Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_cha

No w końcu WAM założę temat ponoc cały czas to robię

Polecane posty

Witam serdecznie na temacie dla \"dzieciaczków\" Łopatka jest ? Grabki ? Brawooooo !!! :D Suuuuuuper ! :) Zaczynamy sie bawic :):):) Gadajcie sobie o mnie , doprawiajcie ideologię .... No róbcie co chcecie ! Ja tutaj napewno nie bede pisac .....Zobaczymy jaki dialog - monolog potrafią stworzy wredne osoby z kafeterii. Takie małe \"doświadczenie\" :) króliczki :) Proszę bardzo osoby,które nawet chciałyby wyrazic fajne,miłe zdanie ...o olanie tego tematu i jego \"postaci \" Czytajmy i się śmiejmy za Naszej forumowej \"piaskownicy\" Zostało mi tylko rzec : Dobrej zabawy ....:).. .....i juz.....mnie nie ma :)🖐️

acha wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmykamy na forum gazeta??????????????????????????? acha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no odezwij sie ostatni raz plisssssssssssss

To ja bym chciała w kosi, kosi łapki !!! :-D Acha 🌼 :-) A isztarek to wszedzie za za Toba polezie. :-P

isztarek_ dziewczynko wez swoje zabawki i idz na \"podwórko\"gazety .....;):P isztarek czemu sie mnie tak \"uczepiłas\" ? :O te propozycje sa dla mnie żenujace....;)

Gość
chodzi lisek koło dlogi nie ma leki ani nogi ..... a cemu nam nie kazes sie tu bawic Acha?

net-ar _ WAS to ja chcialam \"prosic\" anie \"kazac\" ....;).........wiesz net-ar myslalam ze tu bedzie straszna nagonka na mnie .........jednak pomiliłam sie - tak tu grzecznie a wszedzie indziej piekło ....:D .....ale co tam \".....nie ma reki ani nogi..\" ;) szatyneczka........_Acha_=A_cha

Gość sdfff
netar wypierdalaj na bamus prostowac banany

Gość dzewojja
wkurwiająca netar co za suczyca

no to qLtuuuuurką powiało od pewnego marginesuuuuuuu ........