Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze wejdź

torbiel , guz niejednorodny co to jest?

Polecane posty

Gość Prosze wejdź

Dzisiaj lekarz wykrył u mnie guza jakby torbiel o wielkosci mandarynki...wiem ,ze zeby dowiedziec sie czegos wiecej musze zrobic dodatkowe badania....ale poki co umieram ze strachu.... jutro egzaminy na studiach i szukam jakiegos źródła uspokojenia...moze ktoras kiedys miała podobna sytuacje? PRosze o rade

Gość rodzaji torbieli jest bardzo
bardzo duzo. ostatbio sie o tym uczylam. i 80% zmian tego typu w jajnikach.. to zmiany lagodne! nie denerwuj sie tylko spokojnie na egzamin i do gina. pozdrawiam

Gość Prosze wejdź
no narazie mi przepisał jakies przeciwzapalne tabletki.....ale wiesz chodzi o to,ze to nei jest na jajniku:( tylko na sciance macicy

Gość rodzaji torbieli jest bardzo
nic sie nie denerwuj. lekarz wie co robi.. staraj sie o tym nie myslec a jutro idz zdac egzamin. nie bagatelizuj. im wczesniej sie o tym dowiedzialas tym lepiej. bedzie wszystko ok. zobaczysz. nasze spoleczenstwo jest tego przekonania ze kazda zmiana to RAK. tak NIE JEST!!!!! STOP CARCINOFOBII!! wszystko bedzie ok. pozdrawiam seredecznie

Gość hmm/
eh... a po jakim czasie od stosowania tabletek ktore mi przepisal metro cos tam musze znowu do niego isc,zeby cokowliek b ylo wiadome?

Gość Prosze wejdź
no b yłam w szkole....egzaminy napisałam ale zastanawia mnie jeszcze jedno,czy torbiele ciągle bolą? mnie tak ciągle brzuch pobolwea jakbym okres miała nie jakos tak baaardzo no ale boli .Od czasu kiedy mnie lekarz zbadał wewnątrzpochwowo jakby trochę bardziej...czy to normalne?