Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna strasznie

Mój chłopak mnie wyśmiał..

Polecane posty

Gość smutna strasznie

poprosiłam chłopaka zeby pomógł mojemu ojcu narąbac drewna do kominka bo ojciec jest po operacji....a ten mnie wysmiał i powiedział ze mowy nie ma zeby cos takiego robił i ze nie chce sie wiecej z wsiokami zadawac i wyszedł :(

popros jakiegoś kolegę ;) a chłopakiem nie przejmuj się ;) pewnie jest zazdrosny, ze wy macie kominek , a on mieszka w bloku :P no i pewnie nawet nie wiedział jak się za porąbanie drwa ma zabrać :D:D buzia wielka dla ciebie smutasku ;)

Gość smutna strasznie
moze i tak , sama bym to zrobiła ale nie mam tyle siły......nie mieszkam na wsi tylko w miescie a nawet jesli to jakie on ma prawo kogos wysmiewac??? mnie czy kogos innego??

Gość nie zasługuje na Ciebie
a dla Ciebie 🌼 Trzymaj się!

Gość także strasznie smutna
nie martw się, nie smuć, on nie zasługiwał na Ciebie. znajdziesz fajniejszego, przystojniejszego, mądrzejszego i takiego, który pomoże narąbać drzewa do kominka. Trzymaj się cieplutko :)

Gość agatkaaaaaaa
wiesz co ja Ci radze szczerze- Ty go kopnij w dupe,bo tylko na to zasluzyl. ja sobie nie wyobrazam, zeby moj nie chcial pomoc. przykro mi to stweirdzac ale Twoj chlopak to kawal chama i prostaka. jesli nie chcesz sie z nim meczyc w taki sposb cale zycie to kopnij go w dupe albo go jakos wychowaj. chamidlo.

smutna, nie przejmuj się tak tym chłopakiem, w zyciu jeszcze nie jedna przykrość cię spotka, więc nie trac energii na tego pajaca, tylko pomyśl, kto mógłby ci pomóc porąbac te drwa do kominka ;) I nie smutaj się tak ;) a nim nie przejmuj się ;) wiesz prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie - coś w tym jest ;)

Gość smutna strasznie
on sie ciągle przechwala znajomym ze bedzie sobie w domku mieszkał ale do pomocy to sie nigdy nie ruszy...bo nie lubi:(

Palant. Nic więcej. Szkoda łez na takiego egooiste , samoluba i ignaranta. Nie żałuj. Poznasz jeszcze kogoś wartościowego.

w jakim domku ?????????? twoich rodziców????????????? coś mu się pomyliło :D:D:D:D:D:D wyprowadz go z błedu ;)

Gość _kobra
o kurcze dawno o takim chamstwie nie słyszałam nie zasługuje nawet na "cześć", gdy przypadkiem go spotkasz i mam nadzieje, ze już z nim nawet rozmawiac nie bedziesz o tym co to miało znaczyc i dlaczego to zrobił nawet, gdyby cie przeprosił...

Gość smutna strasznie
dom jest duzy i ja chciałabym mieszkac tu z rodzicami i swoją rodziną, nie mam rodzenstwa....ale to zabolało jak tak powiedział ze jak dobrze pójdzie to on tu niedługo sobie zamieszka...jakby był ze mną tylko dlatego :(

po takim numerze chyba nie chcesz z kims takim mieszkać?? mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty przestań juz płakać! I pomysł logicznie co będzie jak urwie sie rynna ???, albo trzeba będzie skosić trawnik ?? powiedzmy ze twoi rodzice wyjadą na wakacje, i to isę stanie, to co wtedy ??? ty to będziesz robić?? i poczeka to na powrót twoich rodziców ?? A jak będziesz w ciąży to też go będziesz we wszytskim wyręczac, a jak będziesz mieć dzieci to kto ci przy nich pomoze?? Bo jaśnie książe ma inne rozrywki niż pomoc w prcach domowych :O

Gość a moze własnie dlatego z
Tobą jest???????? zresztą swoim zachowaniem pokazał jaki ma szacunek do przyszłych teściów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja bym juz sie z takim nie spotykała!

Gość smutna strasznie
trawnik??? on nienawidzi robic cokolwiek przy roslinach....dla niego mogłoby to nie istniec a mamy ładny ogród i duzo drzew i krzewów ozdobnych ale wymaga to wiele własnej pracy boi nie stac nas zeby to robił ktos inny, zresztą dla mnie to sama przyjemnosc...

ja Ci powiem ze jedynym \"wsiokiem\" w tej opowiesci jest ON..olej go bo szkoda kazdej minuty z takim typem spedzonej...

Gość smutna strasznie
w naszym związku było wiele takich sytuacji , ze robiło mi sie przykro ale jeszcze bardziej jest mi przykro ze niektórzy potępiaja mnie ze jestem wredna i co zrobie jak go zostawie i ze bede wiecznie sama:(

Wiesz co? Wybacz, ale twój chłop to palant. Chłop powinien pomagać ukochanej. A tym bardziej jeśli Twój ojciec jest po operacji. On jest nieczułym egoistą! Leń. Na Twoim miejscu nie dałabym sobą pomiatać i kazala mu znikać z tego podwórka. Tak raz na zawsze.

Gość gosieenkkkka
NO TO CHYBA BYŁY CHŁOPAK?

smutna ;) tego kwiatu to pół światu ;) więc nie marudaj tylko pogoń \"wsioka\" :D:D:D:D:D powiedz a po co ci taki mąż/nażeczony/chłopak co wyśmiewa sie z ciebie, i zamiast ci pomóc to ucieka ??????????? do czego ci ktoś taki potrzebny ?? no chyba, ze marzysz o szybkim rozwodzie i bujaniu się w sądach o alimenty na dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otrząśnij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo nie długo znajdziesz się na topiku , zdrada, alimenty, sądy itp Ty go pogoń, a napewno wkrótce znajdzie sie prawdziwy facet ;) który zadba o ciebie jak powinien to zrobić facet ;)

Gość smutna strasznie
on strasznie liczy sobie kazdy grosz nawet za najmniejszą przysługe...np. ma pełno filmów dvd i był potwornie niezadowolony jak mój ojciec chciał pozyczyc kilka do oglądania...albo mielismy jechac razem na wakacje ale ja za swoje on za swoje i ok bo ja nie chce zeby mi sponsorował wakacje ale zaznaczył to na początku i mi sie jakos dziwnie zrobiło jakby myslał ze od niego wyciągne...kopiował film bo go poprosiłam dla kolezanki to kazał mi wziąsc od niej 5 zł!!! a ja sie wstydziłam jej mówic i sama mu dałam...

nigdy nie badz z kims, tylko dlatego by nie byc sama!!!!!! wiesz mi, bedziesz sie czula coraz gorzej sama ze soba! i nie powzwol by cie ktos tak traktowal - zreszta najpierw tzreba szanowac sama siebie, by ktos inny nas szanowal. jesli mu to przepuscisz to mozesz byc pewna, ze bedzie tylko gorzej, a on nigdy nie bedzie widzial w tobie ukochanej kobiety, o ktora trzeba dbac.

To co ty z nim jeszcze robisz ?????????????????? Laska to był ostatni dzwonek żeby zwiac od niego !!! Ja mówię poważnie !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam ;) trzymaj się i olej palanta ;)

jeeeeeeeeeeeezu, dlaczego ja napisalam \'wiesz mi\' przez sz???? jak maly kretyn ;> mialo byc: wierz mi oczywiscie ;)

Gość ****malaria****
DAJ SOBIE Z NIM SPOKóJ! ZWYKłY GNOJEK! ZE TACY LUDZIE CHODZA PO ZIEMI :/

Gość kolejna idiotka
ktora drzy ze strachu ze sama bedzie i z takim ch... jest...Ty masz takie kalpy na oczsch czy jestes po prostu głupia? baby to jednak dziwny narod, bez chlopa ni rusz! bez obrazy, ale taka prawda

Daj sobie z nim spokój... Czy wyobrażasz sobie swoją przyszłość z takim chamem? Na pewno kogoś lepszego znajdziesz, a jego kopnij w d...

Gość smutna strasznie
nie musicie mnie zaraz obrazac:( nie chce znim byc bo on mnie nie kocha , gdyby tak było nie byłby taki...

a w ogole z tych wszystkich anegdotek, ktore przytaczasz to wynika, ze z niego naprawde straszny dupek jest!!!!!! dlaczego w ogole z nim jestes?? chyba nie jestescie razem zbyt dlugo, nie? i oby ani minuty dluzej!!!!!!!!

Gość smutna strasznie
i ni eja stwierdziłam ze zostane sama tylko inni ludzi emi tak powiedzieli a to nie znaczy ze ja sie z nimi zgadzam tylko to mnie jeszcz ebardziej zabolało ...ich słowa:(