Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa

Moj Facet bierze sterydy - POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa

Dzisiaj sie dowiedzialam ze moj facet bierze starydy i jednoczesnie cwiczy. Wiem ze to jest co艣 strasznego ale nieznam dokladnie efektow ubocznych co sie z tym wiarze za pare lat itp...?? PRosze o pomoc jakas!!!! Z tego co sie orientuje miesnie nabieraja wiecej wody i 艂atwiej jest o przyrost masy ? Ale co dalej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kuku艂eczka
Niech je odstawi lepiej. Znam ch艂opaka, kt贸ry te偶 si臋 szprycowa艂 r贸偶nymi sterydami. Efekt by艂 taki, 偶e wysiad艂y mu nerki. Jest po przeczczepie, na pocz膮tku wszystko by艂o ok., ale taraz zn贸w jest w szpitalu, bo co艣 jest nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nimm
B臋dzie wpieprza艂 co popadnie i generalnie do dupy z tymi sterydami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
No wlasnie wiem sterydy w polaczeniu z alkoholem papierosami i kawa daj膮 niez艂y efekt, w g艂owie sie przewraca... a nie mowiac juz o zdrowiu, niewiem jak mam go do tego przekonac zeby z tym przestal, rozmawialismy dzisiaj dlugo o tym ale on sie upiera ze nic zlego sie nie stanie hmmm dorad藕cie cos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmie艅 go szybko
na innego - od tego koksu robia si臋 zmiany w m贸zgu - m贸j brat tez bra艂 w m艂odosci potem by艂o z nim bardzo 藕le, 偶ona nie wytrzymywa艂a, kolejne kobiety tez doslownie tragedia> Pracuje w dobrej firmie wi臋c po dok艂adnym badaniu po latach okaza艂o sie 偶e to zmiany po sterydowe . Nieodwracalne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
A co mu sie dzia艂o jak mozna wiedziec ze one niewytrzymywaly, narazie puki co niema on takich napadow zlosci, nie irytuja go jakies proste sytuacje. Puki co zachowuje sie normalnie, ale pozniej moga byc ogromne problemy zdrowotne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmie艅 go szybko
chu艣tawki nastroj贸w, nie zd膮偶ysz za jego humorkami to na poczatku potem coraz bardziej wyraziste przejawy agresji nawet r臋koczyny bo cos mu si臋 w gl贸wce roi艂o nawet po piwie ale nie znaczy ze tw贸j facet taki b臋dzie - ja przedstawi艂am co mo偶e by膰 po koksie - biografie znanych muskularnych facet贸w tez potwierdzaja histoi臋 mojego brata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
to chyba szybko sie musze wziasc za niego puki nie jest za pozno . Tylko jak mu przemowic do rozsadku, bo pewnie sama wiesz ze nie za 艂atwo, musialo by sie cos wydarzyc na przykladzie jego kolegow zeby zmadrzal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmie艅 go szybko
jeli go kochasz to walcz - ale je艣li nie wygrasz z jego choroba, uzaleznieniem czy jak to nazwa膰 to w imi臋 mi艂osci nie po艣wi臋caj 偶ycia swojego i swoich przysz艂ych dzieci z tym koksem to jak z anoreksj膮 czy bulimia- niekt贸rzy wychodza , cz臋艣膰 przegrywa a skutki na zdrowiu psychicznym i fizycznym sp艂aca si臋 do ko艅ca 偶ycia jakby co to ostrzega艂am Cie - przy pierwszym ataku agresji bierz nogi za pas i nie wracaj do niego - nie wierz w 偶adne s艂owa przepraszam bo jak raz to zrobi to juz b臋dzie wraca艂 do swoich zachowa艅 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zminejsza sie potencja
i psuje sie cera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vggggg
Obawiam si臋, 偶e masz jedyne wyj艣cie: "albo ja albo sterydy". I to nie jest szantaz, tylko altermatywa, przed jak膮 faktycznie stoisz. Jak bedzie dalej 艂adowa艂 to 艣wi艅stwo, musisz go zostawi膰, bo z takiego faceta nic nie b臋dzie opr贸cz byka z nap臋cznia艂ym karkiem, kt贸ry nie umie panowa膰 nad w艂asn膮 agresj膮. Sorry, ale to jest mniej wi臋cej tak jak facet narkoman albo alkoholik - post臋puj膮ca samodestrukcja. No wi臋c porozmawiaj z nim i postaw spraw臋 jasno, 偶eby facet nie mia艂 watpliwo艣ci - albo albo. Zobaczysz co wybierze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
W sumie racja, niewiedzialam ze az tak to wplywa, bo sterydy to s膮 leki nonie stosowane w medycynie na rozne schorzenia ale jezeli sa stosowane do innego celu to pozniej sa takie skutki uboczne? Czytalama gdzies ze po metanabolu mozna dostac choroby b膮troby typu C, coto jest??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vggggg
Wiesz, no mofrin臋 te偶 stosuje si臋 w medycyjnie, a kieliszek czerwonego wina raz za cza jest nawet wskazany w zdrowej diecie. Poza tym ludzie, kt贸rzy musz膮 ze wzgl臋d贸w medycznych bra膰 sterydy w du偶ych dawkach te偶 cierpi膮 z powodu skutk贸w ubocznych. Co do 偶贸艂aczki typu C to w膮tpi臋, bo wywo艂uje j膮 wirus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
No a ja wlasnie czytalam o skutkach ubocznych chorobie watroby typu C. Jezeli duzo sie je tych tabletek "methanabol" . Ogolnie sa duze problemy z 偶o艂adkiem , jezeli ktos to bierze to powiniene przyjmowa膰 os艂one a jezeli tego nie robi to nie藕le moze sobie spieprzyc wszystko. To jest jak jakies uzaleznienie... :-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶贸艂taczk臋 typu C wywo艂uje
wirus a nie sterydy!Tym wirusem zarazic sie mo偶na takjak HIVem czyli przez seks bez gumki oraz przez wspolne strzykawki,igly itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
Co raz bardziej mnie to przera偶a....

Udost臋pnij ten post

Metanabol---> Jest najta艅szym najbardziej syfiatym sterydem. Jak ma juz co艣 bra膰 to niech bierze od偶ywki, dobrych znanych marek jak trec, olimp itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faceci jednak s膮 strasznie
bezndziejnie g艂upi,偶e bior膮 te sterydy:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trefni艣 amator
Sterydy uszkadzaj膮 m贸zg i serce. Powoduj膮 agresj臋 stany depresyjne i choroby psychiczne ich stosowanie jest bardzo nieodpowiedzialne na w艂asn膮 r臋ke bo generalnie sterydy stosuje sie te偶 jako leki pod nadzorem lekarza oczywi艣cie w niekt贸rych chorobach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorujacabardzo
mam silna astm臋 i czasem musz臋 艂ykna膰 steryd ale szukam mo偶liwych sposob贸w aby walczy膰 z chorob膮 bez tego 艣wi艅stwa nie moge poj膮膰 jak kto艣 z w艂asnej woli robi tak膮 g艂upot臋 - ja po tygodniu brania ma艂ych dawek tego syfu dos艂ownie by艂am wrakiem cz艂owieka ale faceci chyba robia to samo co dziewczyny pij膮ce ocet 偶eby schudn膮膰, 艂ykaj膮ce tabsy w sumie nie jeste艣my od nich jako p艂ec lepsze bo czeg贸偶 nie robi si臋 dla urody jak si臋 nie my艣li o konsekwencjach za kilka lat.... a ten czas jednak szybko leci i szybko przychodzi nam s艂ono p艂acic za grzechy m艂odo艣ci

Udost臋pnij ten post

Sterydy w r臋kach lekarzy przyspieszaj膮 rekonwalescencj臋 po wyniszczaj膮cej chorobie, ale natomiast w r臋kach osi艂k贸w/paker贸w mog膮 przyczyni膰 si臋 do zmniejszenia j膮der, bezp艂odno艣ci i impotecji, nie m贸wi膮c o szeregu innych chorobach. Sterydy uzale偶niaj膮 podobnie jak narkotyki, z czasem mog膮c wywo艂a膰 zaburzenia w psychice. Szczeg贸艂y na poni偶szej www w t. \"Sterydy\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna mloda dziewczyna
czesc Kasiulenska...moj bierze odzywki i cwiczy i tez nie jestem zadowolona:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
Chyba musze mu powiedziec ze albo ja albo to swinstwo.Z tego co sie orientuje to nie bierze togo dluzej niz pol roku, niewiem czy jak na poczatek to duzo czy malo, kiedy sie poznalismy cwiczyl niby na sucho, a pozniej po 3 miesiacach zaczal szybko przybierac na wadze i "rosnac". W pol roku jest mozliwosc przybrania 9 kg na wadze?

Udost臋pnij ten post

moj niby chce do lata i konczy z cwiczeniammi..bo jak na moje za duzy juz jest i to mu wystarczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
tak tak do lata, pozniej do jesieni pozniej do zimy, potem bedzie"kochanie niemoge przestac musze cwiczyc bo spadne i bede wygladal jak chuda szmata" ....

Udost臋pnij ten post

no prawda...juz mi tak mowil ze jak przestanie cwiczyc to zmniejszy sie...a moim zdaniem to nie prawda...moze chodzic na silownie raz w tygodniu ale nie codziennie!!!

Udost臋pnij ten post

cyt. poznalismy cwiczyl niby na sucho, a pozniej po 3 miesiacach zaczal szybko przybierac na wadze i \"rosnac\". W pol roku jest mozliwosc przybrania 9 kg na wadze? Komentarz: przecie偶 przez ca艂e 偶ycie nie b臋dzie ch艂opcem 膰wicz膮cym i bior膮cym tego typu prochy. Przyjdzie czas na ustatkowanie si臋 i.. w艂a艣nie, jak przestanie ju偶 bra膰, to pseudomi臋艣nie znikn膮 a sk贸ra b臋dzie zwisa膰 na nim jak na chorej , wychudzonej 艣w.ni, przepraszam, ale to prawda; zreszt膮 ich ma艂py ich 偶ycie. Naj艂adniejsze mi臋艣nie i na d艂ugo utrzymuj膮ce rze藕b臋 i si艂臋 s膮 po 膰wiczeniach i na naturalnych produktach zawieraj膮cych niezb臋dne bia艂ko. Opr贸cz bia艂ka, 膰wicze艅 na mas臋 mi臋艣niow膮 istotne s膮 jeszcze inne warunki, ale o tym na poni偶szej www

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiule艅kaaaaaaa
Ja sie kompletnie nie znam na silowni na tych cwieczeniach, na zadnych z tych rzeczy. A od偶ywki s膮 zdrowsze od tego czy to, to smao dziadostwo? Wiem ze to jego pasja , ale niechce zey sie zmienilow chor膮 pasje. Tylko ze silownia nie jest najwazniejsza w zyciu a wlasnie te pajace co tam chodza to tak uwazaja i boje sie ze niedlugo on zacznie tez tak uwazac :-/ "kto z kim przystaje takim sie staje"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe czy ona wiedziala
to powoduje impotencje

Udost臋pnij ten post