Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dyskotekę

na dyskotekę....

Polecane posty

Gość na dyskotekę

Który komplet bardziej pasuje na dyskotekę i czy wogle którys pasuje: 1.Spódniczka brązowa z falbanką + leginsy + szpilki 2. ----------------"-------------------- + leginsy + buty na płaskiej podeszwie ( może balerinki) 3. Spódniczka brązowa z falbanką + rajstopy(kabaretki) + szpilki 4. Spodnie tylko co za kolanko, takie powyrywane całe(rybaczki) + szpilki lub kozaki 5.---------------"-------------------------------------- ------------ + balerinki lub adidasy Który najbardziej pasuje? Niewiem bo nie jezdze na dyskoteki, a te komplety zaproponowały mi kolezanki i niewiem czy to tak pasuje, i czy bedzie fajnie, Dlatego o zdanie pytam was? A jesli uwazacie ze zaden to moze polecicie mi co mozna załozyc na dyskotekę?

Gość na dyskotekę....
już wiem : umyta " sówka" i czyste majtki.

Chyba sama lepiej powinnas wiedzieć, w czym Ci jest lepiej i w czym się będziesz dobrze czuła. Moja sugestia: jeśli chcesz sie dobrze bawic, wybierz adidasy, jeśli wolisz mniej ruchu, wybierz szpilki...

Gość Daj spokój..
Na dyskotece jest ciemno. Takich panienek jak ty bedzie tańczyć 150 i każda bardziej wyzywająco ubrana od drugiej. Myslisz że w takim tłumie dla kogoś bedzie miało znaczenie czy ubierzesz takie szmatki czy inne ?

Gość ma znaczenie
jeśli ubierze krótką kieckę to znaczy,ze lubi szybko i "na stojaka" :classic_cool:

Gość na dyskotekę
o jeju no pytam na powaznie? Nigdy wczesniej nie byłam na dysko i dlatego pytam bo niewiem czy jak w cos z tego co podałam sie naprawde ubiore to czy nie bede jak glupia wyglądac? Zaproponowalam kolezankom ze założe zwykłe dzinsy i jakis t-shirt lub top, to powiedzialy ze bede jak zwykla dziewczynka bez gustu ze wsi :O ja tam nic nei mam do takich dziewczyn no ale one znają sie na modzie.... i niewiem co mam zrobic dlatego pytam o rade was?

w szpilkach sie bardzo dobrze tanczy, chyba ze zakladasz je pierwszy raz, no a w asidasach chyba nie wpuszcza Cie do klubu?? no to zalezy gdzie sie wybierasz, udanej zabawy i nie pij duzo alkoholu:)

Gość kick gimgówno out of forum

Gość anza
Worek po ziemniakach i bambosze :classic_cool: A tak na poważnie to to co chcesz i w czym się dobrze czujesz. Jeszcze może spytaj się nas jakie skarpetki założyć czy czerwone czy zielone :P

Gość geneziska
ja kiedys z przypadku wyloaowalam na dyskotece A4 w bluzie dzinsach i adidaskach.....jaka bylam atrakcjia.... a ilu facetow sie domnie dosiadalo w lozy...bo widac bylo ze nie przyszlam na łowy tylko sie pobawic.....

Gość do geneziski
a jak im mowilas,ze przyszlas sie tylko pobawic to od razu odchodzili:classic_cool:

Gość na dyskotekę
to nie chodzi ze pytam was o wszystko... tylko poprostu są tu ludzie którzy znają sie na modzie i wiedzą czy ebdzie tak pasowac czy nie, a kolezankom jak powiedzialam ze to moze zbyt tandetne stroje to powiedzialy ze wiedzialy ze nie znam sie na modzie ale ze jestem tak staroświecka to nie:O no i jak z nimi tu gadac..... i dlatego pytam o to was

Gość kokokokokoko
Moim zdaniem powinnas zalozyc: spodniczke + leginsy + buty na płaskiej podeszwie Bedzie ci wygodnie i powinnas wyglodac ladnie:D Tak ze ja bym ci proponowala ten zestaw:D

Gość geneziska
wlasnie ze nie bo bawili sie razem ze mna...dyskoteka to jest miejsce do zabawy prawda??? nio chyba ze ktoras ojca szuka dla swojego dziecka....

Gość quo vadis Polsko
Jak pomyśle,że takie kobiety za parę lat zdomiują ten kraj to cieszę się że mam juz te dwadziescia pare lat:O

Gość doświadczona stara 30stoletnia
chodziłam sto lat temu na dyskoteki i miałam zawsze buty na obcasie ale nie szpilki. idziesz tańczyć tak jak na wesele i uwierz, będziesz ciagle potem chodziła i płakała ze cię bolą nogi stopy i bedziesz masowała. Włóz najlepiej balerinki rybaczki, albo kozaczki na niższym obcasie i jaką bluzke coś jak tunika myślę. Jest karnawał to szalej. Nie bierz zadnej kiecki falbaniastej ale cos wąskiego wygodnego typu rybaczki własnie.

podoba mi sie stwierdzenie ze przyszłam sie pobawic a nie na łowy . Widocznie ma juz faceta to nie musi sie pręzyc stroic bywyhaczyc jakiegos gogusia. Idz n a luzie , uwierz.....

Gość te Twoje koleżanki
To same są chyba tandetne i ze wsi jeśli Ci doradziły ten zestawik :O

Gość ni nie moge co za
a ty krowo jestes za to glupia i gruba:p Zazdrosnica:p

dziwczyny to ze mówimy tu o luzie to nie znaczy ze ona ma włozyc adidasy i dres:D ma byc wygodnie ale ładnie. Nie zakąłdaj adidasów na dyskotekę , na biegi sobie adidasy włóż.

Gość sella
poszukaj sobie zdjec z jakiejs dyskoteki i zobaczysz w czym przychodza dziewczyny

Gość uuppuuppupu
uppuppuppupp

Spódniczka w falbanki+czarne rajstopy-kabaretki o drobnych oczkach+szpilki na cienkich paseczkach z odkrytymi paluszkami...pazurki pomalowane na ostrą czerwień...menowie na taaki widok dostają potężnego "świra"...:)

Spódniczka w falbanki+czarne rajstopy-kabaretki o drobnych oczkach+szpilki na cienkich paseczkach z odkrytymi paluszkami...pazurki pomalowane na ostrą czerwień...menowie na taaki widok dostają potężnego "świra"...:)

Gość iksso
numer 1 nie jest najgorszy ale polecam tez poszperac na nikoletta pl

Gość iksso
numer 1 nie jest najgorszy ale polecam tez poszperac na nikoletta pl