Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yusTynka

na co macie teraz ochote

Polecane posty

mowimy o wszystkim, jedzeniu, osobach, potrzebach, zarowno tych fizycznych jak i fizjologicznych oraz psychicznych:D

Gość na seks
:O

Gość łachmyta
ja bym chciała teraz wydrzeć się mocno na mojego głupiego meża; wkurwia mnie , że traktuje mnie jak służąćą , że nie liczy się z moimi potrzebami , że zawsze musimy robic tylko to , co on chce , a nigdy o , co jak chcę; ja lubię ostry seks , on memławy; ja lubie dużo chodzić i w ogóle się ruszac , on by tylko lezał przed telewizorem i sie przytulal; i tak sie kurwaprzytulamy i lezymy , mnie krew zalewa; oczywiscie jak potem chcę , żeby zrobił to , co ja chcę - NIE snił mi się dzisiaj w nocy mój były , ktory ze mna zerwał; jak sie obudziłam , to strasznie chciałam , żeby się pojawił , żebysmy zaczęli się mietosic i w ogóle uciec z nim gdzieś , gdziekolwiek

Gość pipaaa
ale masz paskudne imie najbardziej paskudne ze wszystkich babskich az sie niedobrze robi

Gość łachmyta
no i mam ochotę na porzadny seks w końcu; ileż można wytrzymywać za przeproszeniem miekkiego kutasa i przedwczesny wytrysk ? jak chłop 35-letni może nie wiedzieć , jak sie opóźnia wytrysk ? on wejdzie - zresztą z trudem , bo nie stoi zbyt pewnie - i od razu jest bang; ja nic z tego nie mam !

Gość macho28
łachmytko spotkaj sie ze mna :)

a ja na jakiegos drinola slodkiego.. na pizze albo kebab.. na sexik w sumie tez, ale szybciutki, taki raz dwa i mam;) .. na zielone jablko.. a najbardziej na papierosa, a tu sie fajki skonczyly:(

Gość łachmyta
:) chodzi mi po głowie coraz częściej , żeby po prostu na boku prowadzic wesołe życie; bo jak się kurwa po raz kolejny pytam , czy bedzie dzisiaj miał ochote , aon po raz kolejny odpowiada , ze nie , to ileż można ? A jak już chce , to zawsze w łóżku , zawsze tak samo , zawsze nic nowego , nigdy mi minety nie zrobi , po prostu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda. Nigdy nie na sofie , nigdy nie na pralce , nigdy nie na dywanie , nidgy nie w samochodzie , tylko jak stare pryki - w łóżku; On na swojej połowie , ja na swojej , nigdy odwrotnie , bo on zawsze musi byc na swojej połowie

Gość macho28
to co Cie przed tym powstrzymuje?? :)

oooo, kochana, ja tez tak mialam, rozumiem w 100% :( krzyknij mu do sluchu, jak sie nie postawisz to zostaniesz wtorna dziewica, a moze on mysli, ze ci to odpowiada? maz czy chlopak? lipa lipa, a moze ty mu walnij laske i sie jakos otrzasnie i obudzi? probowalas w ogole czegos? chuYowa sprawa:( u mnie to sie rozlecialo, nie przez sex ale to byla pierwsza rzecz ktora poszla sie Yebac w naszym zwiazku. nie no, nie chcialam cie zalamac:D

Gość Dzikuska.
A ja marzę o tym żeby teraz pstryknąć palcem i sprowadzić do mnie miłość mojego życia. Mężczyznę, który wyjechał i jest daleko z tąd.... Albo cofnąć czas i wszystkie chwile jeszcze raz przeżyć.... Ale chcę tego teraz w tej chwili.....

Gość Dzikuska.
I żeby znów czuć się szczęśliwa.....czuć życie, namiętność a nie pustke i monotonie

Gość alone now
To moze jest prymitywne ale ja mam straszna ochote na sex

mam ochote pojechac do studia polsatu i dac jalmuzne tym biednym dziewczynom w bikini, zeby sie mialy w co ubrac, a najlepiej, zeby w ogole zniknely z wizji...

które dziewczę ma ochotę się ze mną spotkać? :)

Gość łachmyta
mąż laskę to ja mu nie raz walnęłam , ale szczerze mówiąc juz tego nie robię - bo niby dlaczego ja mam połykac ciagnącą sperme ,która do przysmaków nie nalezy , jak on się brzydzi mi zrobic minete ? dodam , ze jestem ZAWSZE umyta pod spodem i nic tam nie smierdzi (mój ex był zawsze bardzo zadowolony ze stanu podwozia :P) on lubi seks ROMANTYCZNY; i dlatego nie ma nic na trawie , na podłodze - bo romantycznie to jest w łózku kurwa

qrwa, przeciez to jest porazka:o no to w takim razie w druga strone, jak do niego przyjda te muly, to ty wyjdz z domu albo jeszcze wczesniej daj mu do zrozumienia, ze lejesz na jego kumpli w masz w dupie jego i jego ekipe, tak jak on ma w dupie ciebie. a w lozku tez zacznij mowic, ze nie masz ochoty, ty przezyjesz jakos ze swoja reka, a on moze pomysli nad tym, co sie dzieje. albo postaw sprawe jasno - nie widzisz siebie w tym zwiazku, jezeli nic sie nie zmieni. moze taka terapia wstrzasowa cos da?

obozowa, leca sobie te panny w tle - i naprawde - kiedy czlowiek w ogole ich nie oglada a tylko slucha, to ma wrazenie, ze program na antenie polsatu prowadza podszywacze z kafeterii... chcialem nawet zadzwonic do nich i powiedziec im co o tym wszystkim mysle - zeby polsat ramowke zmienil, ale oczywiscie nie udalo mi sie dodzwonic. mam juz tak, ze jak cos robie przy kompie to musi byc tv wlaczony, jak ogladam tv(w ogole nie ogladam) to musi byc slychac szum wentylatorow z kompa itd. lachmyta - laczymy sie z Toba w bolu, ale widzialy galy co braly...

Gość macho28
łachmytko juz ja bym o Twoje podwozie zadbal :classic_cool:

obozowa- podeslij mi numer, mam słuzbowa komórke , firma płaci ;) to nastrasze:P:P

lesne z tymi podszywaczami to chyba przesadziłeś :D jakbo oni tam w bikini siedzieli to raczej byłaby większa oglądalność:D ja mam nadzieję że kiedyś doczekam dnia jak ktoś je porządnie wystraszy:P

arava 🖐️ a firma to przecie ty:P 0 400 304 309 kom *7310 tylko migiem:P a w ogóle to ni chcesz iść na łyżwy bo moi znajomi nie chcą oglądać mnie rozwalonej na środku lodowiska zębami robiącą przeręble:O

jasne.Kiedy? Gdzie? TO wiem , ze firma to ja:d:d NA TYM POLEGA DOWCIP JAK IDZIEMY ZE WSPóLNIKIEM NA OBIAD TO ZAWSZE KTóRES MóWI\" NIE KRęPUJ SIę , BIERZ CO CHCESZ, FIRMA PłACI\";)

sorry za capsa ale ja nie bardzo umiem jeździć co nie umniejsza mojego entuzjazmu aha---leśne 🖐️

Gość łachmyta
nie do końca widziały , ale cos w tym jest macho , jesteś bardzo miły :P moze skorzystam :P

no właśnie tylko nie wiem gdzie i kiedy:O ale przez piątek i sobotę w pracy dowiem się gdzie:D no i może w niedziele? miałam w sumie na narty jechać zaliczyć pierwsze upadki tam ale wątpię w to bo te łośki szykują sie na brydża w sobotę wieczór i znając zycie to ich ranek z kartami zastanie wiec już ja widzę jak oni będą mieli siły w niedziele:O

Gość macho28
może? myslałem, że się umówimy za chwilke ;)