Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZALONA ZABA

NAJLEPSZA METODA ANTYKONCEPCJI

Polecane posty

Gość SZALONA ZABA

JAKIE ZNACIE NAJLEPSZE METODY KTORE NIE SZKODZA ALE SA TEZ W 99% PEWNE ??

Gość wyłącz capslocka

Gość SZALONA ZABA
ok

Gość takie jak Ty
tabletki. a na co czekalas?

Gość SUN 20 //
no ale tabsy szkodza tyje sie itp a ja szukam czegos innego a zastrzyk hormonalny ?? robil ktos ?? jakie wrazenia ?? a moze jest cos nowego ??

Gość SUN 20 //
tez sie interesuje

Gość SZALONA ZABA
ja po tabsach sie zle czuje migreny itp

Gość dryn dryn dryn
a może spiralka

Gość SZALONA ZABA
lekarz mi zabronil spiralki i wkladki tabsow nei moge brac na gumkach nie umiem polegac :(( ehh i jak sie tu zabezpieczyc :(

Gość pytam bo nie wiemmmmm
tabletki jezeli szkodza to ze wzgledu wlasnie na zawartosc hormonow; wiec wsyztskie zastrzyki; wszyswki; plasty itd itp na bazie hormonow tak samo beda szkodzic. Tabletki nie zaszkodza kazdemu - ale faktycznie niektore kobiety bardzo zle na nie reaguja. prezerwatywa jest dosyc skuteczna - dobrze uzywana; ale wiele panow narzeka ze to nie to samo co bez ... oprocz tego sa osoby uczulone na lateks; dla nich prezerwatywa jest niemalze zabojcza (sa dla nich chyba jakies spacjalne? prawda? ale pewnie bardzo drogie) generalnei nie ma idealnej metody. moze podwiazanie nasieniewodow; ktore podobno mozna chirurgicznie zrekonstruowac - ale zawsze istnieje ryzyko ze sie nie uda. kazda metoda ma swoje plusy i munusy a najlepsza wybiera sie indywidualnie

Gość SZALONA ZABA
szklanka wody a moze oleju z 1szego tloczenia ?? :P:P

Gość SZALONA ZABA
Lusesito de Milagros Dolores :P

Gość NoO
najlepszą,w dodatku stuprocentową metodą antykoncepcji jest abstynencja seksualna (osoby nie rozumiejące proszę o zajżenie do podręcznika dla czwartoklasistów)

skoro tabsy szkodzą to zastrzyk tym bardziej ja znam 100% metode- WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ !

Gość SZALONA ZABA
ale ja chce sexu zabojczego sexu :P

Gość SZALONA ZABA
nie nie nie abstynencja odpada

to dla ciebie zabko zostaja jedynie metody naturalne. Niosa za soba niemoznosc wspolzycia kiedy sie ma to ochote; bo mozna tylko w okreslonych dniach. Te motody lpeiej sluza osobom ktore pragna zajsc w ciaze niz tym ktore chca jej uniknac; ale mozna je rowniez wykorzystac do antykoncepcji. Musisz nauczyc sie obserwowac swoj organizm; potrwa to jakies 3 miesiace i zalapiesz o co chodzi. w gre wchodzi tez stosunek przerywany z zakonczeniem na brzuszku na przyklad - mozna sie przyzwyczaic

Gość omg...
jeśli nie tabsy anty to nie ma takiego środka na 99 procent może spróbuj jeszcze jakieś inne tabsy - może przestaną dokuczać

Gość SZALONA ZABA
no wlasnie teraz tak sie ''zabezpieczamy'' :P - stosunek przerywany ale ja za nerwowa jestem

Gość ***** ***** ******* *****
kalendarzyki etc obserwownaie swojego organizmu - to metoda świadomego planowania poczęcia a nie antykoncepcji... mamusie anm to wmawiają, że niby nieszkodliwe - i że one używały tyle lat i było ok, ale kurcze w czasach komuny to czego niby miały używać jak nic nie było.. tabsy nie szkodzą, nie powodują żadnego raka piersi czy coś, wręcz zapobiegają np rakowi szyjki macicy

Gość SZALONA ZABA
dzieki moniak za wypowiedz ale słonko mojenu facetowi nie jest dobrze tak jak bez z reszta kazdy prawie ze facet woli bez :P

no to stosunek przerywany w dniach na sto procent nie plodnych. Takie ktorych bedziesz na 10000% pewna sa juz po owulacji .. czyli do okresu bedzie ich tylko kilka. naucz sie wiedziec kiedy masz jajeczkowanie i chociaz te kilka dni w miesiacu - juz dobre 4 - 5 po jajeczkowaniu bedziesz mogla zaszalec. Sa tez testy w aptekach; ktore sprawdzaja czy masz jajeczkowanie - mozesz sie upewnic czy dobrze odczytalas sygnaly organizmu

Gość SZALONA ZABA
oo to nie wiedzialam a w ulotce mojego cilestu pisze ze nasialja chorobska ehh az strach braac jak wy mozecie to brac i sie tyje bleee

Gość SZALONA ZABA
a wiesz moze jak sie nazywaja te testy bo kuowac bede w takim razie?? i sa pewne ?? mozna im zaufac ??

Gość SZALONA ZABA
sorki za literowke ;)

Gość ***** ***** ******* *****
ja schudłam 2 kilo :) kiedyś to może przyczyniały się (nie wywoływały!) do jakichś chorób, bo miały znacznie wiecej hormonów, teraz są coraz lepsze, co roku nowa generacja wychodzi, ulepszają je, bez przesady - to nie średniowiecze :o

Gość SZALONA ZABA
hmm no przemysle te tabsy w takim razie no ale poczytalam na forum jak jakies dziewczyny pislay ze wl po braniu ich zaczely chorowac ...