Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciejka26

Poszukuję ksiązki o opisującą uczucia po stracie aniołka.

Polecane posty

Poszukuję ksiązki o opisującą uczucia po \"stracie\" aniołka. Czytałam, że każda mama po stracie powinna ją przeczytać, że łatwiej się z nią pogodzić ale nigdzie nie mogą znaleźć jej tytułu. Czytałam o niej na którymś z topików ale nie mogę tego odnaleźć. Bardzo proszę was o pomoc, bardzo mi na tym zależy.

Gość
JA słyszałam o takiej, ale jeszcze jej nie czytałam: Poronienia: Gillian C. L. LAchelin, wyd. Prószyński i S - ka dla twojego aniołka. pozdrawiam 🌻

Dziękuję CAroline_23. Chodziło mi jednak o inną książkę. Tamta to opowieść o przeżyciach w tak trudnej sytuacji, o przemyśleniach, potwierdzeniu, że to niejest niczyją winą itp., dająca nadzieję.

maciejko, a może zapytasz o to dziewczyny na topiku po stracie dziecka? one napewno ci pomogą!

Gość Przyszła mama 24
J atę ksiązkę widziałam w domu ksiązki, mieszkam w krakowie, a szukałaś na allegro, a może w antykwariacie, przykro mi takie rzeczy się zdażają ważne żeby sie nie poddawać. Ale kiedys znów spotkasz swego małego anioła i wszystko będzie dobrze, i nie będziemy czuli samotności ani bólu.

Tak chyba tak zrobię - gugutek. Przyszła mama 24 - Żebym wiedziała czego szukam to bym tak zrobiła, ale nie znam/niepamiętam tytułu.

no właśnie też miałam dać ci adres DLACZEGO - zajrzyj na forum w dziale strata dziecka gdzieś się ten tytuł przwijał aż sama zaraz poszukam a Tobie bardzo współczuję , trzymaj się kochana dla Twojego Aniołka