Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nki

suknie stadion warszawa

Polecane posty

Gość nki

Dziewczyny, podobno na stadionie w Warszawie można kupić suknie ślubne. Czy któraś z Was o tym słyszała? Czy orientujecie się może w którym dokładnie miejscu można ewentualnie obejrzeć? Dzięki.

na samym stadionie to chyba nie...ale na ul Targowej (to ta przy stadionie) dosłownie co 5 m jest salonik slubny.jadąc autobusem naliczylam ich chyba z 20. na targowej tez jest bazar Różyckiego- tam są prawie same stoiska ślubne. Z tego co wiem mają dosyć tanio i szyją na miarę.

ja miałam suknię kupioną na bazarze Różyckiego, dopasowana z poprawkami i wcale nie wyglądała na \"obciachową bazarową\". Trzeba poszukać a można zanelżć coś ładnego i oryginalnego.

Typowo slubnych-bialych nie ma chyba-ale sa ecru i kremowe.Jak wysiadasz na rondzie Waszyngtona tam jest wejscie głowne idziesz wprawo tam sa takie stragany takie różności przeważnie chinczycy,przechodzisz to az dojdziesz do schodow i tam sa nastepne stragany znakiem rozpoznawczym moze byc stoisko z rajstopami i taki barek z bialymi ławkami.Tam wchodzisz w ta alejke i bodajze w ktorejs bocznej alejce jak kawalek przejdziesz po lewej stronie sprzedaja w blaszanych budach sukienki i kreacje slubne.

Gość ala panna
i jak oceniacie? łądne one są?

Na ślub cywilny to jest duzy wybór ale typowo slubnych jest mało wiecej na Bazarze Rózyckiego tam jest bardzo duzy wybor i ładne sukienki