Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równi i równiejsi

Dziewczyny nic nie robią by kogoś znaleść !

Polecane posty

Gość jenga
nie jestem taka pewna, czy jak na nią padnie to pójdzie jak spłatka, może być innaczej, nie wszystkie dziewczyny tak mają

Gość niesmialy___
"ja jeśli ktoś nie ma nic mi do powiedzenia, nie zwracam zupełnie uwagi," maja do powiedzenia, ale są niesmiali. Trzeba czasu, zeby sie otworzyc. Ale po co wam czekac, nie?

Gość jeden facet
niecierpię "barbie", mam dużo do powiedzenia, mam sporo udanych kontaktów poprzez internet, w tym trzeba akurat czymś zainteresować drugą stronę, a na ulicy to wy tylko patrzycie na wygląd - jeden rzut oka i jak coś nie tak to olewacie. dzięki mała megi - też w to wierzę, chociaż momentami wiara słabnie.

Gość jenga
wszyscy jesteśmy tylko ludzmi, rozumiem-że facet może być nieśmiały, ale jak trafi na taką samą ...............

Gość równi i równiejsi
mia wallace mała megi Czy o nieśmiałej dziewczynie też powiecie, że jest beznadziejna ? Że nie jest otwarta czyli nie ma cech których facet szuka u kobiety. mia wallace prwadziwy facet to taki, ktory jest otwarty, nie boi sie osmieszenia, jest soba, nie wstydzi sie siebie takim, jakim jest!! stawia sobie cel i go realzuje, a nie siedzi na damskim forum i uzala sie nad tym, ze nikt go nie podrywa! A co ma do tego płeć ? Prawdziwa kobieta która zna swoją wartość też nie boii się ośmieszenia i bez wstydu zaprosi faceta na kawe, ale kobiety jak wy mają ogólnie postawe roszczeniową co niestety raczej na minus można zaliczyć.

Gość baba jedna
wt jestescie nienormalni przeciez facet nie musi byc przystojny by zdobyc kobiete:o musi poprostu miec w sobie to cos...prosze przestancie sie juz nad soba uzalac...

Gość Real Woman 333
Podsumuję: Nieśmiałych i brzydkich powinno się zabijać, bo to zakala ludzkosci. Nie ma z nich porzydku.

Gość na stos z nimi

Gość a co to za facet
baba jedna - na coś trzeba zwalić swoją nieudolność - po prostu to my kobiety jesteśmy wstrętne i liczy się dla nas tylko wygląd...:o

Gość jenga
ja znam swoją wartość, ale nie zaprosze faceta perwsza bo się cykam i co? tchórzem jestem najnormalniej w świecie, taka jest moja natura i nie to żeby mi korona z głowy miała spaść

Gość równi i równiejsi
perelka20 moze boimy sie ze zostaniemy odrzucone... boimy sie wstydu kiedy zostaniemy wysmiane... A powiedz mi ile razy w życiu ty kogoś wyśmiałaś ??? Mało widze na dyskotekach, odrzuconych i wyśmianych facetów? Gdybyście były takie czyste za jakie się uważacie to by nie było problemu, jak ciebie facet wyśmieje to masz wsparcie koleżaneki, faceta jeszcze zdołują inni...... Chcecie takich męskich facetów...a czy same jesteście takie kobiece ???:)

Gość Real Woman 333
"o prostu to my kobiety jesteśmy wstrętne i liczy się dla nas tylko wygląd" zapomnialas o pieniadzach siostro. Facet brzydki, niesmialy i bez pieniedzy to ciota. Po co tacy faceci zyja i tylko tlen zuzywaja?

Gość baba jedna
a co to za facet>>masz racje nie potrafia zainteresowac soba kobiety to musza na nas zwalic jakie to my jestesmy okrutne:o i plytkie:o

Gość jenga
RR......współczuję znajomych w takim razie, skoro Ci jeszcze dokładają zamiast pomóc

Gość równi i równiejsi
jenga tylko fajnie by było jakby kobiety też pomyślały że facet może mieć taką nature....my mamy inne serca? inaczej czujemy ? odrzucenie nas bawi zamiast boleć ?

Gość a co to za facet
Real women - fakt - zapomniałm o tych pieniądzach :)

Gość Sedzia Dreed
Skoro nic nie robicie w tym kierunku, to nie użalać się tutaj...rzygać się już chce od wpisów" Jestem sama i tak mi żle:( " " Nikt mnie nie kocha:("

Gość na stos z nimi
Forum jest dla wszystkich, każdy ma prawo pisac co chce. Ja na przykład mam dośc Twoich postów, Sędzio:O

Gość jenga
przecież my rozumiemy, większość mam nadzieję, ja rozumiem przynajmniej,ale wcale mi to nie pomaga

Gość baba jedna
przyznac trzeba ze faceci w dzisiejszych czasach sa coraz bardziej kobiecy...teraz to my powinnysmy ich podrywac:o

Gość Sedzia Dreed
No więc i ja wyrażam swoje zdanie :) Ale te posty tylko świadczą o głupocie coś w stylu " wsadziłem ręke do wrzątku i teraz płacze, że mnie boli".

Gość a co to za facet
:D

Gość a co to za facet
bo to nowa moda - metro :D

Gość baba jedna
:o

Gość na stos z nimi
Wiesz, nie zawsze tak jest że pstrykniesz palcem i życie się odmienia. Pomyśl o dziewczynach nieśmiałych, niepewnych swojej wartości. Wyrozumiałośc i empatia nie bolą

Gość równi i równiejsi
nie chodzi o podrywanie już nawet , tylko o zrobienie CZEGOŚ by to facetom ułatwić, a drogie panie nie robicie nic! stąd taka masa pomyłek !!! i rozczarowań!

Gość jenga
boli nie boli żyje się dalej!

równi i równiejsi - ja nie napisałam, że nieśmiali faceci są beznadziejni, tylko że nie dostrzegacie tego, że my nie jesteśmy bierne, że jak znaki są subtelne, to już jest problem, bo nie dajemy wam kawe na ławę (i jeszcze parę innych rzeczy napisałam, ale nie bedę się powtarzać - doczytaj dokładnie)

Gość równi i równiejsi
No właśnie koleżanki zjechały nieśmiałych jak.... ( oczywiście między słowami ) to dlaczego faceci mają być lepsi.... I chyba nie powiesz mi, że nieśmiały facet ma lepiej niż nieśmiała dziewczyna...

Gość jenga
a kto mówi, że w ogóle nieśmiali mają lepiej