Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lzy faceta...

jak sobie radzicie?? radziliscie?? jak to jest

Polecane posty

Gość FajnyGostek
e nie ma co ci tlumaczyc.. czas zrobi swoje... sam zrozumiesz ze pisales glupoty.. :) zreszta nie ty pierwszy nie ostatni :)

Gość lzy faceta...
nie wiem czy kiedy kolwiek powiem ze to glupoty jestem w niej zakochany juz na wszystkie mozliwe sposoby zawsze bede chcial z nia byc a dlaczego?? bo tylko gdy ja trzymam za reke czuje sie jak bym mial szanse przeniesc sie w swiat gdzie wiem ze dam jutro rade. Bo gdy patrze w jej oczy widze cale zycie marzenia , plany. Bo gdy zasypiam i budze sie kolo niej czuje sie jak w niebie majac pewnosc ze kolomnie lezy aniol. Bo gdy ja przytulam czuje sie tak wielki jakbym obejmowal caly swiat. Bo gdy ja widze to mi serce bije mocniej... kocham ja nad zycie uwielbiam dla niej gotowac sprzatac isc po nia gdy konczy prace budzic sie razem z nia i robic jej sniadanie. Robie to i wiele innych rzeczy bo kocham bo dostaje odniej te uczucia ktore wypisalem do gory .. gdy robie material na moja nowa plyte mysle o niej .. nieraz jak producenci przesylaja mi nowe bity i je przesluchuje ogladajac jej zdjecia z kazdym werblem samplem stopa predkosc bicia serca wzrasta tak jak wzrasta codziennie milosc do niej choc myslalme ze kocha juz ja tak mocno ze bardziej sie nie da ... nie dambez nie rady ...

Gość agaciorka
"pomimo ze nie zrobiliscie zadnego bledu "- moj facet tez twierdzil, ze nie popelnil zadnego bledu, ale ciagle towarzystwo jego kumpli, brak czasu dla mnie a przede wszystkim dla naszego zwiazku oraz wspomi8nanie swojej bylej, to wszystko mnie przerastalo

Gość lzy faceta...
ja kazda chcwile poswiecalem dla niej .. juz nawet z zanjomymi tak nie wychodzilem jedynie na chwilke i ciagle ona ... nie bylo tu czegos takiego jak brak czasu dla niej ... jak myslicie czas moze tu pomuc ???

Gość lzy faceta...
mowi ze czas nic nie da a jak wy myslicie ??

Gość u mnie to wygląda tak
że juz ponad 3 miesiace i codziennie płaczę i wcale nie jest lepiej

Gość lzy faceta...
mysle, ze nie osiagnie sukcesu moja nowa plyta disco polo bo zabraklo jej przy moim boku i jestem teraz skazany na porazke.

Gość lzy faceta...
hahaha tak podszywacze :] spoko jeszcze staniesz po autograf wkolejce mlokosie :]

Gość lzy faceta...
"... czytaj rap typie czytaj rap typie !! takich jak ty jade na plycie.." koncze ten temat ide zapalic cos zjesc i blagac ja zebysmy byli razem