Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azory

Inteligentni, co z wami???

Polecane posty

Gość azory

Osoby naprawde wartosciowe, majace do zaoferowania wiele sa tlamszone przez najazd buraczanych ryjow, ktorzy potrafia sie wykazac tylko wlasnym cwaniactwem i debilizmem, a mimo to uwazaja sie za nie wiadomo kogo. Nie potrafie tego pojac! Dlaczego Ci z glowami na karku, z madrym spojrzeniem na swiat nie potrafia zdeptac tych palantow??? Dlaczego chamstwo i wulgarnosc jest teraz cecha pozadana i powazana? Czy to tylkow Polsce tak sie dzieje?

Gość azory na prezydenta
!!!!!!

Gość azory
Chodzi mi o to, ze widze, ze cwaniaki maja wiecej do powiedzenia, niz Ci, ktorzy sa od nich madrzejsi, ale sa jacys tacy.... przeleknieni, nie maja odwagi,a tamci ich po prostu niszcza pewnoscia siebie.

wiesz wydaje mi sie ze jezeli ulegniesz ich poziomowi to masz problem . Ja sie z nich smieje i lubie jak sie wkurzaja na mnie :) hehe trzeba czerpac korzysci z tego:)

ja ich olewam. i tak nie są dla mnie potencjalnymi rozmówcami na poważnie. :classic_cool: a juz na pewno nie potencjalnymi partnerami w czymkolwiek - ani w życiu, ani do wspólnej pracy itp. :) każdy ma prawo mówić to co mu sie podoba, tylko wiele ludzi zapomina ze to co mówimy swiadczy głównie o nas a nie o tym, co jest lub kto jest, tematem naszej wypowiedzi.