Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka totalna

czy ktos ma rownie zajebistego dola jak ja dzis?

Polecane posty

Gość czytuprzytulają
oj, zebra no to mialysmy podobnie....najlepsze, ze ja temu gosciowi, ktory odstawla te lisciki to nigdy nie wyjasnialm ze to ne ode mnie,ale z jego rekacji wnioskuję, ze chyba nie da mi w mazak...:o chyba więc tam nic takiego nie bylo w tych mailach...

Gość Echechech
Ja mam dola juz od kilku tygodni. Facet mnie rzucil, ale musimy razem mieszkac jeszcze 3tyg bo jestesmy za granica i mamy tu zobowiazania:/ Dodatkowo okazalo sie, ze podczas calego naszego zwiazku spotykal sie ze swoja eks. Jestem zalamana:(

Gość captiva
Ja mam doła,bo moja ukochana 11-letnia sunia będzie miała w czwartek zabieg wycięcia guzów sutka, przed zabiegiem zrobią jej zdjęcie płuc czy nie ma przerzutów i tego właśnie się boję, że to będzie złośliwe i nic jej już nie pomoże. Dół jak stąd na Alaskę. Mam też doła, bo w pracy tak mi dowalają, że nie nadążam, a przez sytuację z moją psinką nie mogę się na niczym skupić chociaż powinnam:(. Chciałabym wziąć urlop chociaż na tydzień, ale wiem, że nie mam co liczyć na to.I I raczej nikt tam nie zrozumie, że cierpię z powodu psa. Moja dyrektorka olewa swoje własne dziecko, więc urlop z powodu psa to dla niej kosmos.

Gość podciete skrzydelko
a ja mam malutkiego dola po dzisiejszej nocy, ktora byla straszna...z wlasnej winy wpedzilam sie znow w nerwice lekowa i mialam jazdy no ale jest nowy dzien, czas zaczac walke o szczescie od poczatku :)

Gość zalamka totalna
a mi troche przeszlo bo jest nowy dzien, wieczorem pewnie znowu mnie zlapie

Gość 3w1
a moj facet dalej na mnie zlewa ... :o

Gość 3w1
captiva .. bedzie dobrze...3mam kciuki za psiaka ...

Gość captiva
Dziękuję, też wierzę, że będzie ok.Dopiero teraz tak naprawdę zdaję sobie sprawę, że mój psiak jest już staruszką. Ten czas tak szybko mija...za szybko