Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowiankaaaa

tutaj dajemy nasze zdjecia

Polecane posty

\"k8 jest najladniejsza\" wiesz tutaj nikt nie uwaza sie za miss świata czy cos w tym stylu....:):) po prostu sa tu babeczki które nie mają kompleksów i nie przejmują sie komentarzami w stylu \"jaaaka solaaaara \" hehe:D:D pozdrawiam serdecznie:*

jak ktos mnie zjezdza a ja mam swiadomosc jak wygladam i mowi ze jestem glupia bo cheerleaderka wciska ze mam tapete a taka mam karnacje co widac na 2 zdjeciu to nie wiem jak inaczej takie uwagi odebrac pozatym dopoki ma sie niezaczernionego nicka to latwo kogos zjechac pozatym dziewczyny z zazdrosci robia wieeele rzeczy wiem z autopsji mowie o bliskich osobacj a co dopiero obce

krakowiankaaaa ogromny respect....i zgadzam sie z Tobą :) wygląd nie swiadczy o charakterze:) a przeciez wystarczy poswiecic chwilke przeczytac wszystkie komentarze i zobaczyc jakim sie jest ;) buzki:*

Gość jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie jestem ani ładna ani brzydka. Normalna jestem. A ja sie nie boję, tylko po prostu nie mam ochoty na komentarze ;)

jesuuuuuuu jestes ładną dziewczyną:*:*:* i o komentarze sie nie martw ;) buziaczki:*

no zaraz zobaczymy.. Zaloze sie że niedługo zjawi sie na tym topiku jakas "zyczliwa" osoba i zacznie sie jazda :D juz sie przyzwyczailam

Gość k8 jestes najladniejsza
dla mnie takze osadzanie kogos po wygladzie to dno,nigdy nie bede tego robic i nie robilam,tyle ze jesli np taki ktos bez kompleksow sie komus nie podoba to nie zawsze to opznacza zawisc:)badzmy powazni:)rozne sa gusta:)

powoli, powoli. wkleję ale z czasem...:-) PS.dziękuję z miłe wypowiedzi na mój temat, szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś innego-taka mentalność tego forum....

k8 jest najladniejsza oczywiscie ze rozne sa gusta...gdyby byl tylko jeden typ i mialo by sie te same gusta..to pomyslmy \\zycie byloby beznadziejne;) kiSs:*

gusta rozne to fakt ale nie trzeba od razu obrazac kogos :/ jak ja bym uwazala ze ktos jest brzydki to bym nawet nie komentowala zdjecia zeby nie robic przykrosci ani nie sciemniala jakie cudo bo po co a ludzi eto robia z czystej zlosliwosci ciekawe czy im dzieki temu ulzylo i poczuli sie lepiej

Amant hehehehe no no tutaj nie ma \"łapówek\" ;);) no to czekamy na Twoje foto;) buzki i pozdrówki:*

przed burzą ;)

szczerze mówiąc również jestem ciekawa, jak wygląda AMANT....:-)

krakowianka, ile masz latek? młodo wygladasz

krakowiankaaaa milutko jak zawsze hihi;);) dostałam śliczne kwaituszki aaaahhh:D:D Kocham Cie Mój Misiu z całyyych sił :*:*:* a Ty Kochana??opowiadaj jak Twój wieczorek minął;>;>;>

jesuuuuuuuuu------->bo jestem mloda a na ile wygladam sory ale nie chce ujawniac wieku na tym forum bo zaraz mnie zjada pewne osobki oORSEOo------------->u mnie tez :)a ile jestes ze swoim ???