Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowiankaaaa

tutaj dajemy nasze zdjecia

Polecane posty

Gość krakowiankaaaa
nie usuwaj bo ladna furka hehe a co to komu przeszkadza Twoje fotki

Gość krakowiankaaaa
jak ja stac to niech spedza nawet caly boze!!!dowalacie sie do niej dokladnie jak do mnie a zal wam dupe sciska bo wasz facet nie ma auta takiego czy co?!!!

uwierz ze nie jestem zwolenniczka solarium...nawet tam nigdy nie bylam..nie mozna miec ciemnej karnacji??nie znasz takich ludzi??? krakowianka swietna kobietka z Ciebie:*:*:*

Gość krakowiankaaaa
oORSEOo dzieki:* ja tez mam ciemna karnacje a tutaj mi beda wciskac ze tapeta co za ludzie oORSEOo skad jestes

Gość sally hansen
krakowiannka ---> nie wiem czy wiesz ale to brak kultury wcinac się komuś w dyskusję a ja nie rozmawiałam z Tobą więc prosze nie wtrącaj się

krakowiankaaa nie mozna przejmowac sie tym co o nas myslą inni ludzie...ja mam walsne problemy i przejm,uje sie nimi a nie jakimis glupimi komentarzami.. zazdrosc po prostu nie zna granic..zal mi takich ludzi...:/ czy ja sie uwazam za jakąś miss czy co?????? śmieszne....

Gość krakowiankaaaa
sally a ja rozmawiam z oORSEOo i co Ci do tego?!!!no moze sie wymienimy numerami gg i poobgadujemy wam dupy

krakowiankaaa jestem z Elbląga:):) a Ty kochana??? eee nie przejmuj sie nimi:*:*:* sliczna jestes i tyle:*:*

Gość szwecja
no no, a samochod to pewnie tylko przy okazji twoj facet ma, co nie? napewno nie polecialas na jego bryke :/

Gość krakowiankaaaa
dzieki nawzajem :**ja z Krakowa :) moze sie wymienimy numerami gg zeby pogadac o solarce hmmm???hehe

Gość krakowiankaaaa
szwecja ale ty denna jestes myslisz ze jak sie kogos kocha to wazne czy ma auto porche czy malucha 126p kolo ktorego pozuje ?!!!

hehehehe krakowianka :D:D:D o solarce pogadam zaaawsze kochana:D:D:D 145 1571 ;) buuuzki\"*\"\"*\"*

Gość krakowiankaaaa
to moj ulubiony temat juz sie nie moge doczekac hehe

Gość szwecja
latwiej kogos pokochac z samochodem, co nie? zawsze to dodatkowy atut u faceta.

Gość krakowiankaaaa
a swoja droga to ciekawe ze te co najbardziej krytykuja to nie daja swoich zdjec ciekawe czemu?

szwecja dlaczego tak myślisz??wiesz jestem z nim juz 2 lata w marcu będzie 3 ...i uwierz jak zaczynałam z nim swoje zycie..nie mial samochodu...dopiero od roku ma..i czy naprawde sądzisz ze ja na to moglam poleciec????? szkoda ze tak myslisz...pozdrawiam serdecznie

Gość sally hansen
Krakowianko ---> Twoja wypowiedź , cytuję : "nawet jak sie chwali to co???jej sprawa a autko ladne " była nie do niej tylko była odpowiedzią na moje słowa więc wcięłaś się w dyskusję a zauważ, że ja się Wam nie wcinam no ale cóż, widzę, że już za późno na naukę kultury i dalej się będziesz ze mną kłócić porównując was dwie stwierdzić można jedno : oORSEOo jest kulturalna natomiast Ty ani trochę

Gość sally hansen
o widzisz , popatrz na powyższa wypowiedź ORDSEO dostała zarzut i kulturalnie odpowiedziała, bez wyzwisk i wrzasku a Ty od razu się oburzasz jak ktoś o Tobie złe słowo napisze i wdajesz się w pyskówkę ponadto wtrącając się do czyjejś rozmowy brak kultury aż razi w Twoim przypadku ale chyba wszystkie cheerleaderki są tak puste

sally tutaj kazdy jest kulturalny naprawde:):) ja nic tutaj do nikogo nie mam,bo nie jestem osobą zaczepną ani samolubną;) pozdrowionka dla was:)

Gość krakowiankaaaa
nie bede kulturalna bo mnie denerwuja wypowiedzi ludzi Twojego pokroju a moja kultura nie ma tu nic do rzeczy i jest na wysokim poziomie a Ty zastanow sie nad swoja obrazajac innych

Gość szwecja
oORSEOo - no to sorki :) "a swoja droga to ciekawe ze te co najbardziej krytykuja to nie daja swoich zdjec ciekawe czemu?" nie chcemy was wpedzac w kompleksy :P

Gość krakowiankaaaa
nie jestem pusta i moje osiagniecia w innych dziedzinach o tym swiadcza jezeli uwazasz ze konczac szkole ze srednia 5.0 jest sie osoba pusta to jestes zalosna a moje kolezanki z zespolu to nie zadne lalunie glupie tylko baaardzo inteligentne dziewczyny w co akurat wierzyc nie musisz a to ze jestem osoba nerwowa to inna sprawa

Gość sally hansen
oORSEOo ---> i właśnie to mi się w Tobie podoba ;) kilka zarzutów padło pod Twoim adresem a Ty pełna kulturka i nie jedziesz wyzwiskami tylko potrafisz napisac coś z sensem bo i tak sama najlepeij wiesz jaka jest prawda nie ?? Krakowianka ---> no comment :O :O poza tym ja Cię nie obrażałam do pewnego momentu ale z Tobą inaczej się nie da bo nic do Ciebie nie dociera i zauwaz, że zwracam sie do Ciebie z dużej litery ale Ty nawet tego nie potrafisz :O