Wladimir 10 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Kulfon ratuj pajeeta! https://streamable.com/6evbz5 https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/42-latek-zaczepial-nastolatki-Zarzut-naruszenia-nietykalnosci-cielesnej-n206986.html Edytowano 14 godzin temu przez Wladimir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 47 minut temu Klaudiusz mieszka w Gdańsku? Ja jadę se do Gdyni w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 45 minut temu (edytowany) klaudiusz chyba mieszka w gdanskim domu publicznym i udziela srunom i kotarbom tylka xD ty powinnas do szczecina jechac duumbo, tam pelno murzynow, w koncu twoje przeznaczenie sie wydarzy i zaplodni cie wielka czarna knaga :D Edytowano 44 minuty temu przez MerkuT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 43 minuty temu Trochę nie wierzę w jakieś przeznaczenia tylko w to co sama robię bo mnie nigdy nic nie prowadziło tylko se sama robiłam co chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 42 minuty temu Nawet moje matryce astronomiczne od wróżek sugerują że ja muszę robić a nie za mnie mamusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 42 minuty temu no ale murzyny lubia takie przy kosci z wielkimi doopami i cyckami jak ty, wiec jak zaczna sie pojawiac w koninie to sie zaczna interesowac z pewnoscia, moze jakis gwalt wjedzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 39 minut temu potem bedziesz plakala, ze jednak moglas brac tego lezaka, kiedy mialas okazje a nie wybrzydzac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 37 minut temu Już z tych wszystkich murzynow nie rób takich ...ów którym ty jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 35 minut temu Jakiś murzyn może się oburzyć że nie jest fckin rapist i obić ci mordę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 35 minut temu nie robie przeciez oni bardzo ciezko pracuja, tam gdzie bialym sie nie chce i pisze jak jest, czesto jak widze ulane biale kobiety jak ty to z murzynami i oboje leca na siebie ciesz sie, bo niejedna polka marzy o murzynie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 34 minuty temu nie no gdzie, przeciez ja pisze jak jest, zycze ci tego, zebys zrobila bejbiki z murzynem sobie xD bedziesz gwiazda na osiedlu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 28 minut temu Ty uważaj żeby jakaś predatorka seksualna cię nie zaczęła molestować bo wśród bab też są zyebki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 27 minut temu wykluczone, bo baby sie trzymaja z daleka ode mnie i unikaja kontaktu wzrokowego xD a fajna mloda laseczka w bikini jak siedzimy w saunie moze mnie molestowac swoimi stopkami, pozwalam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sоphie 1 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, MerkuT napisał: wykluczone, bo baby sie trzymaja z daleka ode mnie i unikaja kontaktu wzrokowego xD Nie dziwie im się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sоphie 1 Napisano 26 minut temu 21 minut temu, wuj boży napisał: Klaudiusz mieszka w Gdańsku? Ja jadę se do Gdyni w poniedziałek A po co tam jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 25 minut temu no ja tam sie ciesze xD nie naruszaja mojego personal space :D w saunowanie lubie cisze mimo wszystko, a nie jak sobie pogawedki ludzie robia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 23 minuty temu baby musza miec przejeebane jak atrakcyjna a tutaj predatory sie czaja i zagaduja bo marzy im sie ich farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sоphie 1 Napisano 21 minut temu Przed chwilą, MerkuT napisał: baby musza miec przejeebane jak atrakcyjna a tutaj predatory sie czaja i zagaduja bo marzy im sie ich farfeluna Gorzej jak się jakiś gej czai i zagaduje, bo mu się marzą stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 17 minut temu na szczescie faceci tez ode mnie spieerdalaja, bo wyczuwaja chorobe psychiczna na kilometr xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 15 minut temu no pewnie, ze mi sie marza stopki xD wczoraj w sauna jaka mlodziutka hinduska siedziala, jakie miala paluszki piekne z paznokciami pomalowanymi na czerwono, ale bym wkladal sobie do buzi mniam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 14 minut temu hinduski maja piekne stopki, bo takie ksztaltne i opalone, cos pieknego chcialbym miec zone hinduske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 11 Napisano 13 minut temu (edytowany) na szczescie dumbo murzyny patrza na to zeby ich ukochana biala kobieta miala troche kg za duzo i wielka doope, a stopki sie nie licza, wiec nie masz sie co martwic xD Edytowano 13 minut temu przez MerkuT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach