Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myjka z morza

CZy wasi faceci kapia sie codziennie?pytam powaznie...

Polecane posty

Gość matka polka123
myjak z morza: no nie chce sie otworzyć ten mój topik jak na niego klikam :(

Gość maja2322
rozumiem cie doskonale, moj ma takie odchyly ze raz sie myje codziennie a czasem raz na 4 dni, to jest strasznie wkurzajace, nie wspomne o tym ze musze go zmuszac zeby sie ogolil, a najgorsze jest to ze nie jetsesmy jeszcze malzenstwem wiec boje sie co bedzie PO :/

Gość matka polka123
maja 2322 Ty sie dobrze zastanów co robisz, jeżeli przed ślubem jest tak jak piszesz, to po ślubie lepiej nie bedzie. Jeżeli ktoś będąc dorosłym facetem nie dba o siebie, to już chyba trochę za późno na uczenie od nowa. W ogóle nie miałam pojęcia, że tacy faceci istnieją, to okropne, mój nawet sie nie zbliża do mnie jak wcześniej nie weźmie prysznica /mówie o stosunku/.Po pracy od razu prysznic i w ogóle...

Gość zniesmaczona_123
myjka z morza a ile twoj facet ma lat? pytam bo im straszy tym mniejsza szansa na jego zmiane. mysle ze powinnas mu powiedziec wyraznie i stanowczo, ze przeszkadza ci to, ze sie nie myje. a jezeli nic w tej kwestii sie nei zmieni to uciekaj. Mowie tak, bo mam przykre swspomnienia zwiazane z tym, ze moj ojciec sie nie myl (tzn rzadko). mama mu zwracała uwagę, ale on w ogóle jej nie słuchał. my z bratem sie strasznie wkurzalismy i mielismy zal do mamy ze jest tak jak jest. ja tez starałam sie najpierw delikatnie potem wprost zwracac uwage bez rezulatatu. koszmar

straszne.... ludzie wyszli z buszu pare tysiecy lat temu, a tu okazuje sie, ze busz w niektorych siedzi do dzisiaj :O kiedy w naszym kraju praktycznie wszedzie mamy biezaca, ciepla wode i powszechnie dostepne niedrogie srodki czystosci do kupienia nawet w najmniejszych wioskach.... . :O NIE DO POJĘCIA !

Gość nanaska
moj myje sie codziennie a zeby to juz obowiazkowo no czasami zdazy sie wyjatek kiedy jest padniety i spi na sofie ale twierdzi ze ktos powinien zrobic myjke dla ludzi

Gość myjka z morza
maja-ty go lepiej zmus do mycia albo nie bierz z nim slubu zeby miec droge wolna jak juuz bedziesz miala dosyc patrzenia na jego nieooglona ,brudna twarz. co ma znaczyc-nie wpuscila bym do lozka?on sie walnie do lozka i juz.co ja mam robic?spychac go czy jak? nieraz czuje obrzydzenie kladac sie obok niego. Matka polka-no to ja nie wiem co z tym topiciem.powiedz jaki-ja sprobuje wejsc i poiem ci czy mi sie udalo

Gość moj facet
kapie cie conajmniej dwa razy dziennie, a jak wraca spocony z pracy lub z treningu, czy jak sa upaly to nawet czesciej, ale moj ojciec jest brudasem i nie myje zebow, jak bylismy razem an wakacjach ( nie mieszkamy razem) to wydziwial ze ja i kolezanka kapiemy sie codziennie rano, nie wiem skad u nieketorych mezczyzn taka niechec do mycia sie. Rozumiem ze mozna nie lubic sie kapac, ale prysznic mozna wziasc w dwie minuty, namydlic sie dokladnie, splukac i po sprawie, co tu dla nich jest takim problemem?

Gość matka polka123
myjka-mnie się udało wejść, ale nikt nie odpisuje, wejdź prosze i napisz coś, to zobaczymy czy sie dało. Topik:"Zna ktoś fajne miejsca w kraku.." matka polka123

Gość myjka z morza
zniesmaczona-ale to nie takie proste-odejsc gdy sie ejst w jego kraju....nie ma sie rodziny itd.

Gość zniesmaczona_123
mialam na mysli, ze jak mzoesz to uciekaj. najgorsze jest to, ze przez to cierpiała moja mama i my (dzieci). no i sama mówisz ze czasem cie obrzydza, a pozniej bedzie tylko gorzej, przynajmniej u nas w domu tak było.

Gość truskafix
Widze dziewuszki, ze powazny temat saczycie! Niby smieszny, a jakze powazny! Troche smieszny to powod by rozstawac sie z mezem tylko dlatego, ze sie myje! Ale zarazem jest to powazna sprawa! Moja droga myjko z morza! Musisz podjac jakas skuteczna strategie naklonienia meza do mycia! Bedzie to na pewno wygladalo jakbys uczyla niemowle, ale moze sie uda! A jak wszelkie proby nie pomoga to powiedz mu ze bedzie z tego powodu rozwod jak tego nie zmieni! Ale najlepszym rozwiazaniem jest dluga i szczera rozmowa na ten temat! Po prostu wytlumacz jak sie czujesz, ze masz do niego wstret i ze to wszystko przyslania milosc do niego i zaczynasz czuc obrzydzenie! bleblebleblebleble! Chcialabym Ci naprawde pomoc! Szczerze to chyba bym zwariowala u boku takiego mezczyzny bo sama jestem czysciochem!Oooo,albo zaszantazuj go ze powiesz o tym wszystkim jego znajomym i komu tam chcesz! hehe!

Gość aalicja
Mój mężczyzna dba o higienę, nie wyobrażam sobie gdyby o nią nie dbał! A ząbki to myje po kazdym posiłku! Współczuje tym, których faceci o siebie nie dbają...Dlatego warto zamieszkać z facetem przed ślubem, można się dowiedzieć czy jest czyścioszkiem czy(ble:-(...) brudaskiem...

Gość truskafix
A jakiego pochodzenia jest Twoj maz? Piszesz, ze mieszkasz w jego kraju.

Gość truskafix
Tak jest! Widzialy galy co braly! A wiec lepiej zamieszkac wczesniej z "przyszlym" mezem!

Gość Droga myjko
B. Ci wspolczuje,bylam w podobnej sytuacji,moj ex sie nie myl, no, raz na jakis czas, ale zebow to w ogole,byly zolte,brzydzilam sie go!!! i to byl dla mnie koszmar!!! Zeby doroslemu facetowi facetowi mowic, ze powinien umyc zeby? :-o Sprawa jest powazna i wierze, ze jest Ci trudno, z nim rozmawiac na ten temat, mnie bylo, nie chcialam go urazic:-o No nie wytrzymalam, rozstalismy sie...Na szczescie moj maz jest czyscioszkiem i jest zadbany i zeby myje:-D Moze to smiesznie zabrzmi,ale ja baaardzo sie ciesze, ze moj maz lubi o siebie dbac i prysznic 2x dziennie i wogole, bo przeszlam koszmar z moim ex... A moze zachecaj meza do wspolnej kompieli,pokaz mu, jak to przyjemnie jest sie kapac, mysc, jak fajnie i swiezo czlowiek sie pozniej czuje... Powodzenia!

Gość Droga myjko
kapieli*

Gość aneczkaaaaaaaaaa
o matkoooo w zyciu nie bylabym z facetem, ktory sie nie myje......a fe a jak sie w ogole z nim calujesz????????????? fe fe fe a fe!

Gość zniesmaczona_123
ja mysle ze tacy faceci sie nie zmieniają. myjka z morza napsiała ze jego rodzice są tacy sami. osobiscie czarno widzę przyszłosc z takim facetem.

Gość yjka z morza
dziecko jest chore stad te opoznienie... wiecie,jak on ma gdzies wyjsc wiwezorem-jakas impreza itd, to szoruje sie godzine,golenie, perfumiki... A ja go mam na codzien i widze jaki z niego brudas i to mnie obrzudza.spytalam sie dlaczego dla innych ludzi sie myje a dla mnie nie. Wiecie co odpowiedzial? Ze ja go znam, jestem jego zona i z nim zostane wybaczajac wszystko..... SpytaLAM WIEC czy ma zamiar sie zmienic. Odpowiedz byla prosta. NIE

Gość a mnie nie ma w domu
mialam kiedys wspollokatorke i czesto wpadal do niej facet na weekend, nigdy nie myli sie przed ani po, NIGDY!!!! on nawet nie myl rak po wyjsciu z kibla :O, dodam, ze jest kucharzem w renomowanej restauracji - dzizes w zyciu tam nie pojde!!!! jej higiena tez pozostawiala wiele do zyczenie - myla stopy w umywalce, wiem, bo raz powiedziala: wiesz czasem boje sie, ze umywalka sie urwie, bo jak myje w niej stopy to tak trzeszczy, a ha - prysznic byl oddalony od tej umywalki o 10 cm, ale bylo jej chyba za daleko plyn do higieny intymnej starczal jej na rok (jak sie w prowadzila w butelce bylo ok. 5 cm, po 8 miesiacach - 4 cm)

Gość a mnie nie ma w domu
moj maz jest czysciochem :) ja tez, wiec bylismy na prawde zgorszeni

Gość a to brudy
tfu syfiarze.......

Gość Denon
Kto się umywa,tego ubywa..:)

Gość Zator
laski są nie gorsze. A ile razy tyłka nie umyją ???

Gość myjka z morza
ja myje sie codziennie,wieczorem codzinnie kapiel,zabki 3 razy dziennie, a jak czuje ze cos nie tak to i czesciej.

Gość myjka z morza
ja sie tez zastanawiam dlaczego ludzie sie nie myja. Maja pachnace mydelka,zele,plyny, a nie korzystaja,a jak korzystaja to okazyjnie,od swieta. To oblesne.. Moze sie wydawac ze to nie powod zeby rzucac meza, ale jest to jedna z kilku rzeczy drazniacych po slubie. Innym z nich jest totalne lenistwo(nie bede pracowal bo mi sie nie chce),ktorego przed slubem jakoby nie bylo-a moze ja zaslepiona nie zauwazylam....

Gość BonAppetitka
myjka - to jaki jest wedlug ciebie powod do rozstania z facetem? jak cie zdradzi? jak cie uderzy? bo jesli ktos przestaje sie myc i pracowac, czyli ogolnie rzecz ujmujac przeciwienstwo tego co bylo przed slubem - to ja osobiscie nie widze powodu zeby sie meczyc - chyba ze go kochasz, to wtedy mecz sie ale i tak do czasu, bo w koncu kiedy 10000 sposob nie poskutkuje to i tak go rzucisz w cholere albo zaczniesz go nie trawic. Wiec po co?:)

Gość ktoś musi oszczędzać wodę
aby baba mogła się chlapać 2 razy dziennie :classic_cool: