Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana pedantka

Ubiór mojego faceta......nic dodać

Polecane posty

Gość załamana pedantka

Co sądzicie o stylu ubierania mojego chłopaka, od jakiegoś czasu ubiera się tylko w rzeczy tzw. firmowe gratisy(koszulki firmowe,polary z logofirmy, kurtki z wielka reklamą na plecach)no i ten plecak gdzie sie nie ruszymy do kina na wesele do marketu do pizerii, POMÓŻCIE jak zmienić jego styl noszenia się

Gość kolektywna
moze mu cos kup...i dodaj : nooo w tym wygladsz jak czlowiek

Gość załamana pedantka
ostatnio wyskoczył w polarze z wielkim logo BELLA (pracuje w branży kosmetycznej stąd te gratisy)

i tego nie zmienisz niestety kolezako,bo ni ma chop Twoy czegos co sie SMAKIEM zwie. ps. mozesz zawsze zmienic chopa.....::))

Gość bo to wieśniaki są
te chłopy nasze, a jak już jakiś zna się na modzie, to ciota się okazuje, dlatego musimy wziąć sprawy we własne ręce, zaprowadzić faceta do fryzjera i do prawdziwego sklepu z odzieżą.

Gość medica
kochasz faceta za to jaki jest czy za to jak sie ubiera?? ... dla mnie to wogole temat bez sensu

Gość pf
jak? prosto z mostu mu powiedz że ci nie dopowiada jak sie ubiera! u mnie poskutkowało :P :D

Gość ło re-ty
No cos Ty :O... nie potrafisz zmienic jego stylu ubierania??? eee

Gość Wy to na powaznie
medica " kochasz faceta za to jaki jest czy za to jak sie ubiera?? ... dla mnie to wogole temat bez sensu" do medica : Jak bedziesz pachniec i wygladac slicznie gotowa na wyjscie na imieniny ojca , do Twoich rodzicow a on wlozy "miętkie" szare dresowe spodnie i przepoconą zielona koszulke z mala aczkolwiek widoczna dziurka na ramieniu z miną " to tylko Twoi rodzice" - zobaczysz co oznacza FACET BEZ GUSTU. Faceta trzeba ubrac.. skoro sam nie potrafi :/ Jak sie ma 17 lat to nie ma znaczenia.Potem nabiera ogromnego.

Gość Wy to na powaznie
do medica : pewnie ze sie kocha faceta ale czasem trzeba naprawic bledy mamusi :D

Gość ło re-ty
No cos Ty :O... nie potrafisz zmienic jego stylu ubierania??? eee Idziecie po prostu razem do sklepu, najlepiej do jakiegos centrum handlowego, wybierasz dla niego ciuchy, wreczasz mu i kazesz isc do przymierzalni. proste? A potem Ty decydujesz w czym jest mu dobrze, placicie i juz masz ubanego faceta wg Twojego gustu;) faceci sa jak dzieci trzeba postawic ich przed faktem prawie dokonanym i czasem za nich decydowac. Ciuchy to tak blaha sprawa, ze mozesz decydowac nie liczac sie z jego zdanie :P :D

Gość ło re-ty
wy to na powaznie :D:D 🖐️

Gość Wy to na powaznie
hej hej :D ze tez o tej porze mozna myslec wogole..i to o ciuchach faceta :D :D :D

Gość Wy to na powaznie
Ja mam patent na to. Znajdz jakiegos kolesia co ma styl i zaprzyjaznij ze swoim facetem .Wyslij ich na zakupy. Moj dzieki temu ma dwa nowe garniturce dwie seksi koszule i dżinsy :D jestem zadowolona.

Gość uważaj uważaj
Bo Ci te nsuper gościu jeszcze faceta odbije :P.

Gość uważaj uważaj
W tej sexi koszulce stał sie łakomym kąskiem, a skąd ty wiesz co oni tam w przymierzalni robili ,że akurat takie sexi wybierali :P.

Gość Wy to na powaznie
To jego najlepszy kumpel.Doradzil mu seksowna kurteczke (naprawde super) i sobie kupil taka sama..wygladali jak klony.Jeden 170cm blond klon i jeden 190 dark klon :D przeslodkie.cale szczescie niewlasciwy klon wyjechal z kraju i tylko moj w takiej popindala po miescie ;) no niestety i o zgrozo zaczyna testowac na sobie żele do wlosow. raz nalozyl tyle ze.. krowa połknąc krowa wypluć krowa połknąć raz jeszcze wypluć i nasmarkać ;)

Gość 170 cm to kurdupel
co ty za faceta masz. slusznie na niego krowa charcha.

Gość Krwawa Mary
Nie pomogły żadne podstepy troche styl ubioru mu zmieniłam ,właściwie chodzi w tym co ja wybiore ale nosi się bez klasy .Potrafi się ścisnąć paskiem ,ze wygląda jak chłop małorolny albo nogawki podwinąć ,że mu siegają nad kostkę -twierdzi że błoto było a potem zapomniał,jak założył czapkę to wyglądał jakby zlazł z traktora .Czapka fajna ale on ją naciągnął na uszy a całe czoło było odkryte jak u niemowlaka.Pracuje w sklepie komputerowym jak tam czasem wstąpię o ZGROZO podkoszulek mu z pod swetra wystaje ,albo jakieś błoto na butach zaschnięte i nawet nie przetrze tych butów tylko tak chodzi.

Gość sella
może on jest po prostu oszczedny i nie marnuje kasy na głupoty w rodzaju ciuchy.

Gość wiecej chce
podbijam niezle sie usmiaalm

Witam wszystkich, nowa jestem :o) Można się wkręcić? ;) Mój facet stwierdził, że w przyszłości będzie super jak będę Mu wybierała ubrania heheh :o) Kochamy faceta za to jaki jest, nie za to co ma na sobie (albo pod ubraniem ;) ) Ale z tym prowadzeniem do sklepu to niezły pomysł, po prostu wybrać sie na zakupy, wysłać go do przymierzalni z tym co Ci się podoba i potem zachwycać się jak On to wspaniale wygląda, (Och, kochanie! 100 razy lepiej Ci w tych spodniach i koszulce niż w firmówkach) w końcu to duże dzieci i muszą być czasem chwalone ;)))))

Gość Krwawa Mary
Mój w przymierzalni dostaje fobii ,krzyczy,ze nic nie kupi ze to wieśniackie jest juz sie nie raz wstydu najadłam!

Gość Krwawa Mary
Teraz wzięłąm się na sposób i w zaprzyjażnionych sklepach kupuję rzeczy z wymówieniem a on mierzy w domu ,raz wzięłam z Big Stara 4 pary spodni dziewczyny znajome dały mi na zeszyt a on zadnych nie kupił!

Gość Krwawa Mary
Ma takie zajebiste bistorowe spodenki z napisem France 98 .Chciałam je wyrzucić ale krzyczy ,że to jego ulubione ,noi firmowa bluza z napisem Żagiel nazywa ją futrzakiem i jet do niej bardzo przywiązany.Kideys niechcący lekko przypaliłam mu rękaw, zadzwonił do mnie w trakcie ważnego spotkania w sprawie pracy z pretensją o swojego Futrzaka!

Mój też nie przywiązuje wagi za bardzo, dlatego sama kupuję mu ubrania....w każdym razie koszulki, koszule, sweterki, czasem kurtki, z butami i spodniami nie ryzykuję. :D

Gość heheheeeee
uśmiałam się...:D z tym, że u mnie jest na odwrót.... To mój facet mógłby się przyczepić tego, co nosz ę - na razie robi to dość taktownie i delikatnie :P nie nosdzę "firmowych", ale mam ciekawsze rzeczy do robienia niż zastanawioanie się, co na siebie włożyć, albo isc na zakupy.... Ale długo to nie potrwa - "misiek" chyba traci cierpliwosć :O A z niego bardzo gustowny mężczyzna....:(

Gość Krwawa Mary
Marzę aby mój był gustownym meżczyzną!

Gość lololo
Mój narzeczony też niestety nie potrafi się sam ubrać :( Ale gdy już był "mój" zaczęłam delikatnie go zmieniać. Poprosiłam grzecznie by wypuścił koszulkę ze spodni, poszłam z nim na zakupy itd. Teraz gdy awansował na narzeczonego sama kupuję mu ubrania - łącznie ze skarpetkami i majtkami :) I gdy idziemy na jakąś imprezę mówię mu, że chciałabym żeby założył nowe jeansy i ten sweter co ostatnio kupiłam bo super w tym wygląda. Godzi się na to więc nie ma problemu. Dzięki mnie ma też 2 garnitury w których w końcu wygląda jak człowiek i nie wstydzę się go zabrać do babci na święta czy na wesele.