Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusiaa

kiedy najwcześniej mogę zrobić badanie beta hcg???

Polecane posty

Gość lusiaa

5 stycznia dostalam miesiaczke. podejrzewam że owulacja byla w weekend 19-21 stycznia. (sluz typowo plodny) Kiedy najwczesniej moge zbadac beta hcg ? za tydzien w czwartek wyjezdzam na narty i chcialabym wiedziec czy jestem w ciazy.

najlepiej to badanie sobie zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, tak samo jak test, chociaż HCG zaczyna występować już w ok 7 dniu od zapłodnienia, wtedy kiedy jajeczko jest już zagnieżdżone

Gość lusiaa
dziekuje za odp tyle ze pierwszy dzien miesiaczki wypada mi podczas wyjazdu. a chcialbym wiedziec wczesniej, jesli zrobie we wtorek 30 stycznia to moze juz wykazac ciaze>?>?>????

z tego co się orientuje HCG występuje w czasie ciąży, także może być że będzie wiadomo. Do końca Ci nie pomogę, bo aż tak się nie orientuje. Pozdrowionka

Gość łączenie tematów
czy badanie beta wykaze ciaze w 26 dniu cyklu 13:41 lusiaa czy jest sens robic, czy lepiej poczekac pare dni????? czy pare dni przed miesiaczka badanie wykaze ciaze???

Mozesz zrobic betę w poniedziałek powinna wyjśc. W laboratorium zresztą Ci powiedza :) Powodzenia