Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś18

Czy podkład Revlon COlorstay jest taki dobry???

Polecane posty

Gość Moniś18

mam zamiar go kupić co o nim myslicie??

Jest bardzo dobrze kryjący, jeżeli na tym Ci zależy i trzymuje się na prawde dlugo. Jeśli zalezy ci na tych cechach, to warto

Gość z krk
jest cudowny kryje pięknie, w dodoatku sie nie swiece po nim :) nie ściera sie też. niestety ostatnio nie ma go w drogeriach i w koncu kupilm ten nowy revlon softflex, i niestey sie sciera i tak ladnie nie kryje:/

Gość a ja dzis kupilam
tez ten softflex, naprawde jest taki kiepski?

Gość monina
ja od dawna używam Colorstay i go uwielbiam. Ostatnie opakowanie kupiłam miesiąc temu na allegro, nie dość że jest identyczny jak ten z Douglasa, to w dodatku taniej. Tylko musicie sprawdzać nalepkę na starym podkładzie, żeby była wersja europejska, bo słyszałam że te ze Stanów mają inne odcienie. A ten Softlex w porównaniu z Colorstay jaki jest ?

Gość z krk
softflex w porównaniu z zwykłym to troche miekka fryta, ale i tak jest lepszy od wiekszośc podkłądów. po prostu nie jest tak na maksa niezniszczalna jak colorstay i krycie ma gorsze. ale i tak uważam, że wszytskie revlony jest o wiele lepsze od innych: wyglądaja naprawde naturalnie i wytrzymują długo, idelane szczegolnie do przetluszczajacejsie cery.

Gość chciałam kupić
Colorstay wycofano ze sprzedaży?

Gość tinkaaa
Ja mam Softflex'a i jestem b. zadowolona. wyglada b. naturalnie i kryje w sam raz. nie za bardzo i nie za malo. ma tylko troche dziwny zapach. ale to kwestia przyzwyczajenia. no i trzyma sie caly dzien. kupuje w douglasie.

Gość z krk
nnie mówie, że softflex jest żly. a jednynie , ze wolałam colorstay, bo można się np. całować do woli i nic z noska nie zejdzie. nawet jak w zimne dni nałożyłam grubszą warstewe dla ochrony to trzymał sie perfekt, no i krycie takie,ze nawwetdosyć świeże slady po szwach mi zakrył. ale softflex jest tez fajny. a nienstyty colorstya zwykłego nie moge nigdzie dorwać

Gość frrrzjerr
uppp