zdrowa pochwa 0 Napisano Styczeń 27, 2007 zmieniam niedługo cilest na diane ( mam problemy z cerą ) :O czy trzeba zrobić miesięczną przerwę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Styczeń 27, 2007 miesieczna przerwe?????????????????nio ja ostatnio zmieniałam i pani ginekolog nic mi o takim czyms nie mówiła ...skonczyłam brac opakowanie microgynon zrobiłam 7 dniowoa przerwe i brałam kolejna tabletke z nowego opakowania novynette....wiec tez tak chyba bedziesz musiała zrobic!pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko masz napisane Napisano Styczeń 27, 2007 w ulotce. Jesli chcesz utrzymac efekt ciaglej antykoncepcji, to zwykle przerwa jest krotsza - nowe tabsy bierze sie zwykle od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 27, 2007 taaa.... zależy na jakie zmieniasz- jesi maja wiecej homornow niz cilest to robisz 7 dni przerwy i zaczynasz te nowe lub nie robisz przerwy wcale, jesli mniej to konczysz cilest i zaczynasz nowe bez robienia przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkinga22 Napisano Styczeń 27, 2007 no hej nie muszisz robic przerwy wez opakowanie zaraz po nastepnym po 8 dniowej przerwie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma być 7 a nie 8 dni przerwy Napisano Styczeń 27, 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boshhhh 0 Napisano Styczeń 27, 2007 co za bzdury???? wcale nie musisz robić żadnej przerwy (a już na pewno miesięcznej, 8dniowej czy od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia) tylko dalej bierzesz tak jakbyś brała to samo - możesz zrobić normalną 7dniową przerwę a możesz od razu - skończyć opakowanie starych i następnego dnia nowe wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 27, 2007 o tym właśnie mowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Wszystko powinno byc napisane w ulotce. Ja akurat zmienialam w druga strone - diane35 na cilest i zaczelam brac nowe tabletki, tak jakby to bylo kolejne opakowanie starych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach