Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assiuunncciiaa

co ja mam zrobić!!! był ktoś w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość piećka
A tak swoją drogą może jestem tolerancyjny.. Geje moga robić co chcą w swoich czterech kątach, ale jakbym zobaczył na mieście całująca sie pare gejowska zmasakrowaqł bym im te ich wypudrowane facjaty

Gość assiuunncciiaa
mysle ze nikt ie jest za glupi na rady. jak sczesliwi sa ludzie ktorzy nie chca zmian jest im zawsze dobrze w ich sytuacji nie kreca i motaja sobie zycie tylko sa tacy i juz ( moj chlopad) zadnych pragnien, wszystko ok. tylko rower mu dac i sczesliwy. ja ciagle cos krece kombinuje i ciagle cos pragne

Gość assiuunncciiaa
mysle ze nikt ie jest za glupi na rady. jak sczesliwi sa ludzie ktorzy nie chca zmian jest im zawsze dobrze w ich sytuacji nie kreca i motaja sobie zycie tylko sa tacy i juz ( moj chlopad) zadnych pragnien, wszystko ok. tylko rower mu dac i sczesliwy. ja ciagle cos krece kombinuje i ciagle cos pragne

Gość piećka
i prawidłowo!! Czytałaś Alchemika?? Myśle, że jesli nie to w obesnej sytuacji ta skiążka własnie jest dla ciebie...

Gość assiuunncciiaa
sorki ale nie umiem zaciemniac nicka a ten koles sie tu bez pracwnie wlazi i mi niszczy topis... DURNIU SPADAJ

Gość assiuunncciiaa
czytalam . fajny moze jescze raz powinnam sprobowac. nie wiem czy tak naprawde to kiedys bedzie tak ze uzam ok juz wszystko juz stop. w zasdxzie ciiagle tylko marze. grdzie pojade czegoi nie zrobie itp a w zasadzie nic nie robie

Gość ja odpiszę
kurczę, a kiedy chcesz realizować marzenia, pragnienia, ambicje? Jak się zestarzejesz? Twój facet najwyraźniej jest ulepiony z innej gliny, niewiele mu do szczęścia potrzeba ale to wcale nie znaczy, że dla niego masz rezygnować z własnych planów. Nawiasem mówiąc zawsze mnie wnerwia kiedy kobieta rezygnuje z części siebie tylko ze względu na faceta, który tego nawet nie docenia :/ Wracając do tematu. Jeśli nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz co można było zyskać. Zawsze możesz spróbować a jak okaże się, że to nie to, wrócisz, albo znajdziesz inny cel. Zwyczajnie. Jesteś młoda, wiele przed Tobą - ale jak wiele tylko od Ciebie zależy.

Gość piećka
oki myślke, że juz ci pomogłem przynajmniej spróbowałem. MYSISZ ZMIENIĆ PRACE!!! papatki ide na jakiś inny watek, pierwszy raz tutaj jestem wkręciłem się:) zobacze może gdzies dalej toczy się jakas ciekawa dyskusja...

Gość assiuunncciiaa
JADE I DZIKUJE WSZYSTKIM TEGO MI BYLO TRZEBA BO WSZYSCY CZYLI MIS I MAMA MOWI NIEEEEE