Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktos wie

Uczulenie na lateks,prezerwatywy,srodki nawilzajace

Polecane posty

Gość Czy ktos wie

Jakie wystepuja objawy przy uczuleniu na lateks i srodki nawilzajace zawarte w prezerwatywach?Czy takie uczulenie moze wystapic przy dlugotrwalym stosowaniu(nie od razu)?Bardzo prosze o odpowiedz.pozdrawiam

Gość kryska z mazur
moze Cie swedziec... tam:) moze byc sucho, mozesz miec wrecz wysypke. moze Cie bolec..

Gość Czy ktos wie
Ale od razu po pierwszym zastosowaniu czy po dluzszym?kurcze zaobserwowalam wlasnie swedzenie i suchosc ale po dluzszym stosowamiu..

Gość kryska z mazur
co za roznica? uczulic sie mozesz i za pierwszym i za 100:) ja nie bylam uczulona na trawy i teraz jestem:) a tak serio to w kazdym czasie mozesz sie na cos uczulic. nie ma na to reguly, a uczulenie na laketks jest dosyc powszechne

Gość Czy ktos wie
wlasnie....no i problemik jest..ciekawa jestem czy takie uczulenie sie dlugo utzrymuje,bo ja mam juz 4 dzien-choc ciut lepiej jest..a czy na zewnatrz moze tez swedziec?

Gość kryska z mazur
no moze.. jak sie raz na cos uczulisz to klapa. moze nie podam przykladu lateksu ale jednak. nigdy nie mialam alerggiii i nagle zaczelam kichac. dostalam takiego uczulenia na trawy, ze mialam sterydy wziewne (jak przy astmie) wiec jak mozesz to zrezygnuj z gumek bo lepiej nie bedzie. ale nie mi stawiac diagnoze bo lekarzem nie jestem

Gość Czy ktos wie
Dzieki,,wiem,jakie swinstwa to alergie..ale tak pytam,bo nie moge brac tabletek anty..