Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_wariatka

Kto sie odchudza razem ze mna ??!!!!!!!!

Polecane posty

Gość juzia_g
a co tu pisac... wariatka chyba se odpuscila... wy to z kosci na osci chcecie sie odchudzic ;) tylko ja zostalam na polu bitwy ;) we wtorek bedzie dwa tyg. i narazie jest 3 kg mniej ;)

jozia 3 kg to super, oby tak dalej ;] do E: u mnie dziś 12dzień będzie ćwiczeń a6w jak narazie nie rezygnuję ale wiesz jak robiłam wcześniej różne brzuszki to było widać efekty, a teraz to w suemie nie wiem , przynajmniej ja narazie aż takich nie widzę, mam nadzieję że niedługo to się zmieni ;]

Paulinka ja tak samo z ta 6 weidera tez nie bylo za duzych ale to moze jak do konca sie zrobi to beda. do jozi; z kości na ości a skąd Ty wiesz ile ważę i ile chcę schudnąć, gdybym miała same ksci to uwierz, że bym sie nie odchudzała

zwariowana czy serio sobie odpuściłaś?

no własnie??? coś mnie to dziwi bardzo.... myślę, że jeszcze wróci, a jak tam u Ciebie E ?? są już efekty?

hej, ja nie miałam kompa przez ten czas to nie mogłam pisać nic. a yu mnie na razie słabe efekty bo nie ćwiczę codzioennie bop pracuje i mam sesje i musze codziennie sie uczyc i nie mam sily juz wieczorem na cwiczenia jeszcze z 2 tygodnie o bede na silownie chodzic, wtedyu na pewno beda efekty bo juz przed swietami chodzilam i mi pomagala silownia, a jak u Ciebie?

a ja wczoraj się wazyałam i schudłam ok 1 kg, dziś pierwszy raz od chyba ok 3 tygodni jakiekolwiek słodycze, bo dziś walentynki i musiałam zjeść ciacho i lizaczka ale znowu od jutra nie będę jadła słodkości ;] robię nadal ćwiczenia na bruszek, ale dziś prawie cały dzień nic nie jadłam bo w sumie nie miałam na to czasu i za to jak wieczorqiem wróciłam z tańców to dosłownie rzuciłam się na edzenie i awe nie czułam kiedy się tak objadłam, że aż minie dobrze było;/ no ale jutro już postaram sie regularnie jesć, żeby wieczorem nie mieć takich napadów głodów ;] ja lecę zrobić swoja serię a6w i lecę spać

Forum umarło śmiercią naturalną....

jest tu ktoś jeszcze?

ja tu zaglądam codziennie, ale widze że chyba nikt więcej oprócz nas E. :(( szkoda że reszta zrezygnowała;/

Gość niki84
witam! chetnie sie do was przylacze waze 75kg przy wzroscie 165cm! ostatnio przybylo mi kilosow po odstawieniu Diane35 juz od pewnego czasu postanawiam sobie ze zaczne sie odchudzac, ale mam slaba wole i kocham slodycze :) uwielbiam piec i kuchcic :) w ostatnim czasie mialam sesje i nie zalowalam sobie niczego, bo z pustym brzuchem nie potrafie sie uczyc. dzisiaj z racji Srody Popielcowej chcialabym sie wziac za siebie w tamtym roku pamietam ze przez caly wielki post nie jadlam slodyczy i tak to nic wiecej nie robilam a i tak efekty bylo widac. dzisiaj zjadlam 3 tosty z tunczykiem, 1 pomarancze i wypilam 2 szklanki napoju sojowego (59kcal w 100g), na obiad bedzie pomidorowka z ryzem ale dopiero jak Ukochany wroci z pracy a jak sytuacja u reszty?

Gość ...PAulinQa...
ooo super ze ktoś nowy ;] ja to teraz zrezygnowałam ze słodyczy i mięsa, ostatnio dużo się naczytałam o oczyszczaniu organizmu głodówka i bardzo mi się to spodobało teraz myślę czy może do takiej głodówki się nie przygotowac o do niej nie przystąpić ;] ostatnio byłam bardzo chora, teraz jeszcze tez jestem, ale mam nadzieję że do niedługo ;]

Gość ...PAulinQa...
ten nick ...PAulinQa... to jak coś to ja Paulinq007 pomyliłam się i wysłałam wiadomość ze innym nickiem ;]

Gość niki84
hej jak tam, cwiczycie silna wole ja wczoraj wieczorem niezle musialam sie powstrzymac zeby nie zjesc czegos slodkiego, jako trzeci posilek zjadlam chocapic z mlekiem i mleczna kanapke. widze ze ciezko bedzie, zwlaszcza wieczorem kiedy patrzac na telewizje slodycze to byla podstawa. dzisiaj na sniadanko 2 kromki z serem zoltym i salatka jarzynowa, na obiad jeszcze nie wiem co... znacie jakies produkty spozywcze ktore wspieraja odchudzanie? slyszalam ze zielona herbata jest dobra, pewnie ja sobie kupie. ostatnio ogladalam super film "Phat Girlz", ta, tez chodzi o odchudzanie, bo kobieta nie moze znalezc faceta, az wreszczie poznaje takiego super wygladajacego Nigeryjczyka, ktoremu sie bardzo podoba jaka jest, bo w Nigerii najwieksze powodzenie maja kobiety z tusza :) a jej szczupla kuzynka jest uwazana za chora :) pozdrawiam i milego dnia

hej, nie było mnie bo miałam 3 egzaminy w weekend i nei miałam czasu zaglądać tu, jeszcze jeden za tydzień i w końcu koneic sesji będzie:) a ja pije zieloną herbatę ale wiesz co nie gania mnie po niej, nawet częściej do kibelka nie chodzę co najwyżej siusiu, myślałam, że trochę inaczej będzie działać pozdrawiam :)

Gość CENTYMITER
o ja chce!bardzo potrzebuje motywacji;] lolek pisz na maila;):)

do centymiter: chcesz przejśc na diete czy co bo nie do końca zrozumiałam co chcesz

Gość mloda2322
ja chetnie sie przylacze z wami do odchudzania 20 kg tez musze koniecznie schudnac. Jutro chce zaczac kopenhaska moze jest ktos chetny zeby razem ze mna robic ta diete??

Gość LadyM
Witam, Ja też chętnie się przyłącze. Waże 53 kg przy wzroście 160cm ale mam troszke tłuszczyku na brzuchu głównie zależy mi na spaleniu tego. Męczę się z 6 weidera tylko że tam trzeba robić te ćwiczenia perfekcyjnie żeby jakiś efekt był ale poruszać się zawsze można:) do tego ostatnio zaczęłam tańczyć taniec brzucha (Polecam:) ) no i nie jem słodyczy to podstawa. Uhhh ale się rozpisałam:) mam nadzieję że mogę się przyłączyć:D Pozdrawiam:)

Gość zwariowana_wariatka
boze dziewczyny ja was przeperaszam nie mialam neta przez ostatni czas i wogole zalatana zabiegana i tez szlag trafil moje odchudzanie sporo problemow mialam dziekuje jam ze jeszcze tu bylyscie naprawde kocham was niestety jak juz wspomniaal moje odchudzanie szlag trafil fuck i wogoole padaka teraz czekam az ksiezyc zacznie chudnac heh i od wtedy zaczne prawdziwa diete

Gość zwariowana_wariatka
i nie wiem jak wam dziekowac i wogole ze tu jestescie jeszcze naprawde gdybym mogla to bym was wszystkie wysciskala :):):):))

Gość dalia 83
widzę że nie tylko ja sie opuściłam. Na swoje wytłumaczenie moge powiedzieć tyle że poznałam faceta a on zaprasza na obiadki i szlag trafił dietę:( Wczoraj wchodze na wagę a tam 70 kg! Od razu mnie to zmotywowało! nie wiem jak ale muszę to zgubić!!!

ja niby nie jem słodyczy teraz ani mięsa ale jednak nadrabiam innymi rzeczami i czuje się z tym okropnie :((( próbuje zmniejszyc ilośc jedzenia w moich posiłka jeśli wogóle można je tak nazwać bo ja jem CIĄGLE!!! juz mam dość ;/