Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asik26

ta trzecia

Polecane posty

Gość stara historia
Ciężko odejść. Wiem. Jeszcze pół roku temu byłam w czymś podobnym. Wiedziałam, że ona jest, ale........... wierzyłam, że on do niej nic nie czuje. Bo............ bo przecież był ze mną. Byłam przekonana, że ona musi wiedzieć o mnie, bo przecież istnieje coś takiego jak intuicja. Przecież spędzaliśmy ze sobą wiele czasu, dni, nocy. Chciałam odejść wiele razy, bo czułam się źle z tym że nie jest tylko mój. Równocześnie wierzyłam, że ich związek to jakaś fikcja, wspólny dom, przeszłość i tylko tyle. I........(nigdy nie zapomnę tego dnia) - byłam z nim umówiona, (byłam bardzo szczęśliwa bo wydawało mi się ż e coś się psuje) i........ zadzwonił jego znajomy - chciał mnie namówić na kawę. Powiedziałam mu wtedy, że jestem szczęśliwa bo wszystko znów się dobrze układa. I......... wtedy on zapytał - czy......... wiem, że on za miesiąc się żeni ???????? Świat mi się zawalił. Ślub był planowany od roku, wielki, huczny. My byliśmy ze sobą przez prawie dwa lata. On podobno wierzył, że ja się nie dowiem, że wszystko będzie nadal tak samo.

Gość Do ......cwaniara...
Spadaj idiotko, to nie temat dla ciebie, musisz dorosnąć głupia małolato

Hej!!!!!!! Asik ja wiem, że jeśli ktoś kogoś kocha to nic mu nie przeszkodzi w tym by być z tą osobą. Moja historia jest troszkę inna. W moim związku pojawiła się ta Trzecia. Zaczęły się kłamstwa z Jego strony. Wyjścia na dyskoteki, czego wcześniej nie było. Początkowo szantażem chciałam go zmusić do tego by ze mną został. Lecz doszłam do wnioski, że nie ma sensu tak się poniżać. Dałam sobie spokój. I chyba wtedy On zrozumiał, że tamta nie znaczy nic dla Niego. Ja już nie byłam taka jak wcześniej był pewien dystans brak zaufania. Po pewnym czasie poznałam wspaniałego faceta. Coś między nami zaiskrzyło, ale nie potrafiłam zapomnieć o Tamtym i dlatego nie mogłam tego nowego nawet pocałować, choć nie powiem bardzo mi się podobał. Miłość do tego który mnie zranił była silniejsza i jestem z nim do tej pory już ponad 7 lat. Więc jeśli to prawdziwa miłośc to odejdzie od tamtej i będzie z Tobą. Nie zrozum źle tego co napisałam, ale ja w pewnym momencie też się czułam jak ta Trzecia :( pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Dziś powiedziałam mu co czuję. Wyryczałam się przy nim. powiedziałam jak mnie rani. Nie krzyczałam, nie panikowałam tylko opowiedziałam o moich uczuciach płacząc. I wiecio co? Nic................... Nie powiedział ani jednego słowa. To już wam piszę ot tak sobie. już nic mu więcej nie powiem. Dość już moich słów, płaczu i strachu. Rzuciłam niedawno palenie nie tak od razu tylko stopniowo ograniczając. Z nim to samo zrobie. Jest tak zapatrzony w siebie, że pewnie zauważy, że mnie stracił dopiero za sto lat. No cóż do miłości go nie zmuszę. Dzięki wszystkim, którzy napisali coś w tym temacie.Acha i do tych, którzy myślą, że te trzecie to te złe. To nie prawda. Źli są tylko Ci w środku, którzy zbyt długo decycują kogo wybrać raniąc i niszcząc obie strony.

Acha Anaelle: nie jestem z Warszawy. Życzę Ci powodzenia. I sobie też .I wszystkim tym trzecim, które za długo czekają. Powodzenia w odwyku.

Gość aneczka 26
skarbie pytasz sie dlaczego istnieja w tym zwiazku?ponieważ ja również mam rodzinetylko to jest moja odskocznia bo z mężem mi sie nie układa i byliśmy ze wzgledu na dziecko ale wczoraj sie rozstałam z mężem i jeszcze nie wiem co będzie z moim drugim związkiem ale ja wiem że nic z tego zresztą on mi powiedział że nie zostawi żony ze względu na dzieci. ble ble ble po prostu nie chce od niej odejść a ja jestem po to żeby z kimś mógł pogadać itd.

Odzywaj sie Asik 26. Zdawaj relacje jak Ci idzie. Moze we dwie zrobimy wspolna terapie. U mnie to sie dopiero co co zaczelo chce poczekac jeszcze chwile i zobaczyc... Gdybys miala ochote :anaelle14@gazeta.pl Pozdrawiam

Gość ...cwaniara...
gowniara bylam 10lat temu dzieciaku!!!!!i tylko gowniary taj=kie jak ty biora zuzyte"mieso" albo ktore trwa w jakim zwiazku....nie pekaj PZRYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA wspomnisz kiedys moje slowa masz to jak w banku obiecuje ci a teraz baw sie poki mozesz i nie mysl o czasie goryczy ktory przyjdzie , bo na pewno przed nim nie uciekniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Asik 26
Anaelle oki. Na razie zadzwoniłam jak co wieczór i byłam przemilutka. Nic nie pokarze po sobie tylko powolutku wszystko będę ograniczać. Jak ten temat wygaśnie to na pewno odezwę się na maila.

Gość mamuciczka
mój tez zostawił żonę, zaczęliśmy się spotykać, po dwóch tygodniach wyprowadził się z domu, a po 6 miesiącach byli juz rozwiedzeni, więc mysle, że jak facet cie zwodzi i to trwa juz troche to nic z tego nie bedzie niestety...

Moj ma chyba dzis telefon wylaczony bo nie dostalam raportu doreczenia smsa. Straszne jest to wszytsko na dodatek wczoraj rozstalam sie z kims po 6-ciu latach bycia razem :( Juz nawet nie mam sily plakac. Zastanawiam sie tylko co bedzie ze mna i z Nim... Do tego miedzy nami jest duza roznica wieku... Pozdrawiam

Gość key spy
cwany jest i tyle-chce mieć dwie.niedojrzaly albo poligamista. gdyby ciebie kochal to zostawilby ją-to nie milość. to że się im nie uklada to nie znaczy że się już nie kochają...mają problemy a on zamiast je rozwiązywać asekuruje się.skoro "nie może tak od razu" to znaczy że próbuje jeszcze to posklejać

Gość do anaelle
glupia jestes jak but.........i tak cie ten zonaty kopnie w srake