!! czy ktoś miał problemu z małą ilością pokarmu? Ja bardzo bym chciała Karmić!!

Gość sexilola
a jaki był długi?

Gość miki28
60cm

Gość to normalne
przez pierwsze 3 miesiące dzieciaki prawie non stop wisza na cycku, tylko małego nie dokarmiaj butlą bo stracisz pokarm w piersiach.

Gość sexilola
to nie umrze z głodu , rezerwy ma sporo

ja mialam,moje dziecko sie nie najadalo wiec dokarmialam,pokarm i tak stracilam po 1,5 miesiaca karmienia

Gość georginia
podstawą jest waga, a dokładnie to, czy przybiera i ile przybiera. Faktycznie na początku dzieci prawie non stop chcą być przy piersi, ale dopóki przybierają na wadze nie ma potrzeby dokarmiać. W moim przypadku po miesiacu karmienia piersią lekarz kazał wprowadzić jedną butlę dziennie - dziecko nie przybyło ani grama, a pod koniec miesiąca zaczął znowu spadać z wagi i inne takie. Starałam się karmić cały czas, ale ostatecznie w 4 miesiącu skończyłam karmić piersią. Stres pożarł mnie i mój pokarm żywcem.

Tez mialam problem z karmieniem,ciagle bylo mu malo i dokarmialam butelka.Dalam rade 4 mies.Pilam herbatki Hipp .Drugie dziecko chcialabym karmic tylko piersia chociaz z rok.Ciekawe czy sie uda.Cos watpie.

Polecam herbatki na zwiększenie laktacji. Są naprawdę bardzo skuteczne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.