Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równi i równiejsi

Dziewczyny nic nie robią by kogoś znaleść !

Polecane posty

skoro uśmiech to nie znak, sms to też źle, to co według ciebie jest ok. No wy to chyba byście chceli, żebyśmy wam nogi od razu rozkładały ... - wtedy mielibyście czarno na białym poza tym nie każdy uśmiech jest taki sam, nie każdy sms jest o tej samej treści - dlaczego większość facetów musi mieć kawę na ławę?

Gość jenga
bo gubią się.... jak zaczynają myśleć:)

a jesli facet nie potrafi zaprosic dziewczyny na randke, zainteresowac jej soba, to znaczy, ze nie ma cech, ktorych szukam u mezczyzny, odwagi, przebojowosci. Dla mnie to jest takze sygnal, ze nie bedzie dobrym partnerem, nie bedzie o mnie zabiegal, jesli wymieka na poczatku i boi sie zaryzykowac. No i widocznie malo mu zalezy, skoro strach jest silniejszy od checi poznania mnie :o

Gość jenga
dokładnie...

facet, ktorego trzeba na namawiac, przekonywac, zeby wystartowal, bo jestem nim baaaaardzo zainteresowana, to nie facet, tylko maly obrazalaski chlopczyk. jak dorosnie, to mozemy pogadac.

a podobno faceci z natury są zdobywacami (a dla większości kobiet to bardzo dobra i męska cecha :) ) - eee tam, guzik prawda ;)

Gość jenga
tak prawdę powiedziawszy cenię konkretnych i otwartych mężczyzn, którrzy nie boja sie zaryzykować, tylko snują przypuszczenia......czy jest tak, czy innaczej

Gość a co to za facet
który boi się kobiety?? niech więc siedzi w domku, na damskim forum i wylewa żale pozdrawiam:o

Gość facet jeden
jenga - ja np. nie mogę bo jestem nieśmiały. A mi jak się jakaś dziewczyna podoba to się na nią patrzę, staram się złapać kontakt wzrokowy i uśmiecham się deliiikatnie.

hehe, skojarzylo mi sie z kiedys widziana scena: mama i maly synek na przystanku, mam mowi: synku, no chodz, pojedziemy do wesolego miasteczka, bedzie fajnie, bedziesz jezdzil samochodzikami, nigdy nie byles w wesolym mistaeczku...on nie i nie. W kocnu mama przekonala go batonikiem i naklejka, zeby wsiadl do autobusu i nie wyl :P

facet, powinien byc zdobywca. delikatne usmiechanie sie jest domena kobiet. Mowimy \"nie\" niesmialym, metroseksualnym chloptasiom!

Gość a w ogole
to jak myslicie? ze wystarczy dac mezczyznie jasno do zrozumienia, czy nawet to powiedziec wyraznie, i wtedy po prostu nie ma mowy zeby nie zareagowal jesli mu sie podobam? a jesli nie zareaguje to po prostu znaczy ze mu sie nie podobam?

Gość jenga
facet jeden..........może jak trafisz na tą szczególną przełamiesz się, ale pomyśł-że ona może mieć serce w gardle na Twój widok. I co w tedy????? klapa

Gość facet jeden
ale ja nie jestem metroseksualny, jestem nieśmiały, nie czuje sie przystojny, nie czuję tego w spojrzeniach kobiet by chciały mnie poznać :(

Gość facet jeden
jenga - jak spotkam taką, że jak na siebie spojrzymy i piorun trzaśnie to kto wie... :)

Gość jenga
to zacznij w końcu innaczej myśleć o sobie, poczuj-że jesteś niezłym facetem, wtedy samo się zacznie......pewność siebie...

kurna, to ty masz chciec je poznac, masz przeknac je calym soba, ze baaardzo chca cie znac. Zadna panna nie zechce cieplych kluch!!!

prwadziwy facet to taki, ktory jest otwarty, nie boi sie osmieszenia, jest soba, nie wstydzi sie siebie takim, jakim jest!! stawia sobie cel i go realzuje, a nie siedzi na damskim forum i uzala sie nad tym, ze nikt go nie podrywa!

Gość jenga
nie czujesz się przystojny czy nie jesteś, to dwie różne sprawy

no moim zdaniem takie mówienie od razu, wprost nie jest dobre - nie pozbawiajmy sie tego, co takie przyjemne: flirtu, uwodzenia, zdobywania siebie na wzajem ... A gdzie dreszczyk emocji? Ja np. lubię być adorowana, bo widzę, że facetowi zależy, że się stara ... ;)

Gość niesmialy___
"mowimy "nie" niesmialym " nie moja wina, ze jestem niesmialy! Jak mam sie pozbyc niesmialosci, jak wlasnie poprzez kontakt z kobietami? Tylko szkoda, ze kazda kobieta niesmialych odrzuca.

Gość a co to za facet
a co ma do tego "przystojność" - wygląd zewnetrzny schodzi na dalszy plan kiedy ktoś ma super chrakter i potrafi przekonać do siebie innych

Gość jeden facet
zajrzałem tutaj z ciekawości, wcale tu nie przesiaduje. A co do tego czy jestem przystojny czy nie, to nie mi oceniać raczej, ale ja uważam mimo wszystko, że nie ;) Z dnia na dzień nie zmienię się w zdobywcę, więc chyba już pójdę wynajmować kwaterę na cmentarzu dla świętego spokoju

Gość jenga
to nie prawda, że każda kobieta odrzuca nieśmiałych mężczyzn, postarajcie sie tylko ......chociaż trochę, samo pójdzie dalej

Gość jeden facet
mam charakter, ale nikogo nie będę do siebie przekonywał. Poza tym jak mam zainteresować kogoś kogo widzę przelotnie swoich charakterem - Wy same nie wiecie czego chcecie i nie wiecie o czym gadacie! Czym mogę taką osobę zainteresować wpierw jak nie wyglądem.

Gość a jeśli kwatery
sprzedaje kobieta???? co zrobisz?? uciekniesz ze strachu przed nią :p

Gość jenga
nijak sie ma przystojność do tego, pytałam tylko czy nie czuję się..... czy nie jest.......

Gość perelka20
moze boimy sie ze zostaniemy odrzucone... boimy sie wstydu kiedy zostaniemy wysmiane...:( ja sie usmiecham do faceta,czasem rozmamwiam i pokazuje ze cos do niego mam:) pozdrawiam wszystkie kobiety:) wiecej odwagi!!!! :D:D:D

jeden facet no nie przesadzaj - od razu ze skrajności w skrajność :) Padnie i na ciebie - nic się nie martw. Zapomnisz wtedy o niesmiałości i uderzysz jak w dym ;)

Gość a co to za facet
no jeśli chcesz zainteresować wyglądem to próbuj z takimi dziewczynami, które również tylko wyglądem mogą zainteresować (barbie??) ja jeśli ktoś nie ma nic mi do powiedzenia, nie zwracam zupełnie uwagi, bo i na co?