Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yusTynka

kto chce przytyc a nie moze?? niedowaga, zapraszam!

Polecane posty

od 3 lat mam niedowage, zaczelo sie od momentu kiedy urodzilam dziecko, od tej pory powinnam wazyc 55 a waze 49kg i naprawde nic nie pomaga;( jem duzo, ale to nie skutkuje, probowalam jakichs preparatow, tabletek, syropow na laknienie i tez nic:o ma ktos podobny problem? a moze jakies skuteczne sposoby? moj stan zdrowia jest bardzo dobry, poza niska morfologia i ogolnym oslabieniem przy spadku cisnienia itp. Brakuje mi juz pomyslow;(

Gość Ewelusinka -
Ja od kad pamietam zawsze mam niedowage zawsze 45kg pry wzroscie 165cm, ale w wakacje udalo mi sie przybrac juz 4 kg hehe :-) i teraz znowusz w miejscu stoje mysle ze do wakacji jeszcze 4 przytyje i bedzie ok, tylko do tego trzeba cwiczen duzo spacerow jazda rowerkiem i duzo kalorycznego jedzenia :-) najlepiej cos co zapycha :-)

Gość ramalama
ja tak mam od zawsze;)) tyje jedynie w wakacje (ale w zimie szybko wracam do poprzedniej wagi) kiedy mam duzo ruchu i przy okazji duzo jem (tez owocow i warzyw). u mnie niedowaga jest raczej sprawa genow, ale ostatnio wyszla u mnie nodoczynnosc tarczycy, co tez moze byc przyczyna. na co dzien jem ile popadnie, a mimo wszystko waga ani drgnie!

Gość no to teraz juz
nie wiem ktore cwiczenia na tycie ktore na odchudzanie nawet nie wiecie jak ja Wam zazdrosze, ja mam niby wage w normie wygladam w normie- rozm 38 podobno ,,w sam raz,, ale ja chce byc chuda! mi sie tak kosci podobaja ! jestem umiesniona bo biegalam i jezdzilam na rowerku chciclam schudnac diety bulimia i gowno! i wiecie jaki mam udzicha- 58 u samej groy napewno nikt by tak nie chcial dziewczyny przemyslecie sprawe, bycie takim grubasem jak ja nie jest fajne lepiej byc chhhudym ja mam 89-67:(-90 :( a wzrost 167 :/ co ja bym dala zeby byc chuda :( :( :(

Gość weronikax
Ja przy 160 ważę 48-49.2 kg zawsze się wacha....Cchiałabym przytyć tak z 5 kg....Teraz chude kobiety są niemodne...Fajnie jak się ma na czym posiedzieć i sexowne zaokrąglone uda...Ach marzenie...

Gość wiecie co wa
wariatki jestescie, ja chce byc chuda weronikax ciesz sie ze jestes taka i cala reszta tez