KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 54 minuty temu (edytowany) To jest szlachetna rola lepsza od jakiejś kûrwy tak ciekawe co jej nie pasuje Edytowano 54 minuty temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 240 Napisano 52 minuty temu Symbiosis. No właśnie co jej nie pasuje? Nawet nie wymaga od niej żeby się wypinała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 42 minuty temu (edytowany) Ja bym tak mogła nawet żyć jakby ktoś nie robił in your face jak leżak tylko se właśnie na telefonie i wyebane bo bym nie widziała tego dziwne że się interere jego telefon Edytowano 41 minut temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 240 Napisano 38 minut temu O ile Ania w ogóle istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 28 minut temu (edytowany) 30 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nom pomoc domowa i jej żywiciel niektórym pasuje jest do kogo gębę otworzyć Eee...Jak przeszła operacje na sercu to jej jeszcze trzeba pomóc.Nie wiem czy świeżo po operacji czy już na zawsze. Mam takich dalszych znajomych dawno ich nie widziałam.Ale słyszałam. Żona miała operacje na sercu, ani pochylać dzwigać itp, a mąż po zawale I to on jej pomaga dużo Tylko wcześniej miał zawał niż ona operację. Ale to b. dobre małżeństwo było. Przed 60 im się to zdarzyło. Ale nie przypomniało mi się, już ma ograniczenia stałe. Edytowano 24 minuty temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 9 minut temu 13 minut temu, Malowany napisał: O ile Ania w ogóle istnieje Pomijając już to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach