Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakofiatczka

NAUKA JAZDY HELP HELP HELP

Polecane posty

Gość krakofiatczka

co byscie zrobily w takiej sytuacji: jestescie podczas kursu na prawo jazdy. pierwszy dzien, wchodzicie do samochodu i kopara wam opada, bo instruktor jest...jak...polaczenie zakoscielnego z cypryanskim (czy kogo am wolicie:P). nie ma dziewczyny, wyksztalcony, bez nalogow, cud miod. niem moge doczekac sie nastepnej jazdy i nastepnej i nastepnej a tu zbliza sie juz koniec kursu :( jego zainteresowanie osoba kursantki hmm...gdy widzi ja na miescie czasem podwiezie do domu, czesto zamysla sie w jej obecnosci ale do cholery JEST KUMPLEM JEJ CHLOPAKA ja pier...:( zycie jest okrutne, instruktorami powinni zostawac oblesni faceci, totalne imbecyle z glosem takim, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac ratuunkuu :(

a skąd ten instruktor?może wykupie sobie jazdy doszkalające :-)......

Gość krakofiatczka
a to top secret, nie wpisalam miejscowosci bo korzysta z neta i jakbym wpisala miejscowosc wiedzialby, ze to o nim mowa, poniewaz jest jedynym TAKIM instruktorem w naszym miescie....rany nie moge przestac o nim myslec a juz jutro mam egzamin- jak ja bym chciala nie zdac i moc wykupic pare jazd...:P

dawaj, podkręciłaś mnie. przecież możesz jutro jeszcze godzinkę wykupić... poważnie jest taki przystojny?

Gość krakofiatczka
wyobraz sobie faceta w sportowym garniaku, ciemna karnacja, wysoki, wlosy czarne jak smola, twarz jak model, istny cud po prostu! no wlasnie kurs juz sie skonczyl ale w razie jak nie zdam to chyba skorzystam z dodatkowych godzin...:P

fajnie mialaś, ja miałam instruktora, który był emerytowanym matematykiem....przynajmniej mialaś na kogo popatrzeć. Życzę Ci powodzenia, a jak zdasz to zawsze możesz zanieść mu np.czekoladki merci-w ramach podzięki oczywiście. Zapamięta Cię, jako miłą osóbkę...:-)

Gość krakofiatczka
o, dzieki za pomysl:) no niby fajnie ale z drugiej strony czasem dzwonil do mnie w niedziele rano, ze za godzine jezdzimy i wtedy wywalalam caly dom do gory nogami, zeby zdazyc sie wykapac, umyc glowe, ubrac itede, ahhh jest boski, boski po prostu

Gość krakofiatczka
ale ja pioernicze, to kumpel mojego chlopaka, zwariowalam do reszty, aaaa :(

Gość to wazne
A jaki masz kolor oczu?

Gość krakofiatczka
sinokoperkowy braz a co, to dobrze wrozy ?:P

Gość krakofiatczka
chlopaka mojego w przyblizeniu moj chlopak i on to super kumple :|

Gość krakofiatczka
przypuszczam, ze nie jestem jedyna kobieta na swiecie, ktora ma faceta ale mimo wszystko podoba jej sie inny. to calkiem normalne, przeciez majac faceta nie przestaje dostrzegac tego, ze np taki oto instruktor prawka to fajne ciacho

przecież to jest normalne, każdy lubi piękno...:-) faceci zresztą też

Gość aga-26-lat
mnie sie raz podobal instruktor z prawa jazdy ale mi przeszlo

Gość escehaaa
=Ja= czy z Tobą wszystko w porządku? zostałeś zraniony? zaczynam się o Ciebie martwić

Gość escehaaa
jak większość pań z tego forum... a podobno to faceci zdradzają

ale nie ma powodów do niepokoju, dziewczynie się spodobał wizualnie jakis koleś i tyle...nie poszła z nim do łóżka, nie planuje z nim rodziny,nie kocha go....czego się czepiasz?

szowinistyczna meska swinia!!!!!! jakbys byla odwrotna sytuacja kazdy by nagabywal ze spotkales fajna laske to sie z nia umow, ze nie ma nic zlego w podziwianiu piekna, ze niezla laska itd!!!! co to do cholery?? facetowi wolno a kobiecie nie?? umow sie z nim, powiedz ze jestes troche wyczerpana i czy nie mialby ochoty wypic z toba kawy, porozmawiasz z nim troche w innej sytuacji niz jazda samochodem i bedziesz cos wiecej wiedziala. sio z meskim szowinizmem!! kobietom tez wolno!

yhm, jasne, konczy. Jak go dziewczyna przyłapie lub jak drugiej zrobi dziecko. Wtedy to sie kończy. W takich sytuacjach faceci działaja na dwa fronty, czytaj czesciej kafeterie, bedziesz wiedzial jak chlopaczki potrafia traktowac swoje dziewczyny.

Gość krakofiatczka
ale =Ja=, nie kumam o co ci chodzi, przeciez on mi sie po prostu PODOBA :) nie mam meza wiec to nic zlego, gdybym nawet zostawila obecnego faceta a dopiero pozniej zaczela cos z instruktorem :) moge sobie jednak tak gdybac, bo instruktor w zyciu sie nie dowie :D chyba nie powiesz mi, ze jesli jestes kobita i masz faceta to gdy widzisz jakies fajne ciacho na miescie to sobie nie pomyslisz, ze fajny chlopak? to ze ktos sie komus wizualnie podoba to nic zlego, no psychicznie w sumie tez bo troche z nim juz gadam, jakby nie bylo 5 miechow :P

Gość krakofiatczka
kaa kurcze nie mam odwagi, bo jesli by mi odmowil to bym sie chyba spalila ze wstydu :P pozatym widujemy sie prawie co tydzien w tym samym pubie, mamy wspolnych znajomych z racji tego, ze on jest kumplem mojego faceta. ostatnio jak podwiozl mnie do domu rany...przezywalam jak mrowka okres :P

=Ja= nie wiem czy ty to ona, czy ty to on...ale masz dziwne poglądy. Nie wierzę, żt nigdy będąc w związku, nie spojrzałeś/aś na osobę, która tylko ci się podoba pod aspektem fizycznym....

Gość krakofiatczka
no wlasnie przeciez patrzec i podziwiac to nic zlego, nie doszlo miedzy mna a nim do niczego i zapewne nie dojdzie, wiec pomarzyc sobie moge :)

Gość to wirus jakiś
ma chłopaka...szaleje za innym...po się meczyć...wal ...do tego , który Ci siepodoba... a podoba się...zawsze "zakazany owoc"...np.. ksiądz, czy KUMPEL CHŁOPAKA, przyjaciel męza....czasami jego brat... normalka :)) ale po to mamy łby,,, aby pomysleć...zaczym cokolwiek ..spierniczymy;) powodzenia

Gość krakofiatczka
ale czy ja cos spierniczam ?:P po prostu podoba mi sie, super z niego facet chcialabym zrobic jakis mily gest w jego strone. glupia nie jestem i bedac w zwiazku 3 lata nie rzucalabym goscia dla faceta, ktorego znam 5 miechow i w dodatku czas ktory spedzamy to albo na placu manewrowym albo parkujac gdzies na miescie:P po prostu milo popatrzec na inteligentnego i przystojnego faceta...:)

Gość krakofiatczka
a no i "walic" zbytnio do niego nie moge :) wiem, ze ja i on to jak dwa przeciwne bieguny, tak, przeciwienstwa sie przyciagaja, ale mam cicha nadzieje, ze tydzien-dwa i wszystko minie, zostana mile wspomnienia z kursu :) czy jest tu wiecej takich, ktore mialy boskiego instruktora ??:P

Gość do autorki__________
a ile on ma lat??

Gość krakofiatczka
a no on ma lat 25 a ja 20 :]

Gość młodaś i głupia
;) powaznie tak myslę i tyle ;)