Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA ZAłAMANIA

MAM W RęCE 400Zł,CO MAM ZROBIć PO KOLEI ABY POKONAć TRąDZIK?!

Polecane posty

Gość ANIA ZAłAMANIA

jAK W TEMACIE.cO Mam robić?Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość idz do
dermatologa po lek izotek starczy ci na miesieczna kuracje ,mi to pomoglo ale zazywalam ok 3 miesiace z tym ze pozniej juz bralam 1 tabletke na dobe a nie dwie -zeby tabletki na dluzej mi starczyly a ttaki juz w miare uspokojony , tradzik dlalej lecze brevoxylem mi to bardzo pomaga mam najwyzej 2 male kkrostki a mialam wielkie ropne!!! przy brevoksylu mosisz duzo nailzac twarz

Gość hahhahahahahahaaaaaa
jak myślisz, że wystarczy ci 400zł, zeby pokonac trądzik, to chyba śnisz:O lata wydatków i ciężkich chwil cię czekają...:o

Gość tak tak to prawda
ja sie lecze juz ladnych pare lat, przechodzi i wraca, przechodzi i wraca. to jak przeklenstwo. ale jak masz kase to wez cos lepszego niz masc za 30 zl

Gość macie sposób
prawda jest taka ze z trądziku trzeba wyrosnąć, skutecznego leku na całkowite sie pozbycie go NIE MA. ja sie męczyłam z tym cholerstwem do 24 lat. stosowałam mnóstwo mazideł, płynów itp. jednak najlepszą maścia jaką mialam było BENZACNE 10 procentowe. musisz tylko smarowac same syfki, nie całą twarz bo bedzie ci sie łuszczyła, pozdrawiam.

Gość stosuj brevoxyl na dzien
i na noc ,przez ok 2 tyg, skora bedzie sucha ale sie zluszczy ,moze byc male pogorszenie ale to normalne! stosuje go wytrwale! jesli twoja skora bedzie bardzo sucha to smaruj sie nim tylko na noc ana dzien kremem z penatolem i tu polecam bepanthen,najlepiej lotion bo ma lekka konsystncje.swietnie nawilza,uspokaja,cere nabierze blasu. cialo mozesz niz tez samrowac brevoxyl-ok20zl bepanthen -ok23zl i tak masz za ponad 40 zl dobry zestwa zeby wyleczyc sie z pryszczy. polecam tez lykac drozdze albo inne tabl i wit b. jak juz zaleczysz cere idz pare razy na soler zeby wyrownac koloryt. powodzenia ! mi to pomoglo!