Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krystyna z gazownii

nie mam opon zimowych ale byla jazda

Polecane posty

a ja mam buty zimowe bez obcasów z gładką podeszwą i myślałam, że nie dojdę na przystanek...tak się rozjeżdżałam....:| aż się boję jak będzie lód na chodnikach!

Gość tez nie mam opon.......
tragedia na drodze...... zima po raz kolejny zaskoczyla drogowcow.

Gość aby do wiosny

Gość a kto kupuje takie buty na
zime:O niestety zenska polowa naszego spoleczenstwa... wybacz ale wczoraj jak wracalam z zajec to myslalam ze ze smiechu padne, bo polowa kobiet wyczyniala jakies dziwne figury na lodzie w tych swoich obcasikach, a potem widzialam jak im stopy odmarzaja na przystanku:P ja sobie kupilam moze mniej ladne buty ale za to CIEPLE i FUNKCJONALNE:P

Gość aguilla napisała że ma buty
BEZ obcasów :P a zimą też można być kobiecą, nie trzeba nosić niekształtnych butów :P no chyba, że masz taki styl, co to nie wiadomo, czy aby w męskim sklepie się nie ubierasz.

Gość miłosniczka zimy
po pierwsze jak to ktos napisał nie wydaje mi sie zeby zima zaskoczyła kiedrowców! bez przesady jest połowa stycznia, zima powinna byc juz od dawna! zaskoczyc mogła w listopadzie ale nie w styczniu! ludzie bez przesady! a skoro nie macie opon zimowych to lepiej faktycznie zostancie w domu i nie zagrazajcie zdrowiu i zyciu innym ludziom a przede wszystkim sobie! zreszta i tak nie rozumiem jak mozna nie miec opon zimowych w zimie.. ;/;/ co do butów zimowych ja posiadam ciepłe kozaczki na płaskiej podeszwie i nie narzekam na sliskie chodniki ani na mróz. dodam jeszcze ze czekałam na zime od dawna, gdyz jestem zapalona narciarka:D juz nie moge doczekac sie weekendu kiedy to pojedziemy cała rodziną do Krynicy:D pozdrawiam wszytskich :) 3majcie sie ciepło ;))

Gość Alexxxa
No, ja tez widziałam samochody, które nie potrafiły wjechać pod gorkę. Ale zakup opon zimowych zwiększyłby wartośc niektórych samochodów o 200%

Gość ja też nie mam opon zimowych
i nie jeżdżę samochodem :) jak można nie mieć? bo może nie ma się 2 tysiaków na wydanie ot tak.

nie stac mnie na zakup opon auto mam 2 miesiace i jeszcze sie nie dorobila opon musiala kredyt na auto sobie zalatwic zabraklo mi do niego 20 000.Moze na przyszla zime kupie opony a moze inne auto:)

Ja tam opony zimowe mam od pierwszego ataku zimy... co zdarzyło się w listopadzie.. a teraz już jestem nad wymiar uważna i nie ściagałam ich aż do teraz, kiedy się wreszcie przydadzą! Ja buty mam nie na szpili, tylko na małym obcasie, zamszowo-skórzane i są super na takie warunki, wtedy sprzydały się idealnie, póki co nie bardzo chodzę po dworze, ale przez okno widzę wybitne łyżwiarki figurowe na dziesięciocentymetrowej szpilce :D:D Jedna wpadła w zaspę i utknęła obcasem w lodzie, druga robi szpagat pod przystankiem, a po trzecią to nawet pogotowie przyjechało bo jak wyrżnęła orła to straciła przytomnosć. I każda oczywiście obowiązkowo miała kurteczkę do pępka.

Gość bassi77
ja też nie mam opon zimowych,jeżdżę od bardzo niedawna i boję się jeżdzić po oblodzonych drogach.Na suchej nawierzchni nie czuję się pewnie ,a co dopiero na śniegu.Byle do wiosny,mam nadziję że nie zapomnę jak się jeździ do tego czasu

mam kozaki tylko na obcasie i te na szpilce mają o wiele lepszą przyczepność do podłoża niż te na szerokim obcasie - szpilka wbija się w śnieg i zapewna jakąś stabilność, szeroki obcas się nie wbija, tylko ślizga po powierzchni.

ja nie mam opon zimowych jak bedzie lod to pozycze auto a moje bedzie sobie stalo.Chociaz boje sie jezdzic na lodowisku:) szpilek nie nosze obowiazkowo zima klasyczne skorzane oficerki.A latem obowiazkowo japonki nie jestesm typem tzn\" modnej damy\" ktora nosi kurtke do pepka i spodnie biodrowki +10cm szpilki zima.A latem juz lepiej nie wspomne :D LATEM TO ONE NIC NIE NOSZA

a tak wogole malo znam osob ktore pojada autem jak ja prowadze wiec czesciej jezdze jako pasazer ale musi sie to zmienic

Gość Alexxxa
Jeżeli ktos jest "niedzielnym kierowcą" i jak spadnie snieg, to zimowe opony faktycznie nie sa mu potzrebne. Nie wyobrażam sobie jednak osób jeżdzących duzo bez opon zimowych. Niemniej doradzam jednak się przemóc i zacząć jeździć. To nie takie straszne! Świtnie wyglądaja panie w butach na szpilakch, które wbijają im sie do sniegu, a przód tak śmiesznie sterczy w górę!

Gość bfggg
Jeżeli chodzi o taki najlepszy sklep z oponami, to moim zdaniem jest nim http://www.artmech.pl/ . Już od kilku lat kupuję tam opony i jestem bardzo zadowolony. Najbardziej z obsługi, jest fantastyczna.