Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfg

laski jaka wg was jest idealna waga do wzrostu 170 cm ?piszcie koch

Polecane posty

Gość ankaakk
170 cm, 65 kg, biust 92 cm, talia 71, biodra 96 :) Jak dla mnie idealnie :)

Gość Mania:)
a ja warze 70 kilo przy wzroście 171cm. moi znajomi nigdy w życiu mi nie wierzyli że waga tyle wskazuje,ja uważam że jesli jest sie wysokim to nawet spora waga twojego ciała nie będzie aż tak widoczna. nie przejmuj sie jeśli masz nadwagę tak do 10 kg. zawsze możesz wypróbować 6 Weidera :)

Gość Duffy.
Wg mnie zależy od budowy ciała. Bo nie każdy ma drobne kości i dobrze wygląda z wagą 52 kg. Ja mam 170 cm i ważę 60 kg. Jest idealnie. Mogłabym trochę schudnąć, ale już zaczynają mi kości wystawać, bo mam tęgą budowę ciała. Mam grube kości. Więc dziewczynki nie przejmujcie się, zależy od budowy ciała. :)

Gość *liliann
Dla mnie idealna przy wzroście 171cm jest waga 55kg. Teraz mam 64kg i wyglądam jak prosiak.

Gość different***
Dla kobiety to do 55kg Najbardziej mnie rozśmieszyło to jak ktoś napisał,że dla 170 odpowiednia waga to 70 kg,owszem ale dla faceta.Sam mam 170 i ważę 70 i nie chciałbym dziewczyny o takiej wadze:)

Gość mimi123321
To prawda-jak sie jest wysokim to tak nie widać tych kilogramów - ja mam 175cm i waze 59kg. Kiedys 54kg i wcale nie byłam jakos specjalnie chuda - chyba mam lekkiekości;) Pozdrawiam.

Gość I_just_want_my_hair_back
Ważę 65 kg przy zwrośćie 170 cm, noszę rozmiar 38. Myślę, że mogłabym spokojnie schudnąć do 59 kg - miałabym wtedy idealną figurę.

Gość Paaaaaula
I tak oto zamyka sie bledne kolo...;) Kobiety narzekaja, ze sa grube, musza schudnac chociaz wygladaja bardzo dobrze, po czym twierdza ze maja dosc tego ze promuje sie wychudzenie.. Moim zdaniem co to za kobieta bez bioder I piersi;) 70 kg to faktycznie moze byc ciut wiecej dla takiego wzrostu ale 60-65 to chyba idealnie ;) Sama wiem po sobie.. W zimie waga siegnela 69 i poprostu brzuszek mi odstawal troche I "boczki";p Teraz waze 65 I jest okej;) chce dojsc maks do wagi 62-60 I nigdy mniej ;)

Gość co wy piszecie...
dziewczyny, ja czytam ze któraś ma 62 czy 65 w pasie to smiać mi się chce... odróżniacie w ogóle pas od talii, bo jakby nie było to różnica jest. ja przy 170cm wzrostu mam talie 66, a pas 75 i waze 54kg wiec smieszy mnie jak ktos pisze za pas ma np. 65 a biodra nagle około 90. wyglądałybyście jakby was ktoś skręcił hehe;P

Gość Wedłóg matematyki
Aby obliczyć masę idealną dla kobiety (wg. P. Broca), należy od wzrostu [w cm] odjąć 100, a następnie obliczyć 85% tej wartości - otrzymamy wówczas idealną masę [w kg]. czyli: 170 - 100 = 70 70 * 0,85 = ... 59,5 kg więc obliczając wszystko super dokładnie, idealna masa dla kobiety wzrostu 170 cm wynosi: 59,5 kg. Drogie panie, udowodniłam to powyższymi równaniami. To nie jest jakieś 70 kg czy nie wiadomo co tylko poprostu 59,5 kg. Jestem w trzeciej klasie gimnazjum i mam takie zadanie domowe. Dziękuje. Pozdrawiam.

Gość to teraz ucz sie polskiego
bo kuleje...

Gość andreita
mam 170 wzrostu,relatywnie pelny biust i dosyc grube kosci.I wazac ponizej moich 66kg-co mi sie zdarzalo-wygladam nieciekawie... takze wiem,ze dla mnie ta waga jest IDEALNA-nie wiecej i nie mniej

Gość według matematyki
Jestem dyslektykiem.. I naprawde przykro mi, że mnie poprawiasz. Narazie. Raczej tam nie powinno być blędów bo się starałam.

Gość haabakuka
ja mam 170 i ważę 59 kg. myślę że prawda jest taka że wiele zależy od kości i od budowy ciała . ktoś ma mniej tu ktoś ma więcej tam itp. także nie ma co rozważać na ten temat i nawet jeżeli przy wzroście 170 warzysz 70 a odbicie w lusterku cię w pełni zadowala to nie wiem w czym problem.

Gość Ania jestem :)
Mam 167 cm i waze 48 kg. Chce schudnac do 45, bo zle sie czuje. Uwazam ze kobieta majaca 170 cm powinna wazyc 48. tyle w temacie.

Złota zasada obliczania wagi idealnej to: stajesz przed lustrem i myślisz sobie: "no fajne mam ciałko".

Gość podlasianka***
mam 172 i waże 59kg, 4 chce zgubić i będzie idealnie

Gość gość
Hej dziewczyny. Weszlam sobie na ta strone, by zobaczyc co tutaj piszecie. Szczerze?? Jak zobaczylam komentarze niektorych dziewczyn, nie wiedzialam czy mam sie smiac, czy plakac. Piszecie tu straszne glupoty. Od lat trenuje siatkowke i musze pilnowac swojej diety, wagi. Mam 174 cm wzrostu i waze 62kg i chyba kogos wysmieje, gdy ktos napisze, ze to duzo. Jestem naprawde chuda, a 48 kg, czy jak tam inne pisaly jest poprostu smieszne. Jesli tyle waza przy wzroscie 170➕to albo trafilam na portal anorektyczek albo na dziewczyny, ktore nawet anonimowo nie potrafia byc szczere. Wiec jesli ktos wazy ponizej 56 kg przy takim wzroscie,ma niedowage. Zapytajcie inne rziewczyny, ktore tez uprawiaja jakis sport, a powiedza wam to samo

Gość gość
ja mam 170 a ważę 48 kg :)

Gość gość
same anorektyczki czy cooo :D ja mam 170 i waze 65 i jakos specjalnie upasiona nie jestem.

Gość gość
different*** - a kobiety ( czy to ważące 55 czy 70 kg ) też by nie chciały facecika o marnym wzroście 170 cm

Gość chudaolcia
ja do 170 cm waze 42 kg .

Gość czarna mała
jejku co wy tu piszecie?:-D człowiek uważa taką idealna wagę w jakiej sam się dobrze czuje i każdy będzie miał idealna wagę dla siebie. czy to 57kg do wzrostu 170cm czy 63kg. do wzrostu 165cm.tak na prawdę to tkanka tłuszczowa zamienia się w mięsień i ktoś może być szczupły bardzo ale waga pokazuje sporo kg jak na wygląd osoby,ale to waga mięśni i też kości. także pozory mylą dziewczyny:-D

Gość 169
Odnawiam temat:P JA mam 169 cm, ważę 49-48 kg i mam w tali 59, biodra 80, pupa 86, udo 45, łydka 31 i to jest możliwe ;]

Gość gość
Ja ważę 62 kg i jestem zadowolona ze swojej figury. Zależy co się komu podoba. Ja wolę siebie bardziej kształtną, niż chudszą. Niestety, kiedy się chudnie traci się krągłości.

Gość gość
"Odnawiam tematjezyk.gif JA mam 169 cm, ważę 49-48 kg i mam w tali 59, biodra 80, pupa 86, udo 45, łydka 31 i to jest możliwe ;]" Módl się żeby rozum c***owrócił zanim zniszczysz swoje zdrowie. Anoreksja to nie powód do dumy.

Gość KarolaZ
Mam 24 lata. To że ważę 48kg przy wzroście 1,70 nie jest normalne. Niby jestem zdrowa, jem normalnie, głodzić się nie głodzę. Ale przeraża mnie to że jeszcze tydzień temu ważyłam 50kg. 2kg w tydzień wyparowały?? Jestem przerażona. Waga sprawna. Błagam pomóżcie!! Co mam zrobić?? Jak zdrowo przytyć??

Gość gość
sprawdź tarczycę

Gość gość
Ja przy wzroście 170 cm, ważę 54 kg. Wcale nie jestem bardzo chuda, noszę rozmiar 36 - 38. Kiedyś ważyłam 60 kg i bardzo źle się czułam, ale wszystko zależy od budowy.