Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oORSEOo

Leworęczni-mankuci łączmy sieeee!!!!!! heheD

Polecane posty

Gość stop trollom
:O

widzisz chce zobaczyc ile jest tutaj takich osób:):) :* pozdrawiam serdecznie:)

Gość ind_olenek
Leworęczna pozdrawia serdecznie:)

ind hehe pozdrawiam Cie serdecznie;);) powiedzcie mi czy macie problemy z jakimis rzeczami??no np. cięcie kartki nozyczkami itp itd...bo ja nie,ale slyszalam ze duzo osób leworęcznych ma takie problemy

nie mam problemów, nożyczki używam prawą ręką, bo tak są już wyprofilowane, do myszki od kompa od razu się przyzwyczaiłam i nawet przez myśl mi nie przeszło by zmieniać klawisze na niej, a że stosunkowo młoda jestem, to jak chodziłam do szkoły, już nie bito linijką po łapkach za pisanie lewą ręką, wiec lajtowo jest:classic_cool: pozdro dla mańkutów:P

hehehe ja pamietam ze kiedys musialam chodzic do jakiejs poradni...tam oduczali mnie pisania lewą rączką....ale nie udało im sie:) pozdrówki mańkuci :D:D

Gość ind_olenek
Ja już mam trochę lat i już się przyzwyczaiłam do nożyczek i innych urządzeń:) Ale na studiach w jednej sali wykładowej mieliśmy specjalne krzesła z podstawką do notowania. Typowo dla praworęcznych....Przy notowaniu rękę miałam praktycznie w powietrzu. Było to nieco niewygodne.. To chyba w zasadzie jedyna sytuacja , która mi się kojarzy z brakiem komfortu dla mańkutów..Ale za to te wykłady były rewelacyjne więc można było się przyzwyczaić:)

hehehe nio leworęczni nie mają źle;);) jest nas 10 % i pozdrawiam tą jakze liczną 10tkę;)

ja nauczylam sie poslugiwania tez prawa reka i wiele rzeczy nia wlasnie wykonuje inne z kolei tylko lewa reka wiec jak zlamie ktora kolwiek reke to bedzie tragedia.

Gość aga8888
nie zamieniłabym mojej lewej ręki na prawą za nic ;-) zasadniczo nie mam z niczym problemów, no może oprócz dziergania na drutach ;-P a myszkę obsługuję tylko i wyłącznie prawą ;-) pozdrawiam!

w zeszlym roku popsula mi sie lewa reke czyli ta dla mnie wazniejsza wiec jakos sobie radzilam prawa. W sumie taka obydwurecznosc to dobra sprawa :) a tak na marginesie, leworeczni maja wieksze zdolnosci przystosowawcze niz praworeczni.

To prawda z nauczeniem się wykonywania pewnych czynności prawą ręką. Ja np. zawsze miałam w szkole na studiach w domu myszkę komputerową z prewej strony i teraz nie wyobrażam sobie aby wziąć mysz do lewej ręki..

ja sie ciesze ze jestem leworęczna:D:D i zgodze sie z tym LEWORĘCZNI są takze bardziej utalentowani....w kazdym tego slowa znaczeniu;) leworęczni górą!!;P hehe

ja tez w zyciu nie moglabym poslugiwac sie myszką lewą ręką.....nie potrafie....:) ale sztucce trzymam w lewej dłoni:P

Gość .....___________________...
ja tez jestem leworeczna,wlasciwie tylko pisze lewa reka reszte czynnosci robie prawa

olivia ,styna witamy was :D:D;);) pozdrówki dla wszystkich mańkutów :D:D:D

Gość ciekawy świata
A którą rączką się kobietki "bawicie"?:D