Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elseveeeee

małe pytanko - ile?

Polecane posty

Gość elseveeeee

witam! mam małe pytanko. ile mogę zgubić kg w ciągu 2 tyg. będąc na diecie 1000 kcal i ćwicząc około godziny dziennie. nie zależy mi nawet tak na kg, co na centymetrach. szczególnie tych w udach. może jakieś propozycje ćwiczeń, by dobrze wykorzystać tą godzinkę??

Gość fasfgfasdaf
najlepiej stepper 8 abs zgubisz ok 3 kg, albo 4 jeśli bedziesz piła 2 litry wody dzienie

jesli nigdy sie nie odchudzalas to mysle, ze nawet 3-5 kilo a jesli tak, to 2 spokojnie. nie wiem ile teraz warzysz, ile kalorii jadlas normalnie, ale zalozmy, ze obnizasz ilosc kalorii o 1000. to ci powinno dac ok. 2 kilo na wadze i zgaduje ze po ok. 2 cm w obwodach, a moze wiecej. jesli chcesz spalac tluszcz to raczej polece ci cwiczenia aerobowe, typu bieganie, plywanie, rowerek na minimalnym obciazeniu, skakanke. i chyba raczej co drugi dzien bo miesnie musza miec czas sie zregenerowac.

Gość elseveeeee
obecnie waże 54 kg przy wzroscie 162cm, a w te dwa tygodnie chciałabym zgubić te 4. od dłuższego czasu ograniczam już jedzonko, ale czasami mam napady głodu, np. wczoraj pochłonełam dużo owoców i paczkę migdałów :( na szczęście nie jem słodyczy. piję dużo wody, zielonej herbaty też. teraz chciałabym wprowadzić czerwoną jeszcze, myślicie, że będą jakieś efekty? czeka mnie ważna impreza i stąd to nagłe odchudzanie. szkoda tylko, że tak poźno o tym pomyślałam :( jeśli chodzi o ćwiczenia, to może energiczny taniec by pomógł??

Gość fasfgfasdaf
a ja Ci powiem tak :) Skoro ważysz 54 kg a nie 74, albo 69. TO nie lepiej przez dwa tygodnie codziennie ćwiczyć, chodzić na basen i na siłownię, a jak nie siłownia to ściągnąć z neta wszystkie 8 ABS (to takie ćwiczenia na różne partie ciała) Jeść mnóstwo owoców i warzyw, jeść dobre rzeczy nie z myślą o odchudzaniu, ale o tym aby poprawić swoje zdrowie i wygląd skóry. Poza tym smaruj się antycellulitowymi kremami i tymi ujędrniającymi, nawilż swoją skórę, aby była mięciutka i piękna. Może wizyta w solarium ? Peeling całego ciała też go wyszczupli o mm... :) Np weź sobie kup jakiś żel pod prysznic a do tego cukier i masuj sobie ciałko. Za 2 tygodnie bedziesz wyglądała jak bogini. BO jeśli będziesz się odchudzała (nie bedziesz dochodziła do 1000 kcal ), będziesz ćwiczyła o wiele za dużo , to Twoja skóra może zrobić się szara i brzydka, bedziesz miała zakwasy, zdenerwujesz się, a po co. Teraz najlepiej zainwestować w skórę!

Gość fasfgfasdaf
Najlepiej basen ! I moze zamiast tego solarium (choć daje szybkie efekty) samoopalacz ? Tylko oczywiście po peelingu.

Gość elseveeeee
może masz i rację ;) nio ale i tak postaram się ograniczyć kalorie i do tego trochę się poruszać. peeling stosuje co 2 - 3 dni, o kolorek też już zadbałam i po solarium mam całkie niezłą opaleniznę. codziennie również zimny prysznic, by ujędrnić skórkę. muszę jeszcze zainwestować w jakiś fajny balsam ujędrniający, wyszczuplający albo antycellulitowy, tylko jaki??

Gość fasfgfasdaf
Jeśli masz kasę, to Vichy ma najlepsze wg mnie kosmetyki ujędrniające. ALe polskie kosmetyki takie jak Bielenda, Ziaja, AA też są wspaniałe!

Gość elseveeeee
kasy nie mam ostatnio za wiele, ale myślę, że awrto zainwestować, by zobaczyć efekty ;)

Gość fasfgfasdaf
jest jeszcze La Roche Posay

eveline slim extreme serum i krem, oraz cos do biustu. zmiescisz sie w 40 zlotych a jak trafisz na promocje to nawet mniej. jeszcze moge polecic pilling kawowo-cukowy i foliowanie. czyli zaprzasz kawe w niewielkiej ilosci wody, ok. 2-3 lyzki stolowe, odecedzasz, dodajesz cukier, cynamon i tym sie z lazience szorujesz az skora sie zarozowi. potem wcierasz jakikolwiek krem ujedrniajacy rozmieszany z odrobina naparu z kawy i zawijasz sie w folie spozywcza. nakladasz cieply dres, hop pod koc na godzine, poltorej. splukujesz sie potem zimna woda, robisz masaz szczotka i wklepujsz znowu jakis krem. gwarantuje efekt po 1 zabiegu a po dwoch tygodniach rewelacja. zero cellulitu i bardzo jedrna skora tanim kosztem.