Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemtoglupie

niesprawiedliwie potraktowana

Polecane posty

Gość wiemtoglupie
kermittt jesteś chora--->dziękuję za wsparcie, ale nie warto dyskutować z kermittt. Ona widocznie odczuwa satysfakcję, gdy ma okazję komuś przywalić. Mam prośbę - leć do tych obowiązków i nie wypowiadaj się, skoro nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Niestety muszę się również zgodzić z opinia, ze wielu mężczyzn w chamski sposób sprawdza granice (tzn.na ile jeszcze moze wejść na głowę drugiej stronie). Wśród mężczyzn istnieją niestety sfrustrowane osobniki, które mogą się dowartościować jedynie w ten sposób, że próbują deprecjonować drugą stronę kim by ta osoba nie byla. Możez być super wartościową kobietą, ale gdy trafisz na frustrata, który co i rusz próbuje obniżyć Twoją wartość to jedyne co mozesz zrobić to zerwać kontakt. Nie warto psuć nerwów i marnować czasu bo taki pan zawsze będzie próbowal wymusić na Tobie pewne zachowania, które bylby po jego myśli. Ten typ tak ma.

Gość wiemtoglupie
Wiesz szczerze mówiąc to mogłabym spytać, z czego wnioskujesz o moim braku szacunku do siebie samej, ale nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, więc nie oczekuję od ciebie odpowiedzi. Myślę, że z takimi poglądami nadawałabyś się -z przeproszeniem - na sutenerkę, bo nie wiem, jak mozna komuś wmawiać, że ma pozwolić się poniewierać jakiemuś bucowi z zakolami, kompleksami zawodowymi i spasionym brzuchem.

Gość no tak kolejny topik
no tak, kolejny topik, gdzie się wyzywają i dokopują...:o niektorzy to jak nie dokopią drugiemu to są chorzy...