Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równi i równiejsi

Dziewczyny nic nie robią by kogoś znaleść !

Polecane posty

Gość równi i równiejsi
ok prosze mi napisać co to są subtelne znaki, myśle że wielu się to przyda !!!!!!

Gość Sedzia Dreed
Miały napisaćo znakach i cisza....:D

Gość baba jedna
bo to sie chyba czuje jak ktos jest Toba zainteresowany:)

no nie powiem - owszem, ma gorzej, co nie zmienia faktu, że my też coś robimy. Tak to już jest z natury rzeczy - facet zdobywa, kobieta jest zdobywana. Po prostu macie o tyle trudniej, że musicie się wewnętrznie przełamywać, czasami powalczyć ze sobą, z nieśmiałością - takie życie. I kto powiedział, że metody muszą zakładać \"zdecydowane, odważne kroki\" - mozecie robić to subtelnie, małymi krokami, delikatnie ... - trochę wyobraźni.

Gość jenga
łoj no dobra trochę rozumiem, mi cieżko to opisać, ale to się czuje, zależy od kontekstu sytuacyjnego

Gość a co to za facet
no bardzo proszę "instrukcję obsługi kobiety" dla pana :D omg do czego to doszło?? :D

Gość jenga
SD a cisza bo te znaki są tak subtelne, że przechodzą wam koło nosa:)

nie da się tego ot tak napisać - to zależy od sytuacji, od wzajemnych relacji - czasem może to być uśmiech, czasem częstsze i dłuższe spojrzenia, to, że częściej niż wcześniej się pojawia obok ciebie (nagle, bez przyczyny, nie wiadomo skąd ;) ) - nikt nie mówi, że kobieta nie jest skomplikowana, jest, dlatego trzeba ją \"analizować\", a nie tylko konsumować (jak to jest w dzisiejszym świcie z większością facetów jest)

Gość niesmialy___
"mozecie robić to subtelnie, małymi krokami, delikatnie ... - trochę wyobraźni." no wlasnie w tym problem, ze jak to robily powoli, to raz, ze nie chcecie tracic na nas czasu, a dwa, to uwazacie nas za cioty.

no bez przesady - teraz to obrażacie większość kobiet - są gusty i guściki, nie wmawiajcie mi, że wszystkie kobiety są takie same i wszytkie nagle preferują jeden typ mężczyzn - to nielogiczne, pozabijałybyśmy się wtedy. Chodzi o trochę zaangażowania - nieśmiali też to potrafią oj, coś szukacie dziury w całym ;)

Gość niesmialy___
przedtem napisalas: "facet, powinien byc zdobywca. delikatne usmiechanie sie jest domena kobiet. Mowimy "nie" niesmialym, metroseksualnym chloptasiom!" a teraz: "Chodzi o trochę zaangażowania - nieśmiali też to potrafią" co mi z zaangazowania, jak kobiety odrzucaja niesmialych? Komu ty probujesz mydlic oczy?

Gość baba jedna
to moze sobie poszukaj niesmialej kobiety i bedzie po problemie:P

\"Mowimy \"nie\" niesmialym, metroseksualnym chloptasiom!\" - no przepraszam, ale to nie są moje słowa. A reszta się zgadza - jedno nie wyklucza drugiego ... Zdobywcą może być każdy facet, nawet nieśmiały, o ile nie siedzi w kącie i nie czeka, aż kobieta zrobi za niego wszystko - zdobywać można w różny sposób (powtarzam się teraz, bo już o tym pisałam) I nikomu nie mydlę oczu - dyskusja to dyskusja, nie chcesz, to nie czytaj. To po prostu moje zdanie ;)

Gość niesmialy___
A co to by byl za zwiazek? Ktos musi byc "silniejszy" zeby druga strona moga sie otworzyc.

i jeszcze jedno - nie mylcie nieśmiałego z leniem i dupą wołową ... - to dwie różne rzeczy :) (sorki za dosadność)

Gość niesmialy___
a sory, to napisala mia wallace. wybacz ;)

Gość jenga
ale nie mieszajmy tutaj siły charakteru z ta kwestią, bo to czy ktoś nie radzi sobie w tych sprawach nie oznacza, że jest słaby w innych!

Gość baba jedna
to zastanow sie troche sam ...nie chcesz niesmialej kobiety a od nas oczekujesz ze bedziemy chcialy niesmialego faceta...

Gość jenga
przeciez nieśmiałość może odnosić się tylko do kwestii damsko-męskiej

Gość baba jedna
zamiast sie tu uzalac popracj nad swoim charakterem pewnoscia siebie...

Gość niesmialy___
mała megi - Tu nie chodzi o to, ze nie ruszam dupy, tylko wlasnie o to, ze nie potrafie sie odrazu otworzyc przed kobieta i byc pewnym siebie. A Wy tego oczekujecie. baba jedna - jeny, bo sam jestem niesmialy. Przy osobie niesmialej nie pozbędę sie niesmialosci! I jak taki zwiazek mialby wygladac, ze jedno boi sie drugiego?

Gość jenga
dobrze,że napsałeś "od razu", więć potem pewnie nie będziesz się już bał i będzie dobrze

Gość jenga
a swoją drogą, wierzę-że jak dwojgu ludziom na sobie zależy to potrafią się przemóc

Gość baba jedna
to pozostaje Ci czekac jak jakas pewna siebie kobietz Cie poderwie...no ale tak to mozesz czekac do wiecznosci...

Gość jenga
ale już nie tragizujcie, lepsze subtelne sygnały niż sprzeczne sygnały!!!!!

Gość niesmialy___
baba jedna - bez przesady, nie chodzi mi o to, zeby to kobieta miala mnie podrywac. Ale marzeniem jest, zeby dziewczyna, ktora poderwe, bardziej sie angazowala i troche pomagala. Ale to marzenie :|

Och, och, och. Zdobyłam nr tel. mojego \"nieśmiałka\", wysłałam grzecznego, delikatnego smsa, za dwa dni mieliśmy pierwszą randkę, minęło już 1,5 roku, jak jestem z nim - mężczyzną mojego życia. Co za różnica, kto zaczyna, ważne są efekty...

Gość baba jedna
niesmialy___>>mam nadzieje ze to marzenie sie spelni:)...w kazdym razie trzymam kciuki:)

Gość jenga
no co Ty znowu, niesmiałe potrafia się angażować, tu nie chodzi o nieśmiałośc na całej linii, jeżeli emocje się rozwijają wszystko się samo rozkręca