Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janinn

Klimatyzacja w samochodzie

Polecane posty

Gość Janinn

Zamierzam kupić nowy samochód, tylko mam jeden problem czy z klimatyzacją czy bez? Co sądzicie na ten temat czy warto? Prosze o rade...

Gość janinka00
Przy obecnych warunkach pogodowych tylko i wyłacznie z klimatyzacją - w przeciwnym razie lato będzie dla Ciebie nie do zniesienia w blaszanej puszce.

Gość jeronimos
jezdze codziennie 3 godziny w aucie korki i inne dziadostwa tylko klima wysiadasz z auta wypoczęty i odprezony niestraszny ci zar z nieba

Pewnie,że warto mieć kilmatyzację w aucie,latem jest niezastąpiona:-)

Gość Janinn
OK, dzięki A co z chorobami przy zmianie temperatury z zew i wew jak to w ogóle jest ???

Gość __lolipop__
Prawie każdy musi na początku "odchowować" klimę. Troche dokucza gardło. Jednak równie łatwo się przeziębić wysiadając spoconym z rozgrzanego samochodu.

Gość Goboy 34
Na moje klimatyzacja typu split jest efektywniejsza , koszt montażu tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można dokładnie dopasować moc urządzenia do powierchni domu, agregat chłodniczy zawsze montowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi założą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na źródło ciepła

Gość gość
No jasne, że z klimą! Jak nie jesteś pewny czy dane auto ma to sobie zobacz informacje o modelu na autoam spor-motor-i-sport.pl, bo mają tam sporą bazę

Gość gość
No jasne, że z klimą! Jak nie jesteś pewny czy dane auto ją ma to sobie zobacz informacje o modelu na auto-motor-i-sport.pl, bo mają tam sporą bazę