Pchła 0 Napisano Styczeń 26, 2007 bardzo bym chciala poopiekowac sie dzieckiem, od poniedziałku do piętku, co drugi weekend wolny !! barjank1@tlen.pl pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt ci nie da dziecka Napisano Styczeń 26, 2007 oszukujesz ze masz doswiadczenie pewnie chcesz wykorzystac sexualnie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pchła 0 Napisano Styczeń 26, 2007 bzdura, dlaczego mialabym nie miec doswiadczenia. opiekowałam sie 2latkiem np, to chyba ty masz podejrzane mysli skoro o tym wspominasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buraczana Napisano Styczeń 26, 2007 widzialam u mnie w bloku ogloszenie ze rodzice szukaja opiekunki dla 2-letniego chlopczyka w Fordonie. Zapisze sobie Twojego maila i rano jak bede wychodzic to spisze numer i Ci wysle. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pchła 0 Napisano Styczeń 26, 2007 dzieki buraczana, juz wiem które to ogłoszenie, wysłałam im esa i nic, wiec dzieki bardzo za dobre checi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach