Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinia jest wazna

co to za firma ACER chodzi o laptop?

Polecane posty

Gość opinia jest wazna

no i co powinien zawierac w miare dobry laptop? dzieki

Acer to jedna z czołowych marek laptopów. I nie mówię tego tylko dlatego, że sama go mam. Poważnie. Acer, Asus - to czołówka. Zwracaj uwagę na parametry procesora, kart graficznej, wielkosc dysku, pamięć - zresztą - wszystko zalezy od tego, co potrzebujesz i na czym ci zależy. W kazdym razie - marka b.dobra.

Gość info baba
a ja wole HP np ostatni mdel:Pavilion

Gość acer to marka z nizszych polek
ale cenowo konkurencyjna dlatego duzo osob je kupuje. Podzespoly sa srednich firm i maja straszne klopoty z serwisem.

Gość lalalalalalala
acer to shit!! laptopy robione na masówke a najblizszy serwis na slowacji!! wiem ba sama 2 miesiace temu sie zastanawialam nad jego kupnem na szczescie moj facet mi wyjasnil ze to nie byloby dobre posuniecie pojechalismy do media i zobaczylam jak sie ugina jego obudowa pod mocniejszym naciskiem, po 2 godz pracy sie bardzo nagrzewa :( lipa:( a te parametry hmm... korzystna cena...no coz to wlasnie ma zachecac klientow :( lepiej zainwestowac w hp lub toshibe :) ja wybralam toshibe :)

Gość polorinka
12:04 acer to marka z nizszych polek ale cenowo konkurencyjna dlatego duzo osob je kupuje. Podzespoly sa srednich firm i maja straszne klopoty z serwisem." - dokładnie

Gość ciocia dobra rada001
Najwyższy stosunek ceny do jakości.

Najlepiej poczytajcie różne rankingi. Tam się okaże co jest shitem :)

Gość ja też polecam
polecam asusa. bardzo dobrze działa, jest super. Mają modele z wbudowaną kamerką ogólnie dobre parametry. Ja jestem zadowolona, wydałam 3.800 i ale wart jest swojej ceny

Gość info baba
Za 3.800 kupisz HP Pavilion ,z kamerką, cała reszta tez ok. Obejrzyj sobie np. w Media Market.

Gość opinia jest wazna
bardzo dziekuje za opinie :) jesli ASUS jest lepszy, to co to jest za marka? tzn.amerykanska, japonska czy skad? no i czy do 3500zl zdolam go kupic?

Gość lalalalalalala
rankingi sa po to zeby ludziom oczy mydlic....!

Gość ania ze wzgorza
Acery sa swietne duzo ludzi je kupuje bo sa dobre

Gość lalalalalalala
na pewno cos fajnego sobie wybierzesz do 3500 :) acer to koreanski shit co do asusa sie nie wypowiadam bo nie wiem :)

asus, IBM. HP to b. drogie sprzęty Acer i Asus, to jedyne firmy, które mają pozwolenie na produkcję specjalnych modeli laptopów jak np. Acer Ferrari 5000 Wyższa półka to: IBM, Toshiba, Acer i Asus Średnia to: są HP, Siemens, Dell, Compaq, Sony Z dolnej półki są: Manta, Bellagio, Optimus

powiedz otworz Acera i Toshibe masz takie same czesci nie kitow nie wciskaj.Teraz wszystko jest made in china spojrz nawet na ciuchy. Acery sa bardzo dobre ja kupilam za namowa mojego informatyka

Pochodź po necie, poczytaj rankingi, opinie (ale jakies bardziej konkretne, szczególowe, niż to, że ten czy tamten to \'shit\'). Ja mam Acera - jestem bardzo zadowolona. Mam go rok czasu i nic się z nim nie stało. Chodzi jak żyleta. I porównywalnie tańszy od innych. p.s. Nie kupujcie sprzętu na Allegro czy innych serwisach aukcyjnych. Lepiej wydać więcej, ale mieć oryginalny produkt.

ja nie powiedzialam, ze ACERY to gowno bo nie mialam takiego wiec sie nie wypowiadam :D natomiast sprawdzone mam i ASUSA i HP i jesli sama mialabym wybierac to chyba jednak ASUSA ;) zreszta i tak na kazdego dostaniesz gwarancje i zawsze mozna oddac do reklamacji :D

Gość opinia jest wazna
ojej, sami widzicie, ze Wasze zdania sa podzielone :o jedni twierdza, ze acer jest dobry inni, ze nie ..... przyjrze sie blizej asusowi w media markt, nie mam duzych wymagan co do komputera - obsluga internetu, zadnych gier, programy foto i takie tam....wiec co powinnam wybrac ? :o

Gość lalalalalalala
gówno prawda!!!!! to ciekawe dlaczego w mediach do serwiau najczesciej przynoszone sa siemensy i acery?????? jak ktos ma ochote sobie po roku czy 2 gwarancji jezdzic na slowacje bo mu sie ten shit zepsuje to prosze bardzo, krzyz na droge

Do krystyna z gazownii BO Acera większość informatyków korzysta :)

Gość lalalalalalala
chyba sie uniosłam :( przepraszam

siemensy - bo tani Acer - bo bardzo popularny