Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myjka z morza

CZy wasi faceci kapia sie codziennie?pytam powaznie...

Polecane posty

Gość myjka z morza

Czy myja zeby codziennie i kapia sie codziennie??? Bo moj maz potrafi 3 dni w tych samych ubraniach spac,chodzic w dzien.NAwet majtek przy tym nie zmieni, a o umyciu zebow nie wspomne-nie myl juz chyba z 2 tygodnie!!!!!Czasmi tylko plucze plynem do plukania ust. Czy wy tez tak macie?

Gość fujjjjj co za brudas
i ty z nim możesz ten teges? obrzydliwe bleeeeeeeeeeeeeehhhhhh!

Gość mój
czyścioch. kapiel 2 razy dziennie. dla ciebie współczucia.

Gość myjka z morza
nie dopuszczam go wtedy do siebie na male conieco.Walczylam rok z tym brudasem,teraz sobi8e odpuscilam bo juz sily nie mam. Dziewczyny...wszystko wychodzi po slubie...

Gość myjka z morza
No a co zrobic jak sie jest po slubie. Nigdy bym nie przypuszczala ze taki z niego smierdziel i len. Bo on to chyba z lenistwa robi,a raczej nie robi. Gdy zwracam mu uwage "moze bys sie wykapal" to on twierdzi(ale rpzeciez ja dzis nic nie robilem"-chodzi o0 to ze sie nie spocil...A sikac nie sikal?Srac ,nie sral? To taka rpzestroga dla dziewczyn...sprawdzajacie z kim sie zadajecie...

Gość myjka z morza
wiec tylko moj to taki brudas??nie wierze... Bo wiecie co-ja juz zaczynam myslec ze to normalne-ze wszyscy faceci sa tacy.

Gość asiaaa26
mój kąpie sie codziennie,nawet jak pada na pysk:)

Mój też się kąpie codziennie i nie wyobraża sobie położenia się spać bez kąpieli.

Gość matka polka123
czy Ty mówisz poważnie? naprawde taki jest? szok...współczuję...zmień na inny model , ja chybabym nie wytrzymała

Gość matka polka123
mój kapie się przynajmniej raz dziennie, o myciu zębów nawet nie wspominam,to tak chyba ze trzy razy dziennie to norma przecież, prawda?

Gość myjka z morza
matko ale wam zazdroszcze. A jego brat jest jeszcze goprszy-trenuje pilke nozna i czasami p treningu nawet ubran nie sciaga tylko taki smierdzacy kladzie sie spac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jego rodzice tez kapia sie okazyjnie, o czym mialam okazje sie przxekonac mieszkajac z nimi przez kilka miesiecy. A szczoteczki do zebow oprocz mojej w tym domu nie ujrzalam....

Gość matka polka123
dziewczyny, z innej beczki jeśli można o coś zapytać. Założyłam topic jakąs godzine temu, widzę że są wpisy a nie moge wejść na niego, załozyłam drugi i to samo, co źle zrobiłam? albo czego nie zrobiłam?

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Moj mezczyzna (nie maz, ale mieszkamy razem juz ponad rok) myje sie raz dziennie w ciagu tygodnia-zaraz po pracy, ale w weekend nie myje sie w ogole. Chyba ze chce sie do mnie zblizyc i ja mu powiem ze najpierw prysznic to wtedy idzie sie umyc bo wie ze nic teges nie bedzie. Zauwazylam jednak ze prawie nigdy nie uzywa mydla bo jest suche - kiedys zwrocilam na to uwage przez przypadek i teraz patrze czesto - on po prostu sie plucze sama woda! Okropne. Jesli chodzi o zeby to NIE MYJE ICH NIGDY bo ma doslownie wszystkie czarne od kilku lat. Wszystie zepsute doszczednie. Nigdy nie byl u dentysty. Teraz jedynie moze (albo raczej powinien!) usunac te wszystkie czarne klykcie (pozostalosci po zebach) i wstawic sztuczna szczeke ale mowi ze sie wstydzi isc do dentysty a poza tym ze go nie stac na to. Nawet nie posiada szczoteczki do zebow bo twierdzi ze nie ma co myc. Ja jestem innego zdania bo przeciez ma te polowki lub raczej resztki zebow i na nich tez zostaje jedzenie ktore gnije.

Gość aneta2
moje tez sie kapie raz na 3-4 dni okropnosc latem pracuje fizycznie i tez rzadko sie kapie

Gość myjka z morza
uuu..mozemy sobie przybic piatke! A nie myslisz zeby go zostawic z tego powodu? Moj tez ma uzebienie w nie najlepszym stanie, kazdy dotkniety przez dentyste,a te z tylu powyrywane albo z czarnymi plombami....a feeee

Gość myjka z morza
matka polka-jak to wejsc nie mozesz?klikasz i co sie dzieje?albo po prostu nie mozesz go znallezc?

Gość aneta2
uuuuuuuuu ale smieszne ale moj to zeby myje okazyjnie doslownie od swieta to wtedy az pluje krwia jak je plucze pracuje sam przy remontach nie wiem gdyby pracowal w sklepie to moze by myl sie jak by szedl do pracy

Gość aneta2
najgorzej jest z pościelą przesmierdzona co mam ja zmieniac co 5 dni jak sama spie to spoko m-c nie smierdzi

Gość matkoooo
moj sie myje codziennie i malo tego, myje ptaszka po kazdym skorzystaniu z toalety:) zeby co najmniej 2 a czasem 3 razy w ciagu dnia. Czy to ze ktos sie przestal myc po slubie jest powodem do rozstania? JEST. jak najabrdziej jest, wychodzisz za maz za kogos kto po slubie znika, wiec jak najbardziej mozesz go zostawic, chyba ze czekasz az zacznie cie obrzydzac, przez to draznic - az w koncu zaczniesz czuc do niego niechec? po co na to czekac? jesli rozmowy nie daja rezultatu - trzeba sie zdecydowac na batdziej radykalne rozwiazania

Gość biala konwalia
moj myje sie codziennie...DOKLADNIE.. poza tym czesc kapieli nadzoruje bo kapiemy sie raem.. wiec dokladnie Go szoruje;)

o_O chyba sobie jaja robicie, nie wierze, ze w XXI wieku, w kraju sredniorozwinietym, w Europie Srodkowej istnieja tacy ludzie!!!! :O chyba, ze to tzw. kloszardzi :O

Gość myjka ja cie rozumiem
moj maz zaraz po slubie przestal mys zeby :-o. Plukal je tylko plynem do ust. Wstyd sie przyznac ale pewnego razu tak sie wkurzylam na niego,ze dosypałam do tego płynu takiego proszku,nie szkodzacego ale strasznie ochydnego w smoaku,Moje kochani oczywicie porzygalo sie po tym i przestalo uzywac plynu. Teraz myje zeby:P

Gość matkoooo
No niestety :) na przyklad facet mojej przyjaciolki sie w ogole nie myje:) A pracuje w banku i zdawaloby sie normalny gość:) A on sie myje w miejscach strategicznych tylko, czyli pod pachami i nogi w umywalce:) ze nie wspomne o tym, ze jak maja sie bzykac to ona sie robi zielona, bo jendak niemyty fiutek ma swoj specyficzny zapach....a swoja droga to ja sie zastanawiam, slad u facetow taka niechec do mycia.To jest absolutnie i totalnie KOSZMARNE:)

Gość myjka z morza
Kochana anyzowko! Moj facet jest szanowanym facetem(koledzy stawiaja go sobie za wzor,panie piszcza z zachwytu) a gdyby widzieli co jest za zaknietymi drz\wiami to pewnie by rzygali..... Dziewczyny ,myslicie o doejsciu od tych brudasow? JA zaczynam czuc do niego niechec,jak mnie caluje po szyi mysle zeby skonczyl. Zazdroszcze wam czystych partnerow...

Gość myjka z morza
matko..jak to w ogole???? Nigdy nie zaglada do wanny czy pod prysznic????? No to chyba powinnam sie teraz cieszyc ze on chcoiaz co 3-4 dni sie wyszoruje.

Gość myjka ja cie rozumiem
a moze wyprobujesz moj sposob?

Gość myjka z morza
co to za [rpszek byl???:):):) moze sprobuje..ale on na prawde okazyjnie rowniez z tego plynu korzysta:(