Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinia jest wazna

co to za firma ACER chodzi o laptop?

Polecane posty

tej a jaka masz pewnosc ze inny ci sie nie zepsuje? mialam kiedys laptopa HP i z tym serwisem to byl dopiero problem.Gdyby nie to ze mam znajomego informatyka to po 2 tyg uzytkowania by na smietniku lezal. Kuzyn mial drukarke HP i jak mu sie zepsula to nie chcieli mu jej przyjac bo nie mial org kartonu

Gość opinia jest wazna
no wlasnie nie chcialabym jezdzic do serwisu co chwile, aktualny komputer mam 5 lat i nigdy nic sie nie stalo, wiec licze na to, ze w laptopie bedzie to samo.Dziekuje za wypowiedzi, sa dla mnie bardzo cenne :)

Gość MARIOLA Z OPOLA
łojesu iwosia nie mzoe przezyc ze kupila shit;) ps:ja tez slyszalam ze acer jets kiepski...ponadto moja kumpela go ma i sie wiesza non stop taKZE strata kasy:)

Gość ciocia dobra rada001
aa i jeszcze jedno Acer, Toshiba i IBM mają przedłużaną gwarancję, polega to na tym iż zanosi się sprzęt do serwisu na przegląd, płaci się 200-300 zł (nie pamiętam). Po przeglądzie dostaje się nową gwarancję

Gość acer to marka z nizszych polek
ciocia dobra rada - dell to srednia polka :D zaprawszam do do ponownej edukacji , bo chyba sama nie wiesz co mowisz

Gość opinia jest wazna
iwosia fajna stronka, dzieki :) przyda sie...

wszystko moze nawalic moj ojciec kupila Mercedesa nowego z salonu i po miesiacu komputer nawalil (w tym aucie ) Ja mam Acera 2lata i jak narazie zero usterek

Gość beatkaaaaa
w tym rankingu Acer okupuje 3 ostatnie pozycje hahahaha :D:D:D

wiecie co najbardziej jest wkurzajace ze ktos czegos nigdy nie probowal a mowi ze cos jest zle zalosne:(

Gość lalalalalalala
ja swoja toshibe kupowalam w media w w-wie bylam tam z moim mezczyzna ktory zeby bylo smieszniej tez jest po informatyce wiec zna sie na rzeczy :) i z zamiarem kupienia acera mimo ze on mnie od tego zamiaru odwodzil no ale.... to wlasnie pewien uprzejmy pan z obslugi w mediach mnie uswiadomil co do tego jakie sa acery to on mi powiedzial o serwisie :) o tym ze czesto sie psuja (nie chce tutaj genaralizowac, zalezy od serii )a przeciez nie musial !! to nie lezalo w jego interesie :) to on mi pokazal jak sie wgina jego obudowa (porazka)

Jesli wg Ciebie zajęcie 19, 20 i 21 miejsca, na setki modeli roznych laptopów, to wstyd - to gratuluję. ;)

Gość z nizszych polek
to jest twoj rozwoj intelektualny:)

Gość z nizszych polek
hehe ciekawe skad Pan w media wiedzial ze sie psuja? jesli sie go samemu odsyla do serwisu poprzez kuriera.

beatkaaaaa a zwróciłas uwagę na ceny?

acer to marka z nizszych polek - Sprawa sprzeczna, zależy od modelu. To samo dotyczy HP ;)

Gość iwosia nie kompromituj sie
dziewczyno:O jak wierzysz takim rankingom to tylko moge wspolczuc... to tak jakby wierzyc sondazom przedwyborczym:D a masz pewnosc ze Acer wylozyl kasy zeby trtoszke podniesc swoja pozycje? ja tez mam Acera, byl kupowany w niemczech i to byla najgorsza decyzja w moim zyciu:O byl juz w serwisie 2 razy (kupilam niecaly rok temu) za kazdym razem trwa to jakies 1,5 miesiaca bo jak ktos to juz napisal to najblizszy serwis maja na slowacji z tym ze mi wujek zawozil do Niemiec. wiec teraz tez sie znowu zepsul tym razem stacja CD co ciekawe DVD dziala nialam korepetycje z informatyki z gosciem ktory tez mial Acera i tez zalowal ze kupil, mowil ze to jest niezly shit ale cena go skusila... nie laczyl mu dobrze, ekran zanikal itp. mowil ze jego znajomi tez narzekali oczywiscie zdarzaja sie "perelki" byc moze Ty na taka natrafilas ale ogolnie NIE POLECAM

Gość WSZECHWIEDZĄCY
Pierwsza uwaga: Iwosi dziecko drogie nie przeżywaj tak bardzo bo ci się żyłka napnie i popuścisz w gacie. Kupiłaś byle co i każdy to wie. Amen. Używałem - toshiby, della, hp, acera, siemensa. Najlepsze dla mnie toshiba i dell. hp może być, siemens i acer to totalne badziewie. Wypowiadam się bo UŻYTKOWAŁEM wszystkie. Opinie o jakichś testach i innych pierdołach można sobie między bajki włożyć. To tak jak "ford to jak mercedes, tylko że tańszy bo bez znaczka mercedesa". Poza tym opinia jak dupa, każdy ma własną.

moze kupilas jakis badziew bo nie stac ciebie na cos porzadnego? Acer to najlepszy kom jaki mialem a bylo ich sporo

nie kazdy to powiem bo wiecej odp jest za acerami:) wejsc na obojetnie jakie forum i czytaj 80% jest pozytywnych nie ma rzeczy ktora zadowoli kazdego. HP to najbardziej zawodna firma na rynku nie polecam

Gość WSZECHWIEDZĄCY
Służbowo używałEm (nie "łam") i były to modele z tych "lepszych". Poza tym chujowe tłumaczenie - toshibe nawet najtańszą jak kupisz bedzie działać i działać.

jesli codzi o simensa to kompa jak kompa ale obudowa marna, toshiba ma mocna obudowe.Ale bebechy kazdy ma podobne.Ale wiadom co wy mozecie wiedziec.Jak macie shit w glowach.

Gość WSZECHWIEDZĄCY
Weź ty lepiej postaraj się o dzidzię bardziej, zamiast pierdolić głupoty na forum :classic_cool:

Od ponad roku mam Acera, ktorego dosc intensywnie uzywam (gry, zdjecia, muzyka, filmy) i jak do tej pory nie mialam z nim zadnych problemow.

Gość Informatyczka
Najlepiej kupcie sobie fujarkę i głupio nie dyskutujcie, bo od tego miesza sie ludziom w głowach.

acer to tania marka asusa ma dobra plyte ale jest z kiepskiego materialu wykonany itd. po prostu ma byc tani asus to najlepszy sprzet jesli chodzi o plyte itd. czyli to co w srodku-wystarczy zobaczyc ceny plyt glownych do komputerow nie ma lepszych od asusa to plyty z najwyzszej pulki.oczywiscie plyta to nie wszystko. asus i acer maja klawisze kiepskie i czasami wypadaja;) toschiba najlepsze wykonanie lekka itd. z zew. najladniejsza i w ogole milo sie klika;) srodek niezly ale na pewno plyta glowna to nie asus.stosunkowo droga hp nie wiem ale chyba bym niekupil w koncu Oni sie w drukarkach specjalizuja;) dell tani i w miare solidn(cos miedzy acerem a asusem)y tylko nie wiem jak jest z dostepnoscia w polsce medion jest tani ale parametry srednie i klawisze tez wypadaj,glosno chodzi(tzn slabe chlodzenie i wiatrak sie czesto wlacza) ale bardzo tani. ogolnie asus to chyba dobry wybor bo w koncu najwazniejszy srodek jak ktos chce tylko na forum pisac to toschiba bedzie najodpowiedniejsza nei ma sensu kupowac drogiego laptopa za pol roku spadnie o polowe.