Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowiankaaaa

tutaj dajemy nasze zdjecia

Polecane posty

Gość sally hansen
heheheh moja koleżanka skończyła podstawówkę ze średnią 5,3 a jest strasznie głupia więc nie podpieraj sie średnią bo to, że kujesz wszystko na blachę nie świadczy o inteligencji a już na pewno nie o kulturze osobistej :O

Gość szwecja
Skonczylas szkole ze srednia 5.0 i zostalal cheerleaderka? Ale wysoko mierzysz :P ambitna z ciebie kobita :D

Gość sally hansen
Nożyczki ---> a faktycznie z dużej więc tu musze przeprosić co nie zmienia faktu, że Krakowianka z tych mniej kulturalnych jest :O

sally hehe bo widzisz bo ja nie jestem za takim czyms,aby komus docinac :D lubie ludzi i wogole nie jestem taka;) buziaczki:*

Gość krakowiankaaaa
cheerleaderka zostalam uczac sie w szkole nie podpieram sie srednia tylko chce pokazac ze w Polsce dalej pokutuja takie wlasnie stereotypy ze cheerleaderki sa glupie a to nie jest prawda ale myslcie co chcecie ambicje mam i to duze i udowadniac nie bede myslcie o mnie co chcecie

Gość krakowiankaaaa
nie jestem z mniej kulturalnych moze taki charakter poprostu sie denerwuje bo sie nie zgadzam z pewnymi opiniami na swoj temat

Gość sally hansen
okej możesz sie nie zgadzac ale mogłabyś się choć troszkę wysilic i odpowiedzieć w innym stylu niz to robisz a robisz to agresywnie i niekulturalnie Orseo jakoś nie fochuje tylko grzecznie i spokojnie odpisuje ale z resztą co mnie to obchodzi :D uciekam 🖐️ Orseo => trzymaj sie 😘

Gość strike
tatyana - :D szuper :D

Gość krakowiankaaaa
dzieki oORSEOo

Gość krakowiankaaaa
i chcialam jeszcze zaznaczyc ze NIE LUBIE sie klocic ale nie mozna ludzi oceniac az tak powierzchownie po jednym zdjeciu wiecie ze to tepa tapeciara albo leci na kase auto itp itd o to glownie poszlo w dyskusji

Gość krakowiankaaaa
oglądnijcie sobie program piekna i geniusz bo odnosi sie troche do tematu we wtorek na polsacie :)

Gość krakowiankaaaa
wlasnie ugotowalam spagetii i zaraz lece bo przyszedl moj chlopak ale odezwe sie na gg

Gość a udlaw sie nim

krakowiankaaaa nio wlasnie najgorsze jest to gdy ludzie oceniają Cie powyglądzie lub po tym z kim jest:( nio to smacznego wam zycze:*:*:* ja wlasnie tez czekam na mojeg skarba;);)

Gość krakowiankaaaa
jak laska sie maluje to juz dziwka ...ale coz w takim kraju zyjemy udanego wieczorku zycze :*:* postaram sie udlawic zrobie to specjalnie dla Ciebie kimkolwiek jestes

krakowiankaaaa:*:*:* milo ze Cie poznalam:*:* fajowa z Ciebie osóbka:* cmOk wielki:*:*

Gość krakowiankaaaa
ja juz lece oORSEOo :*:*buziaczki dla Ciebie makaron juz mi utkwil w gardle hehehe papa

Gość strike
moze spotkajcie sie na jakies lesbijskie party?

Gość krakowiankaaaa
wiesz to jest dobry pomysl :) namowimy naszych chlopaczkow i zrobimy sobie orgie ludzie nie badzcie smieszni tylko dlatego ze jestesmy mile to musicie dogryzac no nie szkoda slow pozdrawiam :*

Gość krakowiankaaaa
oORSEOo dzieki po raz enty hehe nie moge sie odkleic od tego kompa

Gość krakowianko nie przejmuj
sie, jestes b. ladna i te dziewczynki to widza, sa zazdrosne, bo one wygladaja o wiele gorzej, nawet sie wstydza wkleic swoje zdjecie;) stad tyle niemilych komentarzy pod Twoim adresem... Sally smieszna jestes, mnie nawet do glowy nie przyszlo, ze oORSEOo, zamieszczajac swoja fotke, chciala sie przy okazji pochwalic autem:-o Najwyrazniej, b. Cie to boli, ze Ty nie masz fajnej fury, ale nie musisz tego tak okazywac, to na prawde zalosne... Zawsze tak jest, jak tylko ktos ma urode i kase, to zostaje obrzucony przez szaraczkow takich jak Wy

krakowiankaaaa hehehee ja teeez ;););););) fajnie ze mozna jeszcze spotkac tutaj tak sympatyczną osobe;)