Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olęcja

Herbaty na odchudzanie co polecacie?

Polecane posty

Słyszałam dużo o takich herbatach ale nie wiem jak działają i jakie są szansę na szybkie schudnięcie.. Mam nadzieje że pomożecie..;)

Gość herbata czrwona

Gość herbata czerwona
miało być:)

Gość herbata czerwona
ja kupiłam w markecie kosztowała 4,99 ale najjepiej liściastą.. Z Herbapolu

Gość ExTrA
W kazdym spożywczym..Cena zalezna od firmy i jakosci od5 zł Spala tłuszcz

Gość chmurka..
też słyszałam o tej herbacie.. Podobno może zdziałać cuda.. Piję ją od dwóch dni.. Po ok 4-5 szklanek:) Mam nadzieję że mi pomoże w walce z tłuszczykiem :) pozdrawiam pa

Nie am takiej cudownej herbaty, czerwona może ci tylko pomoc. Rownoczesnie trzeba stosować dietę.

Gość chmurka..
Wydaje mi się że nie.. Ale pewna na 100% nie jestem. Napewno jest lepsza niż te Figura itp

najlepsza jest zielona herbata lisciasta.probowalam tez czerwonej ale zielona jest o niebo lepsza!wszyscy dietetycy polecaja zielona bo naturalnie usprawnia przemiane materii i ma pozytywne dzialanie na nasz organizm(m.in. zapobiega rozwojowi wolnych rodnikow,poprawia krazenie,zwana jest herbata wiecznej mlodosci). a jesli chodzi o herbatki odchudzajace to trzeba na nie uwazac,moja kolezanka dostala po jednej skretu kiszek i wyladowala na pogotowiu(wypila jej za duzo za pierwszym razem)-nalezy brzuch stopniowo do nich przyzwyczajac i nie jest tajemnica, ze takie herbatki uzalezniaja uklad pokarmowy i bez nich sobie nie radzi. raz na jakis czas przy zatwardzeniu mozna sobie taka herbatka pomoc ale ogolnie nie polecam;)pozdrawiam

Gość izulka192
Ja nie polecam herbat bo na mnie nie działały w ogóle;) Ja przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i mi pomaga w bardzo widoczny sposób;) Jestem bardzo szczęśliwa bo w 2 miesiące schudłam 16kg;)

Gość gość
Na odchudzanie to prawidłowo sie odżywiać, trening odpowiedni i zachowany bilans wodny. Pije Veroni Hydration, woda oczyszczona, która ma zbliżone pH do pH krwi. Odżywia i nawadnia prawidłowo organizm.