Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość croline

Do facetów Myjeciecie penisa pod napletkiem mydłem?

Polecane posty

Gość gość
ja zawsze gąbeczką tak jak mama mnie myła za dzieciaka to do dziś dnia robię tak samo mydełkiem wszystko łącznie z tyłkiem i potem czystą wodom opukuje prysznicem

Gość gość
Nie ma pani wstydu pisząc takie rzeczy jednak w dzisiejszych czasach to kobiety są zboczone,rozpustne a tak w ogóle co to pania obchodzi

Gość gość
My mieszkamy na wsi i zawsze jak my byli dziećmi to myła nas albo mama albo babcia tak do 13 lat. Zawsze grzało się wodę w garnku duża miska i po koleji siostra ja i brat zawsze mydłem albo szamponem bo nie było kiedyś żelów ani płynów do kąpania.

Gość gość
a twaroga to kto uwędzi?

Gość gość
Pałę myję mydłem. Ale nie pod napletem bo jestem obrzezany a nie jak reszta zaścianka:)

Gość gość
Kolejny oskalpowany łep:O

Gość Gość

3x dziennie całe miejsce intymne - rano, po południu, wieczorem przed pójściem do łóżka (nie zakłóca mi to flory bakteryjnej) żel pod prysznic Ziaja - masło kakaowe, cupuasu lub płyn do higieny intymnej Yego. Jestem wydepilowany, bielizna zmieniana codziennie, po wysikaniu się wycieram główkę chusteczką - nie ma prawa być nieprzyjemnego zapachu. Partnerka nigdy nie zwróciła mi uwagi abym tam był "nieświeży"

Gość misiek 123

Jak się można tam nie myć mydłem. Jak go tam piecze mydło to chyba jego żołądź pierwszy raz wyszedł na światło dzienne.

Gość hehehehe myje

żelem o smaku ananasa zeby7 kobitom lepiej kutas smakował

Gość Ona

Ogólnie to wszystkim polecam odstawienie tych goowien drogeryjnych typu Adidas, Ziaja, Oldspice itp. i poczytajcie w necie o składach kosmetyków. Łatwo dostępny jest płyn do higieny intymnej Facelle z Rossmanna - ma dobry skład. Jak skład jest dobry to nic szczypać nie powinno.

Woda albo płyn do higieny intymnej.

Żadnych mydeł czy żelów pod prysznic.

Gość gość
19 godzin temu, Gość Gość napisał:

3x dziennie całe miejsce intymne - rano, po południu, wieczorem przed pójściem do łóżka (nie zakłóca mi to flory bakteryjnej) żel pod prysznic Ziaja - masło kakaowe, cupuasu lub płyn do higieny intymnej Yego. Jestem wydepilowany, bielizna zmieniana codziennie, po wysikaniu się wycieram główkę chusteczką - nie ma prawa być nieprzyjemnego zapachu. Partnerka nigdy nie zwróciła mi uwagi abym tam był "nieświeży"

Zniewieściały facet!