Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawia mnie to zawsze

Czy facet który potrafi gotowac jest sexy?

Polecane posty

Gość Zastanawia mnie to zawsze

I nie chodzi mi o zrobienie schabowego czy bigosu, tylko szczegolnych, wyszukanych potraw którymi moze zaskoczyc kobiete.

Gość fuerta
tak, coś w tym jest - mężczyzna krzątający się po kuchni, dobierający przyprawy, próbujący swoje dzieło, podający do stołu ... :)

Gość _._._.a
a co ma piernik do wiatraka?

Gość A dlaczego nie
????????????????????????????????

Gość tup tup tup
chyba cos w tym jest, Lusia moj sie wlasnie meczy przy schabowym :O

Gość jaktotak*
jest bardzo sexi ;) chcę takiego od zaraz ;)

tak! facet który umie gotować ciekawe potrawy jest bardzo sexy... cioty to ci którzy nic nie potrafią ugotować

Jest super sexy!!! Uwielbiam faceta krzatajacego sie po kuchni i przygotowujacego dla mnie jakies dobre jedzonko, podczas gdy ja moge go sobie obserwowac z kieliszkiem wina w reku... ach, rozmarzylam sie... Niestety mialam w zyciu tylko 1 chlopaka super-kucharza, i rzeczywiscie byl tez niesamowitym kochankiem, wiec moze cos jest w tej teorii ;)

Gość Oczywiście że TAK
Nie raz jak mój mąż zrobi mi niespodziankę i przygotuje kolację tak pyszną, że az chce się jeść to .... to jest super, wiem, że zrobił to dla mnie i tylko dla mnie, ze myslał własnie tylko o mnie, samo przyrzadzenie kolacji kosztowalo go duzo pracy ... NIE, NO ON JEST PO PROSTU CUDOWNY - to pierwsze co mi przychodzi na myśl i juz .............. wiem , ze jestem jego i tylko jego .............. :-D PS Nie podam swojego czarnego nicka :-D

Gość NAWET BARRRDZO
,

Super jest jak facet zrobi jakąś dobrą kolacje...mi to imponuje-spędził popołudnie by wieczór był specjalnie dla mnie...

Gość to nie podawaj my to mamy
w dupie:P

Gość yes yes yes_
oczywiście.mój umie robić pyyyyyyszne kanapki z salcesonem.jest taaaaaaaaaaaaaaaaki SEXY...👄

Gość Do ... to nie podawaj
Ehhhhhhhh smarkaczu, nie rozumiesz o czym piszę ... ale nie martw się dorośniesz .................... :-D

Gość eai
hmmm... kumpel zrobił kiedyś nam, koleżanką, sushi było boskie! i od razu widać było że potrafi nad czymś twórczym się skupic, że lubi dobre smaki, że potrafi coś zrobić dla kogoś, bezinteresownie, że ma talent i smak itd itp, w każdym razie były to sexi cechy a mój własny skarb gotował mi na początku związku, zresztą nauczyłam się tego i owego od niego, i nadal by pewnie gotował gdyby nie to że spróbowałam własnych sił i... wolimy oboje to co sama zrobię