Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo chcę

urodziłam gdy....-ankieta

Polecane posty

Gość pytam bo chcę

pytania. 1.ile miałaś lat gdy urodziłaś swoje pierwsze dziecko 2. jaka była twoja sytuacja bytowa 3.co robiłaś w czasie ciąży==praca , studia? 4.czy mając obecne doświadczenie, i mogąc zaplanować wszystko raz jeszcze, urodziłabyś wtedy kiedy urodziłaś czy przesunęłabyś te decyzje 5.świadoma decyzja , czy wpadka dziękuję za odpowiedzi

Gość to ja pierwsza
1. 32 2. bardzo dobra 3. pracowałam 4. zrobilabym wszystko tak samo 5. świadoma decyzja

Gość odpowiem więc
1. 28 2. w miarę 3. studia doktoranckie 4. urodziłabym jeszcze raz 5. świadoma decyzja

Moje dziecko jest narazie w brzuszku ale chyba moge odpowiedziec ;) 1.23 2.wlasne mieszkanie, samochod Bmw 3.prowadzenie wlasnej dzialalnosci wspolnie z narzeczonym 4.nie cofnelabym czasu za nic w swiecie! 5.swiadoma decyzja

Gość katkamatka
1) 27 2) wystarczająco dobra 3) studia zaoczne 4) urodziłabym 5) świadoma decyzja

Gość i ja tez odpowiem
36 dobra pracowalam urodziłabym swiadoma

Lubię statystyki :-) 1. 22 2. OK 3. Etat do 7 m.c. 4. Niczego bym nie zmieniła. 5. Świadoma, ale nie co do miesiąca.

Gość to i ja dolacze
1. 27 2. dobra 3 praca 4. urodzilabym 5. wpadka :P

Gość pytam bo chcę
dziękuję za powyższe odpowiedzi poproszę jedynie kolenych wypowiadających się o poszerzenie =jeśli praca to czy studia skonczone, sytuacja bytowa-tzn ile łącznie zarobków z partnerem dzięki

Gość NO TO TERAZ MOZE JA
1. 27 LAT 2. Dobra 6 tyś miesięcznie 3.Studia dawno skończone praca od 5 lat- nadal pracuję, 4. urodziłabym jescze raz 5. swiadoma decyzja

Gość pytam bo chcę
zapraszam :) to nie boli

Gość nadzieja matka glupich

Gość bmwwww
Aprilka - jesteś w dobrej sytuacji materialnej bo macie samochód bmw - wierz mi jest dużo więcej bardziej reprezentacyjnych i droższych samochodów niż ten grat. Jak można w ogóle coś takiego napisać hahaha

Ja bym dodała 6. i 7. punkt: 6. wspomnienia z porodu dobre/złe 7. uczucia macierzyńskie, czy pojawiły się przed, czy po zajściu w ciążę

Gość i ja tez odpowiem
pracowałam po studiach a zarobki - to bylo dawno, weic inne przeliczniki. Normalne, niezłe

bmwwww To tylko nazwa, może być 10-letnia Z za kilka tysięcy zł, jak i roczną X5 albo nową 7 za kilkadziesiąt tys. wzwyż. To nieistotne. Jeśli ktoś (Aprilka) podała to orientacyjnie, pewnie miała na myśli 2-3 letnią 5. Miała na myśli, że było ją stać na auto, które dodatkowo pije jak wampirzyca, czyli, że wiodło się dobrze.

Gość pytam bo chcę
luckyland bardzo proszę dopiszmy je do ankiety 1.ile miałaś lat gdy urodziłaś swoje pierwsze dziecko 2. jaka była twoja sytuacja bytowa -zarobiki łączne 3.co robiłaś w czasie ciąży==praca , studia?=jesli praca to czy po studiach 4.czy mając obecne doświadczenie, i mogąc zaplanować wszystko raz jeszcze, urodziłabyś wtedy kiedy urodziłaś czy przesunęłabyś te decyzje 5.świadoma decyzja , czy wpadka 6.wspomnienia z porodu dobre/złe 7.uczucia macierzyńskie czy pojawiły się przed , czy po zajściu w ciąże? bardzo proszę

Gość wyjątkowo na pomarańczowo
1. 33 2.dość dobra, razem ok.20 tyś 3. pracowałam, 2 skończone kierunki 4. nic bym nie zmieniała 5. absolutnie świadoma i skoro lucky pytała: 6. mogę rodzić co miesiąc:) 7. uczucia macierzyńskie pojawiły się u mnie dopiero po porodzie

Gość pytam bo chcę
bardzo proszę o niekomentowanie wypowiedzi oraz o niezmienianie przez to toku tematu

Gość pytam bo chcę
:)

1. 23 2.jak dla mnie wystarczajaca ok 2500 3.pracowalam, konczylam studia 4.tak, niczego nie zaluje 5.wpadka 6. piekne przezycie 7.przed

Gość księgowa bez pkrycia
1.30 2.średnio, 3,5 tys 3,praca ,po studiach 4.nie urodziłabym świadomie bo 5.to była w padka 6.żle 7.po urodzeniu

1 21 gdy urodzilam 2 dobra 3 przerwalam studia, procowalam 4 za nic w swiecie nie cofnelabym czasu ;) 5 swiadoma decyzja 6 tragedia... 7 przed :)

hihi ja tez lubie statystyki 1.36 2. ok 3,5 tys funtow miesiecznie 3. praca - caly etat do 8 mies 4. urodzilabym, moze zaczelabym troszke wczesniej bo te nieprzespane noce sa tortura na moje stare kosci ;) 5. jesli wpadka to nie planowanie ale nie uzywanie srodkow antykoncepcyjnych to wpadka ale chyba swiadoma ;) 6. 20 godz wywolywania i ostatecznie cc - ale teraz sie z tego smieje 7. przed, jak tylko zobaczylam te 2 kreski na tescie!

1. rocznikowo 26 2. dobra 3. kończyłam studia jak zaszłam w ciąże, a później nie pracowałam 4. urodziłabym 5. świadoma decyzja 6. nie było najgorzej 7. w czasie ciąży

1. 21 lat 2. w miarę ok 3. studiowałam i studiuję nadal 4. tak, nie wyobrażam sobie życia bez syna 5. świadomia decyzja 6. poród - cudowne przeżycie 7. niby były przed, ale dopiero jak Go zobaczyłam ruszyły pełną parą:)

1. Miesiąc po urodzeniu dziecka skończę 23 lata. 2. Sytuacja materialna zadowalająca. 3. Nadal studiuję. Do 5 m-ca ciąży pracowałam w kancelarii, ale przestałam się wyrabiać i zrezygnowałam z pracy (etat na mnie czeka). 4. Urodziłabym. 5. Raczej druga opcja, ale uciekam od porównywania mojego dziecka do wpadki, raczej nazwałabym to niespodziewanym szczęściem, prezentem od losu. 6. Poród przede mną. 7. Jakiś instynkt macierzyński zawsze w sobie miałam. Miłość do dziecka narodziła się po pierwszym USG, teraz tylko rośnie:D

1. 19 2. w miare dobra 3. pracowałam 4. nie cofnęłabym czasu... 5. i tu niektórych zadziwie... świadoma decyzja 6. dobre 7. przed

Gość moze moze
1.21 2.zadna 3.studia dzienne 4.urodziłabym 5.swiadoma decyzja sytuacja teraz świetna:)

1. 28 2. Dobra, ale byłaby jeszcze lepsza gdybym pracowała. 3. Pracowałam do 8 m-ca. 4. tak 5. Świadoma decyzja 6. 8 h porodu naturalnego, wspomnienia złe, poród zakończony CC- wspomnienia bardzo dobre. 7. Pzed.