Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abi Drewer

rocznik 82 dla odmiany,co robicie?

Polecane posty

hejka ja tez 82 :) a teraz sie przygoptowywuje do rozmowy kwalifikacyjnej o prace dyplomowa, wiec prosze o mocne kciuki mam ja o 15 jestem w niemczech, robie 2 dyplomy(po polsku i po niemiecku) do tego pracuje, chwilowo jestem rozdzielona z moim ukochanym bo on jest w polsce a ja Hamburgu, no ale po obronie juz nie bede musiala tutaj siedziec. wiec trzymac za mnie kciuki bym ja dostala :) buzki

Gość nelaaa
Mimo, ze mieszkam za granica nigdy tego nie chcialam, ale milosc jest silniejsza. Obronilam sie w czasie (jako jedna z niewielu widzie), dlatego , ze wychodzilam za maz. Dodam, ze slubu bardziej chcial moj mezczyzna niz ja :/ taki wyjatek od reguly. Chociaz jak czytam, to nie jestem wyjatkiem z rocznika 82 :) Bycie studentem ma wiecej "za" niz "przeciw", wiec wcale Wam sie nie dziwie, ze jeszcze sie nie obronilyscie/liscie.

Gość niebieskooookaaa22
sippelsweg - 3-mam kciuki! Ja na pierwszym roku nie zaliczyłam cwiczeń z jednego rpzedmiotu i nie mogłam wziąśc awansem... więc... :) lubię studenckie życie, żadnych obowiązków i takich tam, stresów w pracy np., zgorzkniałych pracodawców, za to mam zgorzkiałych profesorów;) p.s. dziewczyny, a nie zaczynamy dopiero 25 r.ż. od m-ca w którym się urodziłyśmy? :P :D :)

Gość niebieskooookaa22
up

Gość margeuritte
a ja sie bronie w czerwcu b.r bo jestem po dziekance. mieszkam jeszcze z rodzicami bo w Wawie nie jest tak tanio kupic mieszkanie no i jeszcze nie pracuje , dopiero zacyznam szukac bo poki co za duzo bylo zajec na uczleni. Facet jest, ale jak bedzie i co nie wiem najpierw praca potem mieszkanie potem slub bo nie wyobrazam sobie mieszkania po slubie z rodzicami

zaczynamy dwudziesty piaty rok zycia dzien po dwudziestych czwartych urodzinach niestety mam szczescie bo urodzilam sie w grudniu.. perspektywa skonczenia studiow mnie przeraza, dlatego chce robic doktorat.. pewnie gdybym zostala w polsce to bym jeszcze mieszkala z rodzicami...brr..

Gość niebieskooookaa22
no! no to mamy jeszcze 24lata;) ja do wrzesnia:) hmm rozumiem strach mieszkania z rodzicami... ja tez bym nie chciała, ale czsami się nei wybiera, cóż takie czasy... na szczęście nie przeżyłam tego na własnego skórze ja dopeiro mam temat pracy mgr... alez tez mam zamiar się bronic w czerwcu;) pozdrawiam 🌻

konczyłam 5-letnie technikum i stąd jestem tak jakby rok do tyłu w porównaniu z ludzmi którzy konczyli 4-letnie szkoly... urodziłam się w czerwcu wiec jeszcze troszke czasu zanim stuknie mi ćwierć wieku...ale to brzmi...ćwierć wieku...

Gość Fisiowa ja tez jestem z
czerwca 82 :D Pozdrowienia

Gość niebieskooookaa22
oooo tam, dobrze, ze 25 a nie na odwrót ;) ja mam 6- letnie studia... ech, toz to pół życia:P:) dobra, lecę bo zaraz mecz... pa

nelaa, zalujesz ze wybralas filozofie? zalujesz ze wyjechalas do francji? bo jak cie czytam to wyczuwam gorycz...

no witam ja tez 82 szczescliwa mezatka juz pare latek jestem w Belgii pozdrowienia

Witam, póki co mieszkam z moim mężczyzną ukończyliśmy studia, pracujemy i żyjemy z dnia na dzień (On także rocznik 82) :) pozdrawiam wszystkich rówieśników ;)

Gość losiemdwa
a ja w Polsce mieszkam, nad samiutkim morzem:), skonczylam studia, pracuje w zawodzie, jestem juz rozwiedziona:/ , aktualnie w nieformalnym zwiazku i tez uwazam, ze czas za szybko mija!

Hej wszystkim, w czerwcu skończę studia, dostanę mieszkanko i będzie gicior. od 2,5 roku jestem mężatką. Pozdrowionka dla wszystkich

Gość mika464
hej, też jestem rocznik'82, pracuję, mam męża, córeczkę i jestem bardzo szczęśliwa..pozdrawiam wszystkich '82...

Hejka! Rocznik \'82 -jestem kosmetyczką, mam mały salonik. Jak się uda to w sierpniu b.r. wychodzę za mąż. Jeżeli będziecie w woj. kujawso-pomorskim - ZAPRASZAM!!! POZDRO DLA CAŁEGO ROCZNIKA :)

Gość Abi Drewer
Kate Moss, ja też jestem z grudnia :) Co do tego roku do tyłu, to fakt, ja też mam i szczerze to tego żałuję i jestem zła na siebie, ale miałam bardzo duże zawirowania w życiu w rok po skończeniu college i przez to straciłam rok (dobrze że nie życie :( ) Zauważyły,ście że te z nas które powyjeżdzały za granicę żyją inaczej niż my tu w Polsce? Mają już dzieci, żyją dobrze... Ja nie narzekam aż tak, bo nie zarabiamy najgorzej, ale mimo wszystko na dziecko nas jeszcze nie stać. Po pierwsze przez te beznadziejne studia, po drugie przez to żę wykańczamy duży dom, który chcemy by był luksusowy, a to kosztuje, więc pewnie jeśli mój mąż nie założy własnej firmy , zajmie nam dobre 3 lata. Co do piosenki z Reese Witherpoon, nie bardzo umiem to przesłać a i nie mam czasu, dopiero może jak ferie będą i po tym cholernym egzaminie.

ja tez zauwazylam ze wiekszosc tego rocznika jest za granica w ogole ludzie z tego roku wydaja m sie zyciowi podejmuja szybkie decyzje czasem wlasnie stawiaja na 1 karte zyja szybko i do przodu przynajmniej ja tak sadze

Gość nelaaa
Kate- na filozofii wyladowalam bo 3 pt mi zabraklo do psycholgii :(:(:(:( chcialam zdawac po roku, ale niestety w tym samym dniu mialam egzaminy wstepne i egz z metafizyki -straszna kobyla, wiec wiadomo, wybralam zdanie 1 roku. Mialam robic doktorat w Wawie, ale moj ukochany juz bezemnie nie chcial zyc i bardzo chcial slubu, wiec zrezygnowalam i przylecialam do niego. Gorycz jest bo nie moge znalesc pracy, i jestem daleko od rodziny i przyjaciol!!!!!!!! ale to sam poczatek, jestem tu na stale od lipca, wiec pewnie z czasem bedzie coraz lepiej ;) Mamy sporo znajomych meza, ale to nie jest to samo! Pozdrawiam

Gość nelaaa
a co do urodzin!!! ja za tydzien bede juz stara 25 latka ;);););)

ja jestem z lipca, jak na razie rodziny jeszcze nie zalozylam, chlopak cos i zareczynach wspomina, ale slub to juz po obronie, a ona pod koniec roku. ale to tez jeszcze nie planujem, bo dopiero jak juz bede miala zamkniete studia. mnie sie przedluzyly bo jestem na podwojnym dyplomie i pisze na 2 uczelniach. pisze po polsku i po niemiecku wiec wszystko trwa trochje wiecej :( no ale mam nadzieje, ze skoncze w pazdzierniku. nawet nie pomyslalam, ze to juz cwiercwiecze nam stuknie w tym roku... no ale przynajmniej ladna rocznica :)

Gość Abi Drewer
mało jest chgyba ludzi z 82 roku tu na forum. A co robicie tak na codzień, macie dużo czasu? Bo ja mam go bardzo mało. Jest mi przykro z tego powodu bo uwielbiam dom, jestem urodzoną gospodynią, a niestety musze pracować zawodowo. Nie mogę patrzeć na brudny dom, a jednak nie mam też siły sprzątać, kiedy wstaję o 6, do 19 jestem w pracy... Jak jeset z wami? 😭

Gość WYGRAŁAM ŻYCIE
Chodzę na Doktorat, singluję, pracuję i sekszę się!

niebieskooka, ja tez jestem z lodzi:):):):):) i tez mam zamiar sie bronic w czerwcu nie pracuje, bo niestety ciezko pracowac studiujac dziennie na polibudzie...raz sprobowalam i skonczylo sie urlopem, bo nei dalam rady ;) i coz....po studiach mam zamiar odbyc dwuletni staz, zeby moc zdobyc uprawnienia projektowe ;) no i jesli w trakcie pisania pracydyplomowej pojde do pracy.... to przenosze sie do mojego kitka, moglabym zrobic to teraz, ale nie wyobrazam sobie, ze nie zarabialabym pieniedzy kiedy on..... zebysmy oboje .... pozdrawiam wszystkich, ktorym juz niestety tylko pietnascie lat do czterdziechy :P

oh Good, dziewczeta i ewentualne chopy.. widze, ze tu smietanka niezlych karierowiczek!!! ja 82 rowniez, mieszkam z rodzicami- chce zaoszczedzic na podroze.. ;) dzieci , meza-brak pracuje w fajnej company.. :) studiuje sie zyje.... fajnie nalzece do forum wyginionego na terenie kraju rocznika :) z moich znajomych 80 % jest za granica :( hm, trzymajcie sie skarby :)

Gość Abi Drewer
💤

Gość Abi Drewer
a tak w ogóle to z jakich wojewodztw jesteście? Ja z lubelskiego (najbiedjniejsze w Polsce... :(

Witam! Kończe studia, szukam pracy, mieszkam z moim ukochanym... Mamy kotka:) Dzieci na razie nie planujemy:)

I chciałam powiedzieć, że kończe studia dopiero teraz, bo miałam dziekanke, byłam rok w Szkocji:)