Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidkka

Jak dlugo mozna brac pigolki??

Polecane posty

Gość Lidkka

bIORE YASMIN JUZ OD PONAD ROKU I ZASTANAWIEM SIE JAK DLUGO MOZNA BRAC TABLETKI ANTY? cZY TRZEBA ZROBIC SOBIE JAKAS DLUZSZA PRZERWE CZY MOZNA BRAC JE KIKLA LAT BEZ PROBLEMU? JAK TO JEST?

Gość sklepowa
niby powinno sie ale moja lekarka mowila ze teraz te nowe jedofaz, to niekoniecznie

Gość kinga22
no hej ja tez biore yasmin ale je dopiero rok wogóle pigóły juz biore ponad 2 lata i nie robiłam zadnych przerw bo sie dobrze czuje oprócz tych 7 dnioeych w trakcie okresu polecam nie robic przerw jak sie dobrze czujesz pozatym bierzesz krótko tabletki .Taka przerwa moze ci rozlegulowac organizm pa

Gość Lidkka
no ja sie czuje po nich ok tylko wlasnie slyszalam ze za dlugo tez nie jest wskazane dlatego sie pytam. A przerwy nie chcialabym robic bo wszystko jest oki. Dzieki

ja już w sumie biore tabletki 5 lat (cilest, jeanine, evra a teraz znowu cilest). ale co rok robie przerwe na jedną, dwie miesiączki. I to nie jest prawda że przez takie przerwy można sobie rozregolować organizm. Przynajmniej u mnie nic takiego nie było.Zawsze jak odstawiam tabletki to okres mam bardzo regularnie (w28-30 dniu cyklu) :D ja polecam takie przerwy, zwłaszcza że zawsze wtedy robie sobie wszystkie badania (razem z usg jamy brzusznej)

Kochane powiedzcie mi po odstawieniu pigulek ile czasu trzeba czekac aby zajsc w ciaze??jest jakis okres czasu,czy odrazu po odstawieniu mozna?????:) jedna moja kumpela nie moze zajsc:/ lekarz powiedzial ze czasami trzeba czekac ale kurcze ile...

z tego co wiem to najlepiej jest poczekać jeszcze pół roku po odstawieniu pigułek. Ale znam osoby które zaraz po odstawieniu zaszły i maj`a zdrowiutkie dzieciaczki. Ale warto zaczekać te pół roku, zrobić wszystkie badania, przygotować ciało i duszę:P do ciąży