Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czy istnieja tacy faceci?

Polecane posty

czy mozna poznac takiego faceta: wysoki, okolo 190 brunet, niebieskie oczy, szczuply, ale wysportowany,ma duze dlonie, wiek 24-30 lat, wyksztalcenie wyzsze, najpiej lekarz, inzynier, ekonomista, jakies umysl scisly.ma wlasne mieszkanie, moze byc male, ale wlasne.niewierzacy koniecznie.niezwiazany z rodzina, moze nawet nie miec najblizej rodziny, w kazdym razie, zeby nie mieszkal z mamusia, albo nie jezdzil do niej co tydzien na weekend.opiekunczy, wrazliwy,ale tez zdecydowany i meski. szuka kobiety do stalego zwiazku, a nie na jeden raz. nie chce brac slubu koscielnego, tylko cywilny i nie chce wyprawiac wesela.inteligentny, z poczuciem humoru, lubi sie dobrze bawic. dzieci chce miec za kilka lat-za 5-6 czy jest mozliwe, zeby znalesc takiego faceta?

Gość Pan.Kracy.Bonifacy.
I co prowokujesz kozo

Gość i co jeszcze
💤:O

Gość nuuuuudddaaa
KSIĄŻE Z BAJKIIIIII !!!!!!!!!!!

Gość to ja też takiego poprosze
brunet + niebieskie oczy mmmmm....

Gość mądrzejszy od ciebie
nie

ja sie tylko pytam.co ja moge zaoferowac..hmm duzo, ale to nie ten temat:)

Gość la belle terre
a ja chcę mojego:)

Gość klapouszek
to mogę być ja wszytsko pasuje:D

moj niemalze spelnia wszystkie wymagania:D tylko nie ma umyslu scislego :D slub chce:) ale jeszcze nie teraz:) no i dzieci za jakies 4 lata, ale mi pasuje, bo akurat wtedy ja tez chce dzidziusia:) cala reszta idealnie taka jak wymienilas:) takze sa tacy faceci:) :D ale ja czekalam na niego...... jakies 8 lat zanim go znalazlam:) czy moze raczej...zanim sie znalezlismy:D

Gość klapouszek
no to 192 wzrostu, z wykształcenia ekonomista, brunet, wiek 27 lat, narazie wystarczy... a moze teraz tyy coś o sobie skąd jestes???

\"Własne mieszkanie\" mnie rozwaliło :D Kryterium Faceta Idealnego :D cóż...

dobra, robie poprawke, nie musi byc wlasne, moze byc wynajete np.nie chodzi mi o kase, zeby wlulic dupe facetowi do domu i zeby mnie utrzymywal, bo mimo ze studiuje dziennie to mam swoja kase ze stypednium naukowego i jeszcze pracuje.chodzi mi o to, zeby nie mieszal z mamusia:/ bylam w zwiazku z rowiesnikiem, ktory mieszkal z rodzicami, wiem co to znaczy.nie mozna na noc u niego zostac, pogadac spokojnie, bo mamusia kaze raczki myc i 10 raz z rzedu na ciasteczka przyjsc, facet nie spotka sie z toba, bo musi z rodzicami ciocia i wujka odwiedzic..bleee

Gość wulgarna jesteś
:O

Gość Pan.Kracy.Bonifacy.
20 lat to raczej mieszka się z rodzicami. Chyba że mu ktos załatwi. A jak nie mieszka z rodzicami to mieszka z kolegami Ty łysa kozo

a ja mam 21 i mieszkam sama, sama sobie wynajmuje kawalerke, sama zarabiam, od rodzicow dostaje 200 zl na miesciac, wiecej nie chce. i co?

Gość Pan.Kracy.Bonifacy.
Puszczasz się za 200 zł za godzinę to pewnie sobie jakoś zarobisz

Gość smieszna jesteś
dora20 szukasz faceta niewierzącego, zachowującego się jak wierzący

\" smieszna jesteś dora20 szukasz faceta niewierzącego, zachowującego się jak wierzący\" i co z tego O_o Przecież sa tacy ludzie :O nawet więcej niewierzących zachowuje sie tak jak POWINNI zachowywać sie wierzący... :O

Gość smieszna jesteś
TO po co podkresla, że ma być niewierzący?

Gość Tacy faceci są
Ale z reguły mają dwa razy więcej lat :D

Gość inx
podałaś swe oczekiwania, pomyśl teraz czego może oczekiwać facet spełniający te warunki i w jaskim stopniu ty możesz spełnić jego oczekiwania, w czym jesteś tak wyjątkowa?

Wykonuję zawód lekarza ( szpital Banacha w Warszawie ), mam 29 lat, brunet z niebieskimi oczami , kawaler, własne auto, własny dom w którym mieszkam sam , nie spełniam Twojego kryterium, ponieważ mam 172 cm. wzrostu przykro mnie :(

Gość cukinka
Można się dopisać? :D Tylko odrobine zmieniam swoje kryteria, tj. wiek - nie określam górnej granicy, sylwetka - może być krępej budowy ciała zawód - jak u dory20 jest ok, ale może być również artystyczna dusza, a fotografik byłby ideałem I jeszcze żeby w ogóle nie chciał ślubu - ŻADNEGO! I lubił uprawiac sport, zima - snowboard, latem - rower, cały rok - skałki. To chyba tyle.